Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Vyriskiu kol kas mazoka biggrin.gif Tai Antanas Nedzinskas cia labai tiktu, nes man jis irgi siurpulius sukelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 20:32)
Kas ji tokia? g.gif

Buvau ne ta parasius, nes panasi buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 02 rugpjūčio 2009 - 19:38
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 20:35)
Vyriskiu kol kas mazoka biggrin.gif Tai Antanas Nedzinskas cia labai tiktu, nes man jis irgi siurpulius sukelia doh.gif

Ir dar minedo truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:34)
Is laidos tv3 angelai. mirksiukas.gif

Man visa ta ju laida buvo antipatiska, todel tik i anonsus tekdavo aki uzmest biggrin.gif
Atsakyti

O man juoka, nes jau taip nusikalba... jau taip... lotuliukas.gif
Atsakyti
va man nepatinka ta turtuolio žmona (forumietės poste nuotraukoje su Petruškevičiumi), net nežinau jos pavardės, bet man ji tokia kiaura atrodo, jei galėtų pati svarovskiais apsiklijuotų, kad tik kiti matytų. Man jo asociuojasi su žmogumi, kuri viską daro dėl kitų akių.
Taip pat kažkokia nepaaiškinamą antipatiją jaučiu Rusytei... ir Skaiva man su savo mimikom ir tampymaisi per tv nepraeina ax.gif po tų skandalų jau užkniso Yva, tokia priešiška asmenybė...
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 08 02, 19:35)

doh.gif sutinku.
dar tas, kuris apie dviratuka dainavo
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 20:36)
Is KIŽ (kelias i zvaigzdes). doh.gif

Na,kad ne is KIZ ji is tv3 laidos angelai. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jegele @ 2009 08 02, 20:37)
va man nepatinka ta turtuolio žmona (forumietės poste nuotraukoje su Petruškevičiumi), net nežinau jos pavardės, bet man ji tokia kiaura atrodo, jei galėtų pati svarovskiais apsiklijuotų, kad tik kiti matytų. Man jo asociuojasi su žmogumi, kuri viską daro dėl kitų akių.
Taip pat kažkokia nepaaiškinamą antipatiją jaučiu Rusytei... ir Skaiva man su savo mimikom ir tampymaisi per tv nepraeina ax.gif po tų skandalų jau užkniso Yva, tokia priešiška asmenybė...

Inga Budriene ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 02, 20:37)
doh.gif  sutinku.
dar tas, kuris apie dviratuka dainavo

Ostapenko lotuliukas.gif Su tuo savo blizganciu paltu lotuliukas.gif
Atsakyti

Kas liecia vyrus, tai Gelaznikas schmoll.gif doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 20:31)
Lai skaitineja  mirksiukas.gif , kiekvienas ir kiekviena turime gera dalyka - zodzio laisve vadinasi. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 21:38)

Inga Budriene ten.  ax.gif

aha, ačiū blush2.gif
Atsakyti