Įkraunama...
Įkraunama...

Koks Jūsų mobilaus ryšio operatorius?

6 metus buvo Tele 2, pradėjo nesamonės daryt, Beveik metus sąskaitose +20 Lt buvo, tipo uz www.wap.sportotiltas.lt, kažkas tokio, ir dar nakty, o kai paskambinu po eilinės sąskaitos, sako parašykit žinutė STOP, ir viskas bus ok, kitą mėn tas pats. Galų gale man Tele 2 pareiškė kad jie neatsako už internetinių portalų veiklą ir t.t. Kaip nujausdama omnitel atstovė pagavo mane ant pikčio bangos ir perėjau į omnitelį. Dabar 10 val kalbu nemokamai ir vargo nematau 4u.gif
Atsakyti
Man irgi omnitelis pasiule 8 val nemokamai-toks asmeninis planas gavosi! Bet dar tik pirmas toks menuo-tai nzn ar cia taip ir bus, nes kazkaip tos min greitai pas juos sukasi! verysad.gif Bet likau omnitelyje,nors jau norejau iseiti. Matysim,kai gausiu saskaita.
Atsakyti
tele 2 ir mums gerai jau apie 8 metus
Atsakyti
QUOTE(Sandruzka @ 2009 09 02, 13:05)
tele 2 ir mums gerai jau apie 8 metus

O gal ir planų geresnių pasiūlo kaip ištikimiems klientams?
Atsakyti
......dabar Bitėj- turim po 5 val nemokamų pokalbių, jau apie 2 metus, iki tol buvau Tele2, bet pas uošvius- nėra ryšio, arba labai menkas, tai teko pakeisti sad.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudojuosi Omnitel paslaugomis. Bet pasibaigus sutarčiai tikrai keisiu operatorių, nes esu labai nepatenkinta Omnitel požiūriu į klientą schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
"Tele2" ir abonentas "Pildyk". Tačiau pasibaigus "Tele2" sutarties terminui, ketinu jų paslaugų atsisakyti ax.gif
Atsakyti
Iš Omnitelio pabegom, pasirinkom Tele 2. Siandien atejo saskaita uz 2 telefonus 28 lt, Omnitel buvo ne maziau 120 lt doh.gif
Atsakyti
visa gyvenima BITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 13, 13:01)
Šiuo metu naudojuosi Omnitel paslaugomis. Bet pasibaigus sutarčiai tikrai keisiu operatorių, nes esu labai nepatenkinta Omnitel požiūriu į klientą  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Aš tokios pat nuomonės dėl Omnitelio.Tas Asmeninis planas jau visiška nesąmonė doh.gif irgi laukiu kad greičiau pasibaigtų sutartis ir ATĘ OMNITELI lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai patenkinta bite,pasirasiau dvieju metu sutarty ir visus du metus i bite nulis centu uz minute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2009 10 20, 17:17)
Aš tokios pat nuomonės dėl Omnitelio.Tas Asmeninis planas jau visiška nesąmonė  doh.gif irgi laukiu kad greičiau pasibaigtų sutartis ir ATĘ OMNITELI  lotuliukas.gif

Man Omnitel pakeitė į Asmeninį planą, nors aš 3 kartus (vieną iš jų Omnitel salone) informavau, kad aš nesutinku plano keisti. Visiškai nepaiso kliento nuomonės schmoll.gif
Tai paskui teko važiuot į saloną ir rašyt prašymą grąžinti senąjį planą ir pinigų skirtumą. Po kelių dienų vėl naudojausi senuoju planu smile.gif
Atsakyti