Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

Ačiū už patikslinimus. Parašysiu BGS, su kopija wizzair.
Iš tikro tai nelabai ir svarbu, kokia kontora, svarbiau pats su***tas elgesys. Anyway - ačiū už patikslinimus.
Atsakyti
laba ryta.
turiu klausimeli - jei turiu ta nuolaidu ,,kortele" - kaip ja naudojantis susimoket uz bilietus? na, kad pibigau butu nei bank transfer?
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 04 23, 09:18)
laba ryta.
turiu klausimeli - jei turiu ta nuolaidu ,,kortele" - kaip ja naudojantis susimoket uz bilietus? na, kad pibigau butu nei bank transfer?

Ta "kortele" (manau, tai yra nuolaidu programa, o ne kortele) yra tik nuolaidoms. Pvz., prisijungiu prie savo accounto ir iskart meta mazesnes kainas. Pvz., Vilnius - Milanas nubraukta kaina 69 Lt, o man kainuoja tik 39 Lt.
O moki kreditine ar banko pavedimu, kaip kad pirktum ir be jokiu Wizz exclusive. Visi tie papildomi mokesciai prisideda tiek, kiek ir turi kainuoti.

Dabar patikrinau, turbut ne visiems skrydziams yra nuolaidos taikomos. Pvz., prasukau visa sezona Vilnius-Barcelona ir jokios nuolaidos nei vienai datai neradau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 23 balandžio 2011 - 11:13
Klausimėlis jau skridusiems is Vilniaus. Ar labai griežtai tikrina rankinio bagažo svorį? Ar sveria, ar liepia kišt į rėmus? Ir kur tai daroma, ar prie check-in'o ar prie saugumo patikros vartų?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 23, 11:08)
Ta "kortele" (manau, tai yra nuolaidu programa, o ne kortele) yra tik nuolaidoms. Pvz., prisijungiu prie savo accounto ir iskart meta mazesnes kainas. Pvz., Vilnius - Milanas nubraukta kaina 69 Lt, o man kainuoja tik 39 Lt.
O moki kreditine ar banko pavedimu, kaip kad pirktum ir be jokiu Wizz exclusive. Visi tie papildomi mokesciai prisideda tiek, kiek ir turi kainuoti.

Dabar patikrinau, turbut ne visiems skrydziams yra nuolaidos taikomos. Pvz., prasukau visa sezona Vilnius-Barcelona ir jokios nuolaidos nei vienai datai neradau.  bigsmile.gif

nu aisku.. as turiu nuolaida ta, na, vadinama ,,kortele"
i olandus tai daug nuolaidu smile.gif

QUOTE(Noela @ 2011 04 23, 12:03)
Klausimėlis jau skridusiems is Vilniaus. Ar labai griežtai tikrina rankinio bagažo svorį? Ar sveria, ar liepia kišt į rėmus? Ir kur tai daroma, ar prie check-in'o ar prie saugumo patikros vartų?

man ir aktualu, turiu lagamina su kisenem prieky, per kurias jis gaunas didesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noela @ 2011 04 23, 13:03)

Bent jau kol kas - tikrina ir griežtai. Prie check-in'o langelio liepia įkišt čemodaną į rėmus, prieš tai, aišku, pasveria.
Prie įlaipinimo vartų labai griežtai nurodo vienam žmogui turėti tik vieną rankinę (tokio bajerio dar nebuvau mačiusi bet tiek to): tojest, turi rankinuką ir tašiuką su laptopu tai susikišk laptopą kur tik pageidauji. Va kaip.
Grasinosi, kad ir prie vartų dar kartą lieps čemodaną į rėmus kišt. Bet kažkaip užsiėmė bendro pobūdžio rėkimu ir tampymu, pamiršo tuos čemodanus per netyčią.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2011 04 23, 19:03)
Bent jau kol kas - tikrina ir griežtai. Prie check-in'o langelio liepia įkišt čemodaną į rėmus, prieš tai, aišku, pasveria.
Prie įlaipinimo vartų labai griežtai nurodo vienam žmogui turėti tik vieną rankinę (tokio bajerio dar nebuvau mačiusi bet tiek to): tojest, turi rankinuką ir tašiuką su laptopu tai susikišk laptopą kur tik pageidauji. Va kaip.
Grasinosi, kad ir prie vartų dar kartą lieps čemodaną į rėmus kišt. Bet kažkaip užsiėmė bendro pobūdžio rėkimu ir tampymu, pamiršo tuos čemodanus per netyčią.

Na va, o aš su savo skrydžio įspūdžiais pasirodau čia smile.gif Skridau iš Eindhoveno į Vilnių. Niekas nesikabinėjo, puikus aptarnavimas. Į jokius rėmus mano kuprinės nekišo. Manau, kad kiša dažniausiai tuos čemodanus ant ratukų, nes į juos galima prikrauti daugiau, o kai mato, kad su kuprine - jos netikrina ir nesveria. Ant to ne kartą esu išlošusi, ir skrisdama su Ryanair, Air Baltic, Estonian Air prisidėjus apie 16 kg. Įdomiausia buvo, kai skridau kartu su drauge. Mano rankinis bagažas buvo kuprinė, o jos - lagaminėlis ant ratukų. Jos patikrino, nors svoris buvo 8, mano ne, nors vežiausi apie 15. Optinė apgaulė, kaip sakant smile.gif

Iš Vilniaus atgal į Eindhoveną skrisiu gegužės 9. Pažiūrėsim, koks ten tas aptarnavimas bus.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 04 23, 20:33)
Na va, o aš su savo skrydžio įspūdžiais pasirodau čia  smile.gif Skridau iš Eindhoveno į Vilnių. Niekas nesikabinėjo, puikus aptarnavimas. Į jokius rėmus mano kuprinės nekišo. Manau, kad kiša dažniausiai tuos čemodanus ant ratukų, nes į juos galima prikrauti daugiau, o kai mato, kad su kuprine - jos netikrina ir nesveria. Ant to ne kartą esu išlošusi, ir skrisdama su Ryanair, Air Baltic, Estonian Air prisidėjus apie 16 kg. Įdomiausia buvo, kai skridau kartu su drauge. Mano rankinis bagažas buvo kuprinė, o jos - lagaminėlis ant ratukų. Jos patikrino, nors svoris buvo 8, mano ne, nors vežiausi apie 15. Optinė apgaulė, kaip sakant  smile.gif

Iš Vilniaus atgal į Eindhoveną skrisiu gegužės 9. Pažiūrėsim, koks ten tas aptarnavimas bus.

as irgi isvilniaus i eindhovena geguzes 9 skrendu smile.gif jei pamatysi mama jauna su vezimuku leliuko ir 4meciu judriu - cia as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 04 23, 21:51)
as irgi isvilniaus i eindhovena geguzes 9 skrendu smile.gif jei pamatysi mama jauna su vezimuku leliuko ir 4meciu judriu - cia as biggrin.gif

Tai smagu 4u.gif

Gyvenate Eindhovene ar kur nors kitur Olandijoje?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 04 23, 21:00)
Tai smagu  4u.gif

Gyvenate Eindhovene ar kur nors kitur Olandijoje?

vyras gyvena. dirba amsterdame, o gyvena nepamenu kokiam kaime biggrin.gif
kolkas neisikurem kad persikelt

beja, klausimas - jei nupirkti bilietai, ir norima atsakyt juos - pinigu bent dali grazina?
Atsakyti
Mes jau sveciuojames Anglijoje, skrydis pavyko neblogai, tik velavo gal koki pusvalandi, o siaip aptarnavimas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 04 23, 09:18)
laba ryta.

o kaip gauti ta nuolaida ? ( ar kortele ) g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 26 balandžio 2011 - 15:42