Norėjau paklausti ar nesapnuojat jau didelių pilvukų, gimdymo ar kažko panašaus?
Na, tai kur visos mamytės?
Norėjau paklausti ar nesapnuojat jau didelių pilvukų, gimdymo ar kažko panašaus?
Aš jau kelis kartus sapnavau, kad gimdau
vieną kartą sapnavau kad pradėjau kraujuoti, o gydytoja manęs nepriėmė ir neapžiūrėjo
tada pabudau labai išsigandusi
o maloniausia sapnuoti, kai savo lėlytę jau supu ant rankų
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 18, 20:34)
Na, tai kur visos mamytės?
Aš jau kelis kartus sapnavau, kad gimdau
vieną kartą sapnavau kad pradėjau kraujuoti, o gydytoja manęs nepriėmė ir neapžiūrėjo
tada pabudau labai išsigandusi
o maloniausia sapnuoti, kai savo lėlytę jau supu ant rankų 
As pora kartu sapnavau savo leliuka, bet kazkodel tai buvo sunelis
nuostabios foto, as kai paziuriu tai jau noriu kuo greiciau pagimdyt ir supt toki zuiki ant ranku
as dar senoje papasakosiu temoje ka sapnuoju...pastojus pradejau erotinius sapnus sapnuot
ir kas keisciausia, jau baigiu issapnuoti visus per savo gyvenima sutiktus zmones...net tokius kuriu siaip neatsimenu...bet kazkodel visi buvo prisiminti sapnuose...nzn del ko taip, bet visai smagu:)
nesupaisysi tu sapnu, pamenu per psichologijos paskitas mokemes siek tiek apie sapnus, tai kad pvz. sapnuoji erotini sapna o ten esi su kitu vyru, tai visai nereiskia, kad esi linkusi i neistikimybe, kazkaip atvirksciai, istikimybe, arba jei sapnuoji slykstu kudiki, reiskia nori vaiku ir pan.
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 21:43)
As pora kartu sapnavau savo leliuka, bet kazkodel tai buvo sunelis
nors tiksliai nezinom kas bus. tai va, sapne nebuvo jokio gimdymo skausmo nieko, tiesiog jau laikau ant ranku ir ziuriu i dideles juodas akis, o kita diena sunus jau ant puoduko sedi
oh tie sapnai....
Tai žiūrėk gal ir turėsit sūnelį
nu maza ka
bet kazkur lyg skaiciau, kad ka sapnuoji tai bus priesingos lyties
ech vistiek ta zmogiuka mylesiu be proto
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 22:24)
nu maza ka
bet kazkur lyg skaiciau, kad ka sapnuoji tai bus priesingos lyties
ech vistiek ta zmogiuka mylesiu be proto 
Aš ir tą patį manau, kad lytis neturi reikšmės, meilė tam mažam stebuklėliui nesumažės
stengiames mes cia "damusinet" sena tema
kaip man pilvelis tempiasi vakarais kazkodel , turbut leliukas auga
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 22:44)
stengiames mes cia "damusinet" sena tema
Aš niekada nejutau tempimo
na tepu kremuka kasdien, bet sociai pavalgius ir ypac vakarais is sonu toks tempimas ir pilvelis kietas toks palieka
QUOTE(aroonele @ 2009 08 18, 23:25)
na tepu kremuka kasdien, bet sociai pavalgius ir ypac vakarais is sonu toks tempimas ir pilvelis kietas toks palieka 
Kai pilvelis kietas būna ginė sakė reikia ramiai pagulėti, nes per dieną pavargsti ir gimda įsitempia, ar kažkas panašaus ir tuomet lėlytei nėra labai gerai.. Aš kai dirbau labai dažnai pilvukas vakarais kietas būdavo
Uj negaliu mamytes ..niekaip nesuprantu savo vyro..isvyko jis penktadieni..nuo tada nei vienos zineles nei ryte nei vakare..parasiau jam aciu kad apie mus galvoji,mes ir taves pasilgom..Zinot ka jis man atrase-aciu kad duodi man ramybe
as cia nervinuos kad uzsieni jis buna ir t.t. o stai gaunu tokia zinute..
Ir sako nesinervuok zmogau...
as cia nervinuos kad uzsieni jis buna ir t.t. o stai gaunu tokia zinute..
Ir sako nesinervuok zmogau...