Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

Na, tai kur visos mamytės? 4u.gif
Norėjau paklausti ar nesapnuojat jau didelių pilvukų, gimdymo ar kažko panašaus? ax.gif Aš jau kelis kartus sapnavau, kad gimdau ax.gif vieną kartą sapnavau kad pradėjau kraujuoti, o gydytoja manęs nepriėmė ir neapžiūrėjo verysad.gif tada pabudau labai išsigandusi sad.gif o maloniausia sapnuoti, kai savo lėlytę jau supu ant rankų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 18, 20:34)
Na, tai kur visos mamytės? 4u.gif
Norėjau paklausti ar nesapnuojat jau didelių pilvukų, gimdymo ar kažko panašaus? ax.gif Aš jau kelis kartus sapnavau, kad gimdau ax.gif vieną kartą sapnavau kad pradėjau kraujuoti, o gydytoja manęs nepriėmė ir neapžiūrėjo  verysad.gif tada pabudau labai išsigandusi sad.gif o maloniausia sapnuoti, kai savo lėlytę jau supu ant rankų wub.gif

As pora kartu sapnavau savo leliuka, bet kazkodel tai buvo sunelis g.gif nors tiksliai nezinom kas bus. tai va, sapne nebuvo jokio gimdymo skausmo nieko, tiesiog jau laikau ant ranku ir ziuriu i dideles juodas akis, o kita diena sunus jau ant puoduko sedi doh.gif oh tie sapnai....

nuostabios foto, as kai paziuriu tai jau noriu kuo greiciau pagimdyt ir supt toki zuiki ant ranku wub.gif
Atsakyti
as dar senoje papasakosiu temoje ka sapnuoju...pastojus pradejau erotinius sapnus sapnuot lotuliukas.gif ir kas keisciausia, jau baigiu issapnuoti visus per savo gyvenima sutiktus zmones...net tokius kuriu siaip neatsimenu...bet kazkodel visi buvo prisiminti sapnuose...nzn del ko taip, bet visai smagu:)
Atsakyti
nesupaisysi tu sapnu, pamenu per psichologijos paskitas mokemes siek tiek apie sapnus, tai kad pvz. sapnuoji erotini sapna o ten esi su kitu vyru, tai visai nereiskia, kad esi linkusi i neistikimybe, kazkaip atvirksciai, istikimybe, arba jei sapnuoji slykstu kudiki, reiskia nori vaiku ir pan. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 21:43)
As pora kartu sapnavau savo leliuka, bet kazkodel tai buvo sunelis  g.gif  nors tiksliai nezinom kas bus. tai va, sapne nebuvo jokio gimdymo skausmo nieko, tiesiog jau laikau ant ranku ir ziuriu i dideles juodas akis, o kita diena sunus jau ant puoduko sedi  doh.gif  oh tie sapnai....

Tai žiūrėk gal ir turėsit sūnelį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu maza ka g.gif smile.gif bet kazkur lyg skaiciau, kad ka sapnuoji tai bus priesingos lyties g.gif blink.gif ech vistiek ta zmogiuka mylesiu be proto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 22:24)
nu maza ka  g.gif  smile.gif  bet kazkur lyg skaiciau, kad ka sapnuoji tai bus priesingos lyties  g.gif  blink.gif  ech vistiek ta zmogiuka mylesiu be proto  wub.gif

Aš ir tą patį manau, kad lytis neturi reikšmės, meilė tam mažam stebuklėliui nesumažės wub.gif
Atsakyti
stengiames mes cia "damusinet" sena tema lotuliukas.gif
kaip man pilvelis tempiasi vakarais kazkodel , turbut leliukas auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 22:44)
stengiames mes cia "damusinet" sena tema  lotuliukas.gif 
kaip man pilvelis tempiasi vakarais kazkodel , turbut leliukas auga  g.gif

Aš niekada nejutau tempimo g.gif gal per mažai drėkini odą? g.gif
Atsakyti
na tepu kremuka kasdien, bet sociai pavalgius ir ypac vakarais is sonu toks tempimas ir pilvelis kietas toks palieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 23:25)
na tepu kremuka kasdien, bet sociai pavalgius ir ypac vakarais is sonu toks tempimas ir pilvelis kietas toks palieka  g.gif

Kai pilvelis kietas būna ginė sakė reikia ramiai pagulėti, nes per dieną pavargsti ir gimda įsitempia, ar kažkas panašaus ir tuomet lėlytei nėra labai gerai.. Aš kai dirbau labai dažnai pilvukas vakarais kietas būdavo sad.gif o dabar minkštutis, nes ilsiuosi iki soties thumbup.gif
Atsakyti
Uj negaliu mamytes ..niekaip nesuprantu savo vyro..isvyko jis penktadieni..nuo tada nei vienos zineles nei ryte nei vakare..parasiau jam aciu kad apie mus galvoji,mes ir taves pasilgom..Zinot ka jis man atrase-aciu kad duodi man ramybe verysad.gif
as cia nervinuos kad uzsieni jis buna ir t.t. o stai gaunu tokia zinute.. schmoll.gif
Ir sako nesinervuok zmogau... cray.gif cray.gif
Atsakyti