Įkraunama...
Įkraunama...

Koks Jūsų mobilaus ryšio operatorius?

QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 20, 19:50)
Man Omnitel pakeitė į Asmeninį planą, nors aš 3 kartus (vieną iš jų Omnitel salone) informavau, kad aš nesutinku plano keisti. Visiškai nepaiso kliento nuomonės  schmoll.gif
Tai paskui teko važiuot į saloną ir rašyt prašymą grąžinti senąjį planą ir pinigų skirtumą. Po kelių dienų vėl naudojausi senuoju planu  smile.gif

bet kaip jie taip savivaliauja,nei praso ju kas nei ka ima ir daro ka nori doh.gif
Atsakyti
turiu Eurocomo abonenta ir Labas smile.gif
Atsakyti
as irgi turiu dar labas dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 18:59)
bet kaip jie taip savivaliauja,nei praso ju kas nei ka ima ir daro ka nori doh.gif

o paskui žiūri į akis ir sako "oi, tai tikriausiai sisteminė klaida, kad jums pakeitėm planą" gun_bandana.gif
ale, gal nepastebėsi...
Atsakyti
o kiek tokiu buna zmoniu,kurie nepastebi tokiu pakeitimu ir naudojasi ciki piki ax.gif
Atsakyti
Naudoju jau labai ilgai tik Tele2 Pildyk.
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 20, 22:37)
Naudoju jau labai ilgai tik Tele2 Pildyk.

as pasirinkau bite del to kad visi artimieji,draugai ir visi snekames uz dykuti 4u.gif manau visi taip elgiasi naudojasi tokiais operatoriais kuriais naudojasi ju rato zmones biggrin.gif nu jau cia suvarciau tai i pievas doh.gif bet suprasit ka norejau tuo pasakyti
Atsakyti
Musu seimoj karaliauja Tele-2 abonentai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@žylė: 21 spalio 2009 - 00:00
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 23:54)
as pasirinkau bite del to kad visi artimieji,draugai ir visi snekames uz dykuti 4u.gif manau visi taip elgiasi naudojasi tokiais operatoriais kuriais naudojasi ju rato zmones biggrin.gif nu jau cia suvarciau tai i pievas doh.gif bet suprasit ka norejau tuo pasakyti

Su tuom tai sutinku, nes jei visi vienam tinkle, daug pigiau galima kalbėtis.
Atsakyti
Mes visi trys naudojam Omnitel
Atsakyti
Pakeiciau is omnitel i tele2
Atsakyti
musu beveik visa gimine naudoja tele2-pildyk pigu ir gerai thumbup.gif
Atsakyti