Pareigyte, Sabutyte, Visos Olialia mergytes pupytes ar kaip jos ten is Vyru Ostapenko prideciau
O man visai patinka tasai gelaznikas.
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:38)
Na,kad ne is KIZ ji is tv3 laidos angelai.
Panasi pasirode , kaip rusai sako - starost nie radost (cia as apie save), nes jau akys nedatrauke.
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 02, 20:34)
Ir man
QUOTE(adžani @ 2009 08 02, 20:40)
O man jis visai patinka
Ostapenko? kuom?
Na, man ne bent tuom, kad is jo smagiai pakikenti galima
QUOTE(klik @ 2009 08 02, 20:39)
Kas liecia vyrus, tai Gelaznikas
Dar man labai atstumianti Zilvino Grigaicio isvaizda Kai nematau, o tik girdziu ji, tai viskas puiku, idomu paklausyt jo pasakojimu apie tas jo keliones, nu bet jau kai pamatau vaizda, tai baisu pasidaro Ypac paskutinikart kai maciau, "Roziu keru" anonse/pristatyme
oooo sita tema bus populiari :Dpagieza juk riekia kazkur isliet tik nepruprantu kodel jin stiliuj ir aprangoj jei ne groziu ir stiliumi remiates vertindamos ok ok lekiu is cia
QUOTE(Indijaa @ 2009 08 02, 20:40)
Visos Olialia mergytes pupytes ar kaip jos ten
Man jos tokios nupesiotos "vistos", nes ne plaukai ant galvos (o kas galvoje is vis patyliu), o pukai - perosidas karaliauja.
QUOTE(sygyta @ 2009 08 02, 20:44)
oooo sita tema bus populiari :Dpagieza juk riekia kazkur isliet tik nepruprantu kodel jin stiliuj ir aprangoj jei ne groziu ir stiliumi remiates vertindamos ok ok lekiu is cia
As irgi pagalvojau, kad bus populiari bet tuo paciu pamaniau, kad kaip tik reiketu tada ir tokios, kurioje visi patinkantys
Tai cia panasiai, kaip ir su graziu vyru ar moteru tema, juk irgi ne stiliu remiasi, o isvaizda
QUOTE(zazuna @ 2009 08 02, 19:18)
Sitos salia Petruskos negaliu pakest Visur lenda su savo pseudo labdara ir dirbtine sypsena
Man Rūta Ščiogolovaitė antipatija kelia, kažkaip nepernešu aš jos