Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(linole @ 2011 04 04, 19:53)

Siaip jau idomu, kiek laiko truks Wizzair skrydis Vilnius- Barselona. Jei ten leidziasi 21:15, tai musu laiku butu 22:15? Bet isskrides 18:55 negi skris 3 val 20 min? Ar as ne i ta puse skaiciuoju?

Mes is Rygos skridom 3 val. 40 min.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2011 04 04, 21:26)
Mes is Rygos skridom 3 val. 40 min.

Tai vadinasi, panasiai ir is Vilniaus. g.gif

Atsakyti
Tai negi niekas negali nieko dėl bagažo pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 04, 21:36)
Tai vadinasi, panasiai ir is Vilniaus.  g.gif

Ziuriu vakare skrisit, tai gal atgal diena, nes virs Alpiu taip jau grazu wub.gif Gaila jei nepamatytumet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2011 04 04, 21:40)
Ziuriu vakare skrisit, tai gal atgal diena, nes virs Alpiu taip jau grazu wub.gif Gaila jei nepamatytumet verysad.gif

Grizti planuojames su Rainiais. Jei laiko nepakeis, po pietu skrydis.
Alpes ir man wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eira* @ 2011 04 04, 12:55)
Sakau, gal ka ne taip padariau, pasiskaiciau, lyg ir vidka taip. Man irgi nuskaite pinigus, grazinimo nera. Pirma karta skrisiu su wizz air, tai baisu, kai negauni jokiu ziniu  doh.gif

as ka tik gavau patvirtinima el. pastu mirksiukas.gif tai ir Jus gausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 03, 19:26)
Man tai tiko.Nepamenu ko ten prase,bet tel.nr.be 8 reik vesti.
Man tai labai idomu kam tas tel.nr.isvis reikalingas. g.gif Gal kas zinot?Juk patvirtinima atsiuncia elektroniniu pastu. g.gif

Kiek pastebėjau, mokėjimus pavedimu patvirtina kelis kartus per savaitę. Visuomet 5dieniais. Jeigu negausite patvirtinimo per savaitę, tuomet reiktų sunerimti. Taip pat galite pasijungti pasitikrinti savo užsakymo statusą. Man yra buvę, kad užsakymą patvirtino, o emailo neatsiuntė.
Atsakyti
Ir as ateinu su klausymais smile.gif Zadu pirma karta pirkti bilietus ir esu visiskai "zalia' situose dalykuose.Zodziu noriu pirkt bilietus Vilnius-Barselona.Tarkim bilieto kaina 209lt.Keliausim du suauge ir vaikas tai bilietu kaina iseina 627lt.Klausymas kokie mokesciai dar prisideda prie kainos jei neimi jokio papildomo bagazo? Maciau yra keliaujanciu i barselona tai gal galit papasakot kas kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kotsikas @ 2011 04 05, 14:18)
Ir as ateinu su klausymais smile.gif Zadu pirma karta pirkti bilietus ir esu visiskai "zalia' situose dalykuose.Zodziu noriu pirkt bilietus Vilnius-Barselona.Tarkim bilieto kaina 209lt.Keliausim du suauge ir vaikas tai bilietu kaina iseina 627lt.Klausymas kokie mokesciai dar prisideda prie kainos jei neimi jokio papildomo bagazo? Maciau yra keliaujanciu i barselona tai gal galit papasakot kas kaip?

kazkiek prisides smile.gif
cia siaip paziurejau, pvz:
VNO - Barselona - VNO => 209 LTL + 109 LTL = 318 LTL
jei mokesite banko pavedimu - 336 LTL (reikia pavedima padaryti per 24 val nuo rezervacijos)
jei kreditine kortele - 354 LTL

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aha tai prisideda suma uz apmokejima vienokiu ar kitokiu budu.O koks ten yra mokestis uz kazkoki persedima i autobusa,gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Kotsikas @ 2011 04 05, 15:33)
Aha tai prisideda suma uz apmokejima vienokiu ar kitokiu budu.O koks ten yra mokestis uz kazkoki persedima i autobusa,gal zinot?

Gal Jus rasote apie transferi/pervezima is miesto i oro uosta? Si pervezima uzsisakineti is wizzair nera butina. Jus galite susiorganizuoti patys kaip nuvykti is/i oro uosta smile.gif
Atsakyti
Na jei teisingai viska supratau,tai tada kelione gaunasi kaip sako "pigiau grybo".Trim asmenims Vilnius-Barselona-Vilnius 1014lt,jau norisi iskart kraut lagaminus,nors teks sulaukt birzelio smile.gif
Atsakyti