Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, kuriems jaučiame antipatija

QUOTE(PinaColada85 @ 2009 08 28, 23:15)
wa cia taj zmogus sakyciau gana piktas ir net ziaurus jei tiek daug zmoniu jaucia antipatija blink.gif

Na ar cia daug? smile.gif Zmogus tesios apie lietuvos gviazdas surase savo nuomone, pvz as jai surasyciau kam jauciu antipatija, tai butu daug daugiau blush2.gif Na bet dar daugiau tokiu kurie visai nieko mirksiukas.gif Butent is musiskiu yra kas man nepatinka (jau rasiau), bet dauguma LT vip personu man isvis dzin ar egzistuoja ar ne... blush2.gif Is TerrorisTe69 sarasiuko tokiu kaip Valdonė Skaisgirienė, Jūratė Bitinaitė, Oksana Zlatkovaitė, Milušauskas net nepazistu biggrin.gif
Atsakyti
Kazkodel itariu, kad po sito, dar daugiau atsiras Pareigytes antifaniu. Nors, mano atzvilgiu, sis vyras nelabai kaip pasielge pasakes tokius asmeninius dalykus, jei tai ir tiesa.
http://www.alfa.lt/s...009-08-29_11-06
Atsakyti
Na taip vyras pasielgė kaip mazgotė blink.gif kad ir kas būtų nutikę,neturi teisės garsiai kalbėti apie tokį intymų dalyką.
Nors ir nesu Pareigytės gerbėja,bet šlykštu kai taip kalba vyras.
Atsakyti
Tai jau tikrai.. Baisus vyro netaktas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 29, 14:37)
Kazkodel itariu, kad po sito, dar daugiau atsiras Pareigytes antifaniu. Nors, mano atzvilgiu, sis vyras nelabai kaip pasielge pasakes tokius asmeninius dalykus, jei tai ir tiesa.
http://www.alfa.lt/s...009-08-29_11-06

Na jus man pasakykit, ar cia normalus vyras? blink.gif O kiek tokiu yra doh.gif jau del populiarumo viska papasakos ir pademonstruos...
Nezinojau as kad yra toks Ivanenka, o dabar zinau - dar vienas i mano antipatiju sarasa smile.gif
Atsakyti
Paskaičius šią temą iškyla klausimas į kokį forumą čia papuoliau unsure.gif Nes dauguma antipatijas jaučia ne žmogaus stiliui ir aprangai, o tiesiog asmeniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 08 29, 22:19)
Paskaičius šią temą iškyla klausimas į kokį forumą čia papuoliau unsure.gif Nes dauguma antipatijas jaučia ne žmogaus stiliui ir aprangai, o tiesiog asmeniui 4u.gif

Nu ir gerai. O ka negali jaust antipatijos tiesiog asmeniui?

Suprantu, kad si tema ideta kur "Silius ir apranga", bet jei kalbam apie nemegstamus zmones, ta ta antipatija juk daug kas gali itakot. O zmogaus elgesys, budas yra svaresni faktoriai, nei stilius ir apranga.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2009 08 31, 13:24)
Nu ir gerai. O ka negali jaust antipatijos tiesiog asmeniui?

Suprantu, kad si tema ideta kur "Silius ir apranga", bet jei kalbam apie nemegstamus zmones, ta ta antipatija juk daug kas gali itakot. O zmogaus elgesys, budas yra svaresni faktoriai, nei stilius ir apranga.

Galima jausti antipatiją asmeniui, bet kuo čia susijusę su Stiliu ir apranga?
Atsakyti
Tikrai nevisai susije... Tai gal tema ne vietoj. biggrin.gif Nes tikrai cia ne per daugiausia kalbama apie zvaigzdunu stiliu ir apranga...
Atsakyti
tikirai ir as pritariu pareiugytes antipatijai. o vyras tai ish skausmo, kad paliktas buvo, pliurpia, jam gal atrodo, ishsipasakojus visai lietuvai palengves. o ji vis neigia. nznau ar gera cia pozicija.
Atsakyti
user posted image
O man tai sitas vyriokas labai labai didele antipatija kelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 08 31, 16:32)
tikirai ir as pritariu pareiugytes antipatijai. o vyras tai ish skausmo, kad paliktas buvo, pliurpia, jam gal atrodo, ishsipasakojus visai lietuvai palengves. o ji vis neigia. nznau ar gera cia pozicija.

Nu nesvarbu, kaip buvo, bet is jo puses laaaabai negrazu tokius asmeninius dalykus, dar plius lieciancius ne tik ji viena, visai Lietuvai pasakot... Tegu pas psichologa eina, draugui issipasakoja, mat sugalvojo sau psichoterapija... taip daryt tiesiog zema.

O Nijole, kodel ji turetu prisipazint? Cia tik judvieju reikalas, niekam ji teisintis neturi.
Atsakyti