Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 18, 11:42)
Tai jau geliu puokste nauju namuciu ikurejai pradet ieskot?
Nes kaip supratau seimininke busi tu  ax.gif

tai situs namucius pabandysiu tada sukurti naujus blush2.gif o paskui kitas temas galesim visos is eiles kurti, kuri nores thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ruutta - lapkričio 9 d.
totti - lapkricio 11 d.
Astuliux1 - gruodzio 19 d.
rabrasa - gruodžio 30d.[/b]

2010 m.

aroonele - sausio 14 d.
Gabii__ - sausio 21 d.
Apelsinka - vasario 23 d
musiushka - kovo 3 d.
LINUTE24 - kovo 5 d.
Ieva 87 - kovo 6 d.
milagrosa - kovo 13 d.

Na ir as prie sarasiuko prisijungiau tik man pagal paskutines mmm kovo 6, o pagal echo kovo 18d. na bet juk pagal mmm cia rasom.. ax.gif beje man 22, as is Pakruojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 18, 12:12)
Na ir as prie sarasiuko prisijungiau tik man pagal paskutines mmm kovo 6, o pagal echo kovo 18d. na bet juk pagal mmm cia rasom.. ax.gif beje man 22, as is Pakruojo  4u.gif

o ka nuojauta sako, kas gims? smile.gif
Atsakyti
idomu kaip gywenimas grazus sekasi, jau kelias dienas jokiu naujienu is jos nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 18, 12:14)
o gal idomumo delei i sarasa ir nuojautas idedam?  bigsmile.gif

kadangi as nuojautos neturiu tai dedu savo MB jis sako kad mergyte, man 21m as is Ventos smile.gif

QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 18, 13:12)

man 22, as is Pakruojo 

sveikute, as irgi pakruojy gyvenau, gal mes pazistamos?
Atsakyti
man 28 m esu is moletu, laukiu berniuko. o del nuojautos, tai jauciau,kad bus mergaite, bet artimieji man kategoriskai sako, kad bus berniukas, tai ir patikejau, be to ir gine patvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu mano zmogeliukas pats maziausias is visu wub.gif na ka lauksim mazesniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu į jūsų liniuotes ir pavydžiu baltu pavydu... kokie jūsų pilvukai jau dideli ir tas rizikingiausias laikotarpis jau išgyventas... o man su savo 6 savaitėm dar tiek nerimo priešaky (

Man 32, aš iš Kauno, gimdyti teoriškai man balandžio 10, o praktiškai - kaip jau Dievas duos smile.gif Labai noriu mergytės, bet turiu nuojautą, kad turėsim sūnutį. Čia tas pats kaip nujaučiau, kad laukiuos ir po to netgi susapnavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 18, 13:10)
Sveikos, žiūriu į jūsų liniuotes ir pavydžiu baltu pavydu... kokie jūsų pilvukai jau dideli ir tas rizikingiausias laikotarpis jau išgyventas... o man su savo 6 savaitėm dar tiek nerimo priešaky (

Man 32, aš iš Kauno, gimdyti teoriškai man balandžio 10, o praktiškai - kaip jau Dievas duos smile.gif Labai noriu mergytės, bet turiu nuojautą, kad turėsim sūnutį. Čia tas pats kaip nujaučiau, kad laukiuos ir po to netgi susapnavau smile.gif

sveika, o pasirodo mes ne maziausi rolleyes.gif
atrodo neseniai ir man 6 savaites buvo, bet laikas greit bega 4u.gif greiciau ateitu tas antras trimestras nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 18, 14:10)

nepastebesi kaip greit laikas praeis, as pradzioj nestumo atostogose buvau, tai man laikas taip letai eidavo, o dabar kaip paziuriu jau penkta menesiuka ipusejom nestuke.gif labai viskas greit drinks_cheers.gif
Atsakyti
tiesa, norejau Kaunieciu paklausti kur lankotes pas gydytoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 15:17)
nepastebesi kaip greit laikas praeis, as pradzioj nestumo atostogose buvau, tai man laikas taip letai eidavo, o dabar kaip paziuriu jau penkta menesiuka ipusejom  nestuke.gif  labai viskas greit  drinks_cheers.gif

Pritariu thumbup.gif atrodo taip neseniai pranešėm tėvams kad jie bus seneliais, o jau už gero mėnesiuko anūkėlį galės laikyti ant rankų rolleyes.gif na, gal man taip greitai tas laikas bėgo dėl to, kad nesijaučiau nestuke.gif tik dabar jau pradeda nugarą skaudėti, greit pavargstu ax.gif
Atsakyti