Vyriskiu kol kas mazoka Tai Antanas Nedzinskas cia labai tiktu, nes man jis irgi siurpulius sukelia
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 20:32)
Kas ji tokia?
Buvau ne ta parasius, nes panasi buvo
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 20:35)
Vyriskiu kol kas mazoka Tai Antanas Nedzinskas cia labai tiktu, nes man jis irgi siurpulius sukelia
Ir dar minedo truksta
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:34)
Is laidos tv3 angelai.
Man visa ta ju laida buvo antipatiska, todel tik i anonsus tekdavo aki uzmest
O man juoka, nes jau taip nusikalba... jau taip...
va man nepatinka ta turtuolio žmona (forumietės poste nuotraukoje su Petruškevičiumi), net nežinau jos pavardės, bet man ji tokia kiaura atrodo, jei galėtų pati svarovskiais apsiklijuotų, kad tik kiti matytų. Man jo asociuojasi su žmogumi, kuri viską daro dėl kitų akių.
Taip pat kažkokia nepaaiškinamą antipatiją jaučiu Rusytei... ir Skaiva man su savo mimikom ir tampymaisi per tv nepraeina po tų skandalų jau užkniso Yva, tokia priešiška asmenybė...
Taip pat kažkokia nepaaiškinamą antipatiją jaučiu Rusytei... ir Skaiva man su savo mimikom ir tampymaisi per tv nepraeina po tų skandalų jau užkniso Yva, tokia priešiška asmenybė...
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 19:35)
sutinku.
dar tas, kuris apie dviratuka dainavo
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 20:36)
Is KIŽ (kelias i zvaigzdes).
Na,kad ne is KIZ ji is tv3 laidos angelai.
Papildyta:
QUOTE(jegele @ 2009 08 02, 20:37)
va man nepatinka ta turtuolio žmona (forumietės poste nuotraukoje su Petruškevičiumi), net nežinau jos pavardės, bet man ji tokia kiaura atrodo, jei galėtų pati svarovskiais apsiklijuotų, kad tik kiti matytų. Man jo asociuojasi su žmogumi, kuri viską daro dėl kitų akių.
Inga Budriene ten.
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 02, 20:37)
Ostapenko Su tuo savo blizganciu paltu
Kas liecia vyrus, tai Gelaznikas
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 20:31)
Lai skaitineja , kiekvienas ir kiekviena turime gera dalyka - zodzio laisve vadinasi.