Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(kumiko @ 2009 08 28, 20:08)
pritariu jums 100% smile.gif o kokia goda laida vede? kakadu tai ten tik teksta perskaitydavo ax.gif

NA aš buvau kai ji vedė per LNK valentino dienos žaidimą :Gera būti dviese". eteris buvo netiesioginis,tai ji leido sau nuolat ką nors ne taip pasakyt. to pasekoje turėjom filmavimą baigti gera valanda vėliau,nei buvo planuota. žmonės buvo tokie suirzę ir pikti,kad kai jai pavykdavo iš 5 karto teisingai be klaidų pasakyt tekstą - plodavom atsistoję smile.gif

QUOTE(The_Dieter @ 2009 08 28, 20:19)
Dėl šio žmogaus klystate. Kaip ir dėl daugelio. Tai ką žmonės mato ekrane, nėra tai, kokie jie yra ir kaip ištikrųjų gyvena.
Tai ką pateikia televizija, kaip nuotaiką žiūrovams toli gražu nėra taip, kad tas žmogus taip bendrauja su kitais.

Galbūt Jūs teisi, bet man vis tiek neaišku tada,kam jam kurti tokio žmogaus įvaizdį? sakot televizija sukuria? turit omenyje iškarpo ir pateikia tik pikantiškus dalykus? sujumis sutikčiau tuo atveju,jei paaiškėtų,kad filmuojant jam mokama už tas patyčias.

QUOTE(Gendre @ 2009 08 28, 20:26)
Na sorry, bet tu zunalu tikrai neskaitau jau senai, gal isaugau isto amziaus  g.gif O kad skaitau sita tema tai is manes daug laiko neatima.

o man negėda pripažinti,kad su dideliu nekantrumu laukiu naujo Žmonių numerio. ir klubas.lt kasdien permetu. aš turbūt priklausau tai popsinei visuomenės daliai,bet dėl to irgi nesigėdiju smile.gif

QUOTE(cindy @ 2009 08 28, 21:08)
drinks_cheers.gif  Labai pritariu. Skaičiau ir plaukai šiaušės, iš kur pas žmogų tiek neapykantos ir pagiežos g.gif

MAtyt įaugę į kraują lotuliukas.gif na jei atvirai, tai nutiko taip,kad vienu ar kitu aspektu esu susidūrus su šiais žmonėm. kartais tiesiogiai,kartais ne. ir kai "žvaigždė" pasirodo nesanti tokia,kokia įsivaizdavai, tada tiesiog pradedi nemėgt jos. ši tema yra skirta kalbėti apie žvaigždes,kurioms jaučiame antipatiją,tai vat ir atsakiau į temą. o neapykantos ir pagiežos mes turime visi, tik aš ją išlieju ant žvaigždžių,o ne ant vaikų, vyro,draugų,bendradarbių,tėvų,brolių ir tt smile.gif
Atsakyti
Bet juk visi esame žmonės, o klysti - žmogiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 08 07, 02:10)
Ne  biggrin.gif  tiesiog idomi butu jusu reakcija, jei kokiam forume rastumet tokioj temelej savo foto ir varda / pavarde  schmoll.gif  Ir kad "olialia panos" tupinėja tik aplink turtingus vyrus, yra kvailos ir t.t. yra tik MITAS. Ir sakot net vyrai sako kad jiems jos pigios ir nepatinka, bet kiekvienas pripažįsta, kad vistiek nieko prieš būtų su tokia permiegot (arba bentjau spane) . tokie jau tie vyrai, kad ir kokie santūrus atrodytų ..

daug ką pasako apie tokius vyrus ir jų santūrumą doh.gif
tai tik parodo jų paskirtį mūsų visuomenėje.
man nepatinka Valinskienė,Donalda, Baukutė."Dvyyyratukas" ir katinai.vat jie tai antipatiškiausia šeima(neskaitant vaikų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 28 rugpjūčio 2009 - 22:16
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 28, 20:04)
pavydėt? tikrai ne. bet pripažinsiu, nudžiungu kai jiems nesiseka cool.gif  pati suprantat,kodėl  ax.gif  perskaičius jūsų postą,susidarė įspūdis,kad jau jūs tai tikrai neskaitot paskalų žurnalų,ką jau kalbėt apie temas "žmonės,kuriems jaučiam antipatijas", joms išvis neturit laiko. ir man malonu,kad tokių žmonių kaip jūs dar yra:) aš pati tai esu tipiška busima pensininkė,kuriai įdomu visokie gandai ir tt. neperauklėsit mane tokiais komentarais blush2.gif

wa cia taj zmogus sakyciau gana piktas ir net ziaurus jei tiek daug zmoniu jaucia antipatija blink.gif
Atsakyti
O šiaip dar pagalvojau,kad labai juokingos katunskytės abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2009 08 28, 23:20)
O šiaip dar pagalvojau,kad labai juokingos katunskytės abi smile.gif

visiskai pritariu tos dvi ir man laaaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 28, 23:21)
visiskai pritariu tos dvi ir man laaaabai nepatinka schmoll.gif

Na katunskytes tai jau cia visai kita. Ju gerbejai visai kitokia auditorija, jie prie jos ir taikosi. Ju auditorija vyresnio amziaus ir privincijoje gyvenantyt zmones, pvz. mano senelis ir jo draugai pensininkai sia vasara palangoj nepagailejo net moket po 8lt, kad ieitu i kavine kur Katunskytes koncertuoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 08 09, 16:52)

Vos infarkto negavau doh.gif !!! nuo tokiu baisybiu visi miegai islaksto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedinge @ 2009 08 29, 02:57)
As labiausiai nekenciu Sauleno is M-1 nu tragiska nesamone.. debilas kazkoks kam jis gali patikti? ir beja pavogta sena ideja.. ishsiseme ..

nekenti? g.gif atsipalaiduot gal reiktu biggrin.gif nemegt as suprantu, bet nekest...
saulenas yra personazas, ar jis juokingas ar ne - skonio reikalas, man juokingas taip pat ner. kad ideja sena - pritariu
o saulena vaidinantis zmogus su personazu neturi nieko bendro - protingas, santurus, labai mandagus bernas.
Atsakyti
[quote=Fedinge,2009 08 29, 02:57]
As labiausiai nekenciu Sauleno is M-1 nu tragiska nesamone.. debilas kazkoks kam jis gali patikti? ir beja pavogta sena ideja.. ishsiseme ..

Saulenas tai kaip Saulenas, bet vat Ž.Vaškytė, kuri kartu su juo Auksinę Blykstę vede... doh.gif Kazko man ji nelimpa nuo savo atsiradimo TV ir tiek smile.gif
Atsakyti
kaip zmogus vaskyte visai miela, paprasta, neissidirbinejanti, draugiska.
Atsakyti
Neprisimenu ar buvo kalbeta,bet labai nepatinka RADZI.Jau tokia zvaigzde vaizduoja.
Atsakyti