Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

Pareigyte, Sabutyte, Visos Olialia mergytes pupytes ar kaip jos ten is Vyru Ostapenko prideciau
Atsakyti
O man visai patinka tasai gelaznikas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 02 rugpjūčio 2009 - 19:42
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:38)
Na,kad ne is KIZ ji is tv3 laidos angelai.  rolleyes.gif

Panasi pasirode blush2.gif , kaip rusai sako - starost nie radost lotuliukas.gif (cia as apie save), nes jau akys nedatrauke.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 02, 20:34)

p.s cia gal ne i tema, bet Paksaite Stumbriene man labai nepatinka.

Ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:40)
O man jis visai patinka  bigsmile.gif

Ostapenko? kuom? blink.gif
Na, man ne bent tuom, kad is jo smagiai pakikenti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
U. Kiguolis su savo zmona.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 02, 20:39)
Kas liecia vyrus, tai Gelaznikas schmoll.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Dar man labai atstumianti Zilvino Grigaicio isvaizda schmoll.gif Kai nematau, o tik girdziu ji, tai viskas puiku, idomu paklausyt jo pasakojimu apie tas jo keliones, nu bet jau kai pamatau vaizda, tai baisu pasidaro doh.gif Ypac paskutinikart kai maciau, "Roziu keru" anonse/pristatyme doh.gif
Atsakyti
oooo sita tema bus populiari biggrin.gif biggrin.gif :Dpagieza juk riekia kazkur isliet biggrin.gif biggrin.gif tik nepruprantu kodel jin stiliuj ir aprangoj g.gif jei ne groziu ir stiliumi remiates vertindamos biggrin.gif ok ok lekiu is cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 08 02, 20:40)
Visos Olialia mergytes pupytes ar kaip jos ten

Man jos tokios nupesiotos "vistos", nes ne plaukai ant galvos (o kas galvoje is vis patyliu), o pukai - perosidas karaliauja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:44)
oooo sita tema bus populiari biggrin.gif  biggrin.gif  :Dpagieza juk riekia kazkur isliet biggrin.gif  biggrin.gif  tik nepruprantu kodel jin stiliuj ir aprangoj g.gif jei ne groziu ir stiliumi remiates vertindamos biggrin.gif  ok ok lekiu is cia biggrin.gif

As irgi pagalvojau, kad bus populiari laugh.gif bet tuo paciu pamaniau, kad kaip tik reiketu tada ir tokios, kurioje visi patinkantys biggrin.gif
Tai cia panasiai, kaip ir su graziu vyru ar moteru tema, juk irgi ne stiliu remiasi, o isvaizda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 19:18)
/1/news_one_photo_1_073202.jpg[/img]user posted image
Pakol kas tiek. mirksiukas.gif
-----------------

Sitos salia Petruskos negaliu pakest doh.gif Visur lenda su savo pseudo labdara ir dirbtine sypsena gun_rifle.gif
Atsakyti
Man Rūta Ščiogolovaitė antipatija kelia, kažkaip nepernešu aš jos doh.gif
Atsakyti