QUOTE(TAI AS @ 2009 08 23, 00:10)
jolanteleg,kas cia per nuotaikos dabar uzplude,kodel taip jautiesi???ar as cia ko nesuratau...
as jau turiu kruva nuotrauku,bet truputi nusivyliau fotografu.nuotraukose mes lyg pasaliniai...su jaunaisiais nera musu grazios nuotraukos,su visu pulku ir tik baznycioje vienintele nuotrauka.jaunuju graziai padarytos,nieko prikist negaliu,bet siaip,tai man neaaaa.tiesa,yra kelios kur fotografavo mus dviesia su pirsliu,bet arba as prisimerkus,arba pirslys uzsimerkes.jei praso papozout,tai ar neturi tol fotografuot,kol iseitu grazi nuotrauka?suprantu jei netycia pagauta,arba daug zmoniu nuotraukoje...ai,as pasipiktinus,tikejausi geresnio varijanto.jaunas vaikinukas,dar tik pradedantys,bet jo tevai kiek zinau profai.oi,atsiprasau,kad tiek piktumu prirasiau,bet negaliu as vyrui kelinta diena kartot,kad man nepatinka

ir dar nuotraukas mokinuosi ikelt ir nesiseka.laukiu kitos savaites,sake dukterecia pades
zinai, kai klausiau nuomones apie suknele, tai norejau sulaukti ir kritikos, parasiusi pasakojima apie vestuves, man neidomi kritika. Tai mandagus zmogus galetu paklaust ar idomi man jo neigiama nuomone.
Matyt vienai cia esanciai narei as nalabai prie sirdies, tai ji bando mane su sudais sumaisyt.
Bet kadangi esu dekinga visoms kitoms, nenoriu aishkintis cia santykiu