Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimimo liudijimas

QUOTE(Gince1005 @ 2009 05 19, 17:16)
Sveikos....
Pdeekit  ... nieko nbesuprantu

tai kur vaikutis bus registruota jei mano deklaruota vieta yra vienas adresas, vyro deklaracijos kitas, o gyvename dar treciu ardesu

tai kur tas vaukutis bus priregistruotas
Aciu uz atsakymus
blush2.gif

kur deklaruosite vaiko gyvenamą vietą ten ji ir bus, nuo tėvų deklaruotos gyvenamos vietos tas nepriklauso
Papildyta:
QUOTE(lauritta24 @ 2009 06 26, 09:12)
labas. norejau paklausti, esu nescia o leliuko tevas uzsieni mes nesam susituoke. kaip bus su vaiko gimimo liudijimu? ar gales tureti draugo pavarde ar reikes laukti kol grys is uzsienio?

nežinau tiksliai, bet pavardę manau galėsite duoti, tik gimimo liudijimo greičiausiai negalėsite pasiimti, nes pas notarą reikia patvirtinti tėvystę, o be gimimo liudijimo negalėsite susitvarkyti vienkartinės pašalpos seniūnijoje
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2009 05 25, 14:09)
Prasau pasakykit kur reikia kreiptis kad butu isduotas vaikucio gimimo liudijimo dublikatas?

greičiausiai ten pat kur ir orginalą išduoda į santuokų rūmus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiklausti.
Ar norint gauti vaiko gimimo liudijima pirma reikia buti deklaravus jo gyvenamaja vieta?
Nes kiek kur skaitineju visur skirtingai raso, manyciau pirmiau reiktu gauti gimomo liudijima ir paskui deklaruot, ar esu neteisi?Gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2009 06 28, 18:45)
Sveikos,

norejau pasiklausti.
Ar norint gauti vaiko gimimo liudijima pirma reikia buti deklaravus jo gyvenamaja vieta?
Nes kiek kur skaitineju visur skirtingai raso, manyciau pirmiau reiktu gauti gimomo liudijima ir paskui deklaruot, ar esu neteisi?Gal kas zinot?

Manau esate teisi, bent jau mums taip buvo, visu pirma gimimo liudijimas CMS, o paskui seniunijoje deklaravome vieta.
Papildyta:
QUOTE(lauritta24 @ 2009 06 26, 09:12)
labas. norejau paklausti, esu nescia o leliuko tevas uzsieni mes nesam susituoke. kaip bus su vaiko gimimo liudijimu? ar gales tureti draugo pavarde ar reikes laukti kol grys is uzsienio?

Siaip reikes palaukti kol draugas gris is uzsienio, tuomet reikes kartu nuvykti pas notara ir patvirtinti toki pareiskima del vaiko pavardes ir tik tada su tuo pareiskimu i CMS.
Atsakyti
Mes ir registruoti su vyru atskirai, o gyvenam dar kitur, tai kai registravau pirmą dukrytę, tai liepė registruoti ten kur mama priregistruota, aš registruota pas savo mamą tai ten pat ir vaiką priregistravau.
O šiemet sakiau iš mamos išsiregistruosiu, nes bereikalingai jai mokesčiai skaičiuojami, nes ten gyvenu. Tokiu atveju kiek girdėjau galima kaškaip prisiregisruoti prie savivaldybės ir ten pat vaiką registruot. g.gif

Gal kas plačiau gali parašyt apie registavimąsi prie savivaldybės? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 10 liepos 2009 - 09:50
gal kas zinot per kiek laiko isduodamas gimimo liudijimas? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 07 13, 11:58)

ta pacia diena, kai kreipsites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 07 13, 13:58)

per 10 minuciu gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 07 10, 10:48)
Mes ir registruoti su vyru atskirai, o gyvenam dar kitur, tai kai registravau pirmą dukrytę, tai liepė registruoti ten kur mama priregistruota, aš registruota pas savo mamą tai ten pat ir vaiką priregistravau.
O šiemet sakiau iš mamos išsiregistruosiu, nes bereikalingai jai mokesčiai skaičiuojami, nes ten gyvenu. Tokiu atveju kiek girdėjau galima kaškaip prisiregisruoti prie savivaldybės ir ten pat vaiką registruot. g.gif

Gal kas plačiau gali parašyt apie registavimąsi prie savivaldybės?  unsure.gif

as registruota pas mama, MB - pas savo mama, o vaikai buvo niekur neregistruoti.. MB issiregistravo is savo mamos.
visu pirma tave turi isregistruot. Nueit su mama i jos seniunija ir suformint, kad isregistruoja. Tada ejom pagal realia gyvenama vieta i seniunija, pasakem, kad norim registruotis pagal savivaldybe. Ten is karto vyrui sutvarke dokumentus, tuo paciu ir vaikus deklaravo su juo kartu. Vaikams reikia gimimo liudijimu.

Na niekaip nesuprantu.. kodel kiti teveliai uz vaiku pasu gamyba moka po 100Lt blink.gif siandien tvarkemes dokumentus del pasu, tai visi, kurie prie musu tvarkesi vaikams pasus, sumokeje po 100Lt doh.gif taigi iki 18m. asmenims pasas kainuoja 50Lt doh.gif aisku pasu poskyriuose tokios info taip ir nemaciau kai ziurejau..
va:
Lietuvos Respublikos piliečiams, kuriems nesukako 18 metų, taip pat kuriems sukako senatvės pensijos amžius, nustatytas Lietuvos Respublikos valstybinių socialinio draudimo pensijų įstatyme, valstybės rinkliavos už paso išdavimą, keitimą bendra tvarka, dydis mažinamas 50 procentų (Žin.,2008, Nr. 50-1840).
Atsakyti
Laba diena,

gal kas neseniai išiminėjo vaiko gimimo liudijimą?
Kaip dirba civilinės metrikacijos biuras Vilniuje?
o gal kas tel. nr. turi?

kažka internete radau: gal toks?

Informaciją teikia
tel. 233 47 20, faksas 233 46 59

K. Kalinausko g. 21, Vilnius

Darbo laikas - antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais 8.00 - 12 ir 12.45 - 17.00 val., šeštadieniais 8.00 - 12 ir 12.45 - 15.45 val.

Poilsio dienos - sekmadienis ir pirmadienis.
Atsakyti
Sveikos,

Nezinau ar yra tokia tema kas nors parasyta. Mes gyvename Kaune, kai gime vaikas, vyras nuvaziavo uzregistruoti i Rotuse. Kai atspausdino gimimo liudijima, ten nebuvo irasyta nei musu, nei vaiko tautybe. Kai vyras paklause, kodel neirase, atsake, kad tapatybes korteleje nenurodyta, greiciausiai mums pildant dokumentus del asmens tapatybes korteles neirasem savo tautybes. Nuvaziavom i pasu poskyri, pasirodo, kad tokios skilties apie tautybe net nera. Ten paaiskino, kuriu pasai isduoti nuo 2004m. tautybe neberasoma. Vyro sesuo neseniai pagimde, i jos vaiko gimimo liudijima irase tautybe, nors ne Kaune registruotas, taciau jie taip pat tik tapatybes korteles turi. Tai nesuprantu, ar tik Kaune tokie dalykai yra. Gal pasidalintumet Jus savo patirtimi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja27 @ 2009 08 31, 14:03)
Sveikos,

Nezinau ar yra tokia tema kas nors parasyta. Mes gyvename Kaune, kai gime vaikas, vyras nuvaziavo uzregistruoti i Rotuse. Kai atspausdino gimimo liudijima, ten nebuvo irasyta nei musu, nei vaiko tautybe. Kai vyras paklause, kodel neirase, atsake, kad tapatybes korteleje nenurodyta, greiciausiai mums pildant dokumentus del asmens tapatybes korteles neirasem savo tautybes. Nuvaziavom i pasu poskyri, pasirodo, kad tokios skilties apie tautybe net nera. Ten paaiskino, kuriu pasai isduoti nuo 2004m. tautybe neberasoma. Vyro sesuo neseniai pagimde, i jos vaiko gimimo liudijima irase tautybe, nors ne Kaune registruotas, taciau jie taip pat tik tapatybes korteles turi. Tai nesuprantu, ar tik Kaune tokie dalykai yra. Gal pasidalintumet Jus savo patirtimi... g.gif

Kažkokia nesąmonė.Per pastaruosius 4 metus aš du kartus keičiau pasą.2005 metais buvo rašoma pilietybė(lietuvė),o naujausiose tapatybės kortelėse rašo pilietybė(Lietuvos respublikos).Beto mano sūnus registruotas buvo 2004 06 17.Gimimo liudijime vaikučio pilietybė parašyta ir taip pat mūsų.Mano nuomone tautybė turi būti įrašyta.
Atsakyti
Specialiai paziurejau mano mergaites gimimo liudijime tautybe irasyta.
O musu su vyru tautybes nera irasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiukas: 31 rugpjūčio 2009 - 20:34