Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]Sveikos mamytes!
idomu skaityti apie panašaus amžiaus vaikus. Maniškei už poros dienu 8 men.Nelabai leidžia ka nuveikti. Kambary viena nepasilieka, tačiau mėgsta svečius,ramiai žaidžia,kai su kuo nors bendrauju. Jau turi 6 dantukus, stovi ir eina prisilaikydama už atramos, vaikštukų jau nelabai mėgsta :mmm . Be galo myli vaikus, lauke turiu ieškoti vaikų, kad galėtų pasidžiaugti :wub: :P . Valgo mano pieną,tačiau nerimauju, kad papildomo maisto suvalgo vos porą šaukštelių. Naktį keliasi apie 3 kartus, nori papo. Per karščius taip pat blogai miegojo.Dieną pamiega 2-3 kartus po 0,5-2val.Mėgsta kandžiotis, griebti už nosies, akių :P .
Atsakyti
Sveiki, mano sūneliui taip pat neseniai stuktelėjo aštuoni mėnesiukai. Taigi pasiekimai....
Valgis: pusryčiai - mamos pienukas, priešpeičiai - vaisių tyrelė, pietūs - daržovienė su mėsyte (žuvyte) ir sultys, pavakariai - mamos pienukas, vakarienė - kruopų (visokiausių, nes mėgsta visokias) košytė. Na, o atsigeria ir vėl gi mamos pienuko. Naktimis taip pat dar pasigardžiuodamas valgo mamos pienuką, nors jau pradėsiu mažinti šitą malonumą. ax.gif
Įgūdžiai: puikiai sukinėjasi į visas puses, palaikomas žingsniuoja, tvirtai neprilaikomas sėdi, stovi įsikibęs, na ir aišku tūpčioja kaip ir visi mažuliukai.
Kalba: dar netaria jokių ždžių, tik pastarosiomis dienomis kažką pradėjo juokingai šnibždėti biggrin.gif
Na, ir ką čia dar paminėti... Turime vieną dantuką, kuris dar ne visai prasikalė, bet pasirodė beveik ties aštunto mėnesiadienio sukaktimi. Svoris bus ko gero (šį mėnesį nenuvykome pas gydytoją tai duomenys tik apytiksliai) apie 11,500 kg, ūgis - 76 cm. Vaikas puikus... wub.gif an kaip visada nei vieno už jį gražesnio nėra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida0110: 01 rugpjūčio 2006 - 15:58
Mums 7mėn ir 13 dienų.Mokame sėdėti,ropoti,atsistoti,burbuliuoti...Valgome daržovių,kruopų košes,bananus,MP,sausainius.
Atsakyti
Maniškiui už poros dienų 8 stuktels happybday.gif
Turi 6 dantukus. Jau senokai pats atsisėda ir atsistoja įsikibęs, o ką tik išmoko ir atsisėst iš stovimos padėties. Vaikšto laikydamasis lovytės ar maniežo kraštų.
Šneka sava kalba, kai atsistoja sako "ap".
Prieš porą savaičių pasidarė gan santūrus su svetimais - lig tol užtekdavo kam pakalbint ir jau laimė begalinė biggrin.gif O dabar kartais ir pravirksta, svetimiems šypsotis nebeskuba.
Valgo pusryčiams kruopų košę, pietums - vaisių tyrelę arba uogas, vakarienei - daržovienę su mėsa. Tarp šitų valgymų geria MP, taip pat ir naktį 1-2 kartus. Normaliai valgyt tirštą maistą pradėjo tik pastarosiomis dienomis, iki šiol būdavo daugiau ragavimai, visad pasilikdavo vietos pienukui, dabar jau sugeba pasisotinti smile.gif
Atsakyti
Mums 8 mėnesiai ir 6 dienos mes valgom: Daržoves, mėsytę jautieną ir veršieną, kruopytes, obuoliukus, bananus, jogurtuką be priedų, uogytes: avietes, serbentus, mėlynes, vyšnes, abrikosus iš promočiutės sodo, na, gal dar kažką pamiršau...Šiaip pagraužiam duoniukų, baronkyčių, galetų. Vis dar gauna MP ir gaus dar ilgai.

Mano auksas turi du dantukus, moka šliaužioti atbulom, Puikiai ant pilvo apsisuka apie savo ašį, vartosi kaip nuo nugaros ant pilvo, tokiu būdu kursuoja po namus, šiandien praktiškai pati atsisėdo thumbup.gif LABAI nedaug trūko thumbup.gif Sėdi jau pati tvirtai, kai virsta-pati pasilaiko su rankyte.

Šneka bla *** bū va, ga gu papa ir panašiai biggrin.gif

Kai pamato svetimą, kuris ją kalbina tai nuleidžia galvytę, taip truputį pasipučia, lyg susisarmatija unsure.gif

Sandrutė sveria apie 10 kg, ūgis apie 70cm. Mano ji pati mylimiausia wub.gif
Atsakyti
maniskis 8 men ir 3 sav, greitai bus 9 menuo viska pagal raida daro puikiai isskyrus viena - nakti varo mane is proto . Mielos mamytes, niekur nerandu atsakymo kaip atpratinti nuo papulio nakti. Keliasi gal 6-7 kartus, manau, kad pienuko nenori o tik papulio nusiraminimui. Blogiausia, kad is buteliuko nieko negeria tik is puodelio, vadinasi ir nakti negaliu arbateliu duoti. Bukit geros, parasykit ka man su tokiu blogu iprociu daryti. Miegam kartu nes nebepajegiu kilnoti be skaiciaus is lovytes. Mano svoris krinta tiesiog akyse, kurios nuolat raudonos. Darausi pikta nes nemiegu beveik nuo pat gimdymo pradzios verysad.gif
Atsakyti
Siandien mums 8men.
Siaip labai judrus berniukas, visur jo pilna doh.gif Svorio ir ugio kolkas nezinom, nes musu gyd. siuo metu atostogauja verysad.gif
Valgom, misinuka, darzovines su mesyte, pieniskas koses, vaisines tyreles, varskyte, o labiausiai patinka kietas maistas (dziuvesiai, agurkas, obuolys, sausainiai ir t.t.). Kai geria ar valgo is buteliuko, pats ji laiko.
Moka atsisesti, ropoti, atsistoti, isikibus vaiksto, o dabar bando ir pats pastoveti (neisikabines) pavyksta trumpam, bet tai labai juokingai atrodo hihihi.gif
Sako: ba ba ba, te te te, ma ma ma, parodo atia, bet tai daro dar nesamoningai.
Atsakyti
Mums 8 mėn. savaitė ir 6 dienos. Vis dar nesulaukiam dantukų nors naktim jau miega neramiai. Pati laisvai atsisėda, sėdi tvirtai, pasilaikydama atsistoja, pradėjo ropoti, prilaikoma eina. Moka padaryti ir pasakyti ate, ploja katučių (ir dabar aš rašau o jinai žiūri į mane šypsosi ir katutes rodo). Valgo kruopų košes, daržovienės nelabai patinka, bandėm valgyti vištieną, bet irgi nelabai.
Kartais dainuoja lia lia lia, neseniai išmoko šokti lovytėj stovėdama. Šneka tete, lia lia, mama sako tik kai verkia.
Atsakyti
nums po 2 dienu bus 8men. ropoja laisvai sedi laksto su vaikstyne pats atsistoja lovyteje dantuku neturime. valgo dar4zovines su mesyte pieniskas koseles vaisius tyreles varskyte.
Atsakyti
Mano maziukui 8 men.
Jis labai greit ropoja, atsiseda, atsiklaupia tiek isikibes, tiek laisvom rankytem, tik dar neatsistoja, nors kai buna ant keturiu uzpakali pakelia ir stovi tiesiom kojytem, manau jau greit pats atsistos.

Kai vedu uz rankyciu bando eiti, nors labiau patinka spyruokliuoti, lauke nebenori sedeti vezime, tai as visokiu pramogu jam turiu prigalvot - supasi ant supyniu abiem rankutem isikibes i tureklus (aisku tvirtai prilaikomas), strapalioja ant suolelio, patinka stebeti kitus vaikus, kartais pakalbina, bando paliesti rankute smile.gif

Namie labai daug sneka savo kalba, kartais pats pasipraso "ate-te", kai nori gerti, kai nori dar valgyti ar gerti sako "da", kartais sako "ate-ate", moka parodyti. Daug visokiausiu skiemenu sako. Kai verkia samo "ma-ma-ma".

Valgom darzoves, mesa, kruopas (labai nenoriai, tik pasleptas po bananais), geriam rik vandenuka ir MP, nepripazista buteliuko, geria tik is puodelio, nors soske kai miega thumbup.gif

Turi viena virsutini danti, antras kalasi. Naktim keliasi valgyt bent 1-2 kartus.

Nenori ragauti nieko naujo, bet kokius pieniskus produktus spjauna.
Atsakyti
Musu pupa tai pat ropineja,sedi,stojasi,truputi net ir pati pastovi,vaiksto laikydamasi uz baldu,taip pat topina kai laikai uz rankyciu,uzlipa ant musu lovos(ji neauksta palyginus,apie 30cm.na bet vistiek,manau mazulkai tai-didelis pasiekimas),kartais pavyksta ir nulipt tongue.gif Kai groja muzika bando sokti.Kartais paploja mirksiukas.gif Laikydamasi moka pritupti ir paimti norima zaisliuka ir atsistoti bigsmile.gif Moka padaryti ate bigsmile.gif Tai va,kolkas lygtais tiek,ai tiesa dar sako mamama thumbup.gif Kartais issprusta lia ir buuu bigsmile.gif

Valgo darzovienes su mesyte(dazniausiai mano gamintas,parduotuvines nelabai patinka).Labai patinka darzoviene su bulvytem,morkytem ai ir dar su cukinija visai nieko.Kartais suvalgo 125g.darzovienes per viena maitinima.Kazka naujo ragauti nelabai linkusi.Koseles ir nevalgo.
Grauzia kukuruzus ir baronkas mirksiukas.gif

Pradejo "remonta daryt",kambary doh.gif pleso tapetus kol teveliai nemato,gerai,kad dar nelabai matomoj vietoj,prie musu lovos,atsistojus ant lovos ir darbuojasi pupa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 31 rugpjūčio 2006 - 23:52
Na va mes jau patys ir stovim, ir ismokom spinteles atsidaryti doh.gif tai tvarka greitai padarom blink.gif l.judrus. Ismokom ir katutes padaryti.
O vezime ir maniskis nenori sedeti, tai stengiuos i lauka eiti, kai jam miegas.

Kazkodel pradejo atsisakyti misinuko ir pienisku kosiu, nebevalgo schmoll.gif tai su maistu tenka pasukti galva, kuo ji cia pamaitinus. Anksciau darzovines neikisi, o dabar atvirksciai. Jau pradejom valgyti ir zuvi, kolkas tik lasisa perku, reiks pameginti ir kitokios zuvytes. Patinka valgyti sriubytes.
Atsakyti