Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(intrigaa @ 2011 04 01, 12:16)
tiksliau el. laikse buvo parasyta sumoket 697lt, o po 3 dienu info
Passenger info, su Flight detailso ir t.t.  ir  INVOICe 697,96, tai kaip cia yra?  g.gif  nieko nesuprantu, verysad.gif

As tai ta Invoice supratau kaip patvirtinima apie apmoketus bilietus. g.gif

Tai is jusu invoice as suprasciau kad jus 96 cnt permokejot. biggrin.gif Na, gal del kursu skirtumu galejo atsirasti tie centai? g.gif

Is tikruju ir man idomu butu suzinoti patirti turinciu nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 01, 12:47)
As tai ta Invoice supratau kaip patvirtinima apie apmoketus bilietus.  g.gif

Tai is jusu invoice as suprasciau kad jus 96 cnt permokejot.  biggrin.gif Na, gal del kursu skirtumu galejo atsirasti tie centai?  g.gif

Is tikruju ir man idomu butu suzinoti patirti turinciu nuomone.  4u.gif

tai jau tikrai, gal reik nepanikuot ir palaukti tų, kurie skris balandžio men g.gif
Atsakyti
QUOTE(novilem @ 2011 03 31, 20:14)
OHO bigsmile.gif  kaip taip gali būti? mano tik brangsta ir aš maniau, kad tai normalu ir tendensinga.. hmm,gal niekas neperka ta data, nesusidaro skaičius keleivių ir todėl pinga.. Nu aš betkokiu atveju nelikus buvau rizikuoti, o kai pamačiau, kad brangsta tai labai apsidžiaugiau smile.gif

Turbut nieks neskrenda i Londona birzeli.Ne tik mano issirinktai dienai,bet ir kitoms atpigo.O maniau jau pigiai nusipirkau.Mokejom virs 1600Lt.(2suauge,2vaikai).
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 01, 15:05)
Turbut nieks neskrenda i Londona birzeli.Ne tik mano issirinktai dienai,bet ir kitoms atpigo.O maniau jau pigiai nusipirkau.Mokejom virs 1600Lt.(2suauge,2vaikai).

Aš planuoju skristi su dukra savaitei, bet kainos kaip matau nesikeičia- yra ir po 109 ir po 138 LTL už vienetą, o yra ir po 68 litus, tik man diena netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(intrigaa @ 2011 04 01, 10:53)
man kazkokia panika doh.gif  tik dabar pamaciau, kad reikejo apmoket 697,96, o mes pervedem 697, net nzn kaip cia taip... tai kas dabar bus????????? o kaip atrodo patvirtinimo lapas?  
panikuoju blink.gif

Man irgi taip buvo. Visur rašė, kad mokėtina suma lygiai 195lt, o poto invoice visur rašo 195,99. Bet aš kažkaip nesureikšminau, jei patvirtino viską, tai reiškia ok.
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2011 04 01, 11:47)
As tai ta Invoice supratau kaip patvirtinima apie apmoketus bilietus.  g.gif

Tai is jusu invoice as suprasciau kad jus 96 cnt permokejot.  biggrin.gif Na, gal del kursu skirtumu galejo atsirasti tie centai?  g.gif

Is tikruju ir man idomu butu suzinoti patirti turinciu nuomone.  4u.gif

Aš tai suprantu, kad "invoice", tai sąskaita, o patvirtinimas tai kitas laiškas, kuris vadinasi "reservation". Nes aš tai du gavau, kai gavau "reservation", tada ir mano wizz air puslapyje iš statuso "išlaikyta", pasikeitė į "patvirtinta", o po dienos gavau ir "invoice" (sąskaitą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novilem: 01 balandžio 2011 - 15:00
uzsisakiau as ta kortele uz 35 Lt ir jau bilietus i roma paemiau... gavosi 407 lt (2+1) smile.gif birzelio men
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 04 01, 16:15)
uzsisakiau as ta kortele uz 35 Lt ir jau bilietus i roma paemiau... gavosi 407 lt (2+1) smile.gif birzelio men

aš irgi pirkausi iš romos bilietus į vilnių, tik nesuprantu kodel nematau kreditineje rezervuotos sumos, nors pas juos rodo, kad apmoketa... ir jokio laiško neatsiunčia. gal blogai ką padariau, nes prieš tai norejau apmoketi banko pavedimu, tai man išmetė, kad vietinis apmokejimas galimas tik vietine valiuta.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2011 03 31, 20:17)
- vaikui iki 2 metu kaip rankinis bagazas priklauso 10kg? Ar vietoje jo skaiciuojamas vezimelis?
-cia skaiciau, kad vezimelis imamas i lektuva...Nelabai suprantu, kur ji ten deti reiketu- visgi ekonomine klase...Ar cia tik taip vadinasi, o is tiesu jis imamas iki lektuvo, o po to personalas kazkur ji i atskira patalpa, o paskui, tik islipus, ji vel gauni ?

vaikui iki 3 metu 10 kg nepriklauso,o vezimeli jei nori imi nemokamai,jei nori neimi
su vezimu vaziuoji iki vartu,pro vartus iki lektuvo,tada vezimeli palieki prie lektuvo duru arba prie laiptu i lektuva apacioje,cia kaip kada,tada personalas ji nunesa i lektuvo gala,o nusileidus grazina
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2011 04 01, 16:56)
aš irgi pirkausi iš romos bilietus į vilnių, tik nesuprantu kodel nematau kreditineje rezervuotos sumos, nors pas juos rodo, kad apmoketa... ir jokio laiško neatsiunčia. gal blogai ką padariau, nes prieš tai norejau apmoketi banko pavedimu, tai man išmetė, kad vietinis apmokejimas galimas tik vietine valiuta.... blink.gif

tiesa sakant dariau pavedima uz bilietus mokedama... tikiuosi, kad viskas ciki, nes mokejimas tarpbankinis, o mano moketa jau po 14 val. rikes dar internetine bankininkyste paziureti.
Man besirenkant mokejima buvo klausimas apie valiuta ar ta pati kuria nurodyta kaina arba buvo galimybe pakeisti valiuta
mano kortele litais ir kainos buvo nurodytos litais... tai nieko nekeiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2011 04 01, 16:15)

O su ta kortele kokia nors papildoma nuolaida buvo?
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2011 04 02, 14:27)

Ten visai neblogos nuolaidos su ta kortele būna smile.gif Galite pažiūrėti pavydžių http://wizzair.com/?language=LT Aš taip pat rezgu mintį užsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2011 04 02, 14:27)

taip, uzsakius naryste sia, gavosi panasiai apie 20-30 lt nuolaida vienam skrydziui vienam asmeniui (nuolaida galioja visiems skendantiems, jei skrenda narystes turetojas)... man atrodo, mums 3 asm. gavosi nuolaida apie 150 lt (paansu, kad naryste jau pasiteisino) mirksiukas.gif
Atsakyti