QUOTE(kumiko @ 2009 08 28, 20:08)
pritariu jums 100% o kokia goda laida vede? kakadu tai ten tik teksta perskaitydavo
NA aš buvau kai ji vedė per LNK valentino dienos žaidimą :Gera būti dviese". eteris buvo netiesioginis,tai ji leido sau nuolat ką nors ne taip pasakyt. to pasekoje turėjom filmavimą baigti gera valanda vėliau,nei buvo planuota. žmonės buvo tokie suirzę ir pikti,kad kai jai pavykdavo iš 5 karto teisingai be klaidų pasakyt tekstą - plodavom atsistoję
QUOTE(The_Dieter @ 2009 08 28, 20:19)
Dėl šio žmogaus klystate. Kaip ir dėl daugelio. Tai ką žmonės mato ekrane, nėra tai, kokie jie yra ir kaip ištikrųjų gyvena.
Tai ką pateikia televizija, kaip nuotaiką žiūrovams toli gražu nėra taip, kad tas žmogus taip bendrauja su kitais.
Tai ką pateikia televizija, kaip nuotaiką žiūrovams toli gražu nėra taip, kad tas žmogus taip bendrauja su kitais.
Galbūt Jūs teisi, bet man vis tiek neaišku tada,kam jam kurti tokio žmogaus įvaizdį? sakot televizija sukuria? turit omenyje iškarpo ir pateikia tik pikantiškus dalykus? sujumis sutikčiau tuo atveju,jei paaiškėtų,kad filmuojant jam mokama už tas patyčias.
QUOTE(Gendre @ 2009 08 28, 20:26)
Na sorry, bet tu zunalu tikrai neskaitau jau senai, gal isaugau isto amziaus O kad skaitau sita tema tai is manes daug laiko neatima.
o man negėda pripažinti,kad su dideliu nekantrumu laukiu naujo Žmonių numerio. ir klubas.lt kasdien permetu. aš turbūt priklausau tai popsinei visuomenės daliai,bet dėl to irgi nesigėdiju
QUOTE(cindy @ 2009 08 28, 21:08)
Labai pritariu. Skaičiau ir plaukai šiaušės, iš kur pas žmogų tiek neapykantos ir pagiežos
MAtyt įaugę į kraują na jei atvirai, tai nutiko taip,kad vienu ar kitu aspektu esu susidūrus su šiais žmonėm. kartais tiesiogiai,kartais ne. ir kai "žvaigždė" pasirodo nesanti tokia,kokia įsivaizdavai, tada tiesiog pradedi nemėgt jos. ši tema yra skirta kalbėti apie žvaigždes,kurioms jaučiame antipatiją,tai vat ir atsakiau į temą. o neapykantos ir pagiežos mes turime visi, tik aš ją išlieju ant žvaigždžių,o ne ant vaikų, vyro,draugų,bendradarbių,tėvų,brolių ir tt