QUOTE(staselė @ 2010 09 05, 11:37)
Manau kad jau laikas,nes gavau ju keleta svoguneliu is gelininko dovanu,kartu su lelijom,(o jis atiduoda svogunus panasiai tuo metu,kai reikia sodint)
QUOTE(staselė @ 2010 09 05, 13:37)
Manau, kad jau galima sodinti

QUOTE(staselė @ 2010 09 05, 14:47)
Ačiū zebrina, jediara, kai turėsiu laiko reikės jau ir pasodinti.
Nera uz ka

Sveikos paukštapienių augintojos...
Turiu ir aš baltą paukštapienę, nužydėjo, žiedai nudžiuvę ir pageltę, ką dabar reikėtų padaryt? auginsiu vazone, stiebą reikia nukirpti? jeigu reikia kokiame maždaug aukštyje ? ir dar išėmiau aš tą svogūnėlį iš žemės, bet, kad ten šaknytė vos viena kita... gal galima butų ją pamerkti i stiklinę vandens? na kaip paprastą svogūną, kad kažkiek šaknų paleistų ???

nuspirkau vakar 2 tokias gelytes:

negalejau atsilaikyt
skaiciau, kad joms reikalinga daug saules, taip pat lengva dirva (1:1:1 geliu zeme, keramzitas, rupus smelis) arba kaktusu zeme, nes turi gerai drenuotis, kad nesuputu saknys.
tik man neaisku, vienas dalykas.
parasyta, kai kai nuzydi ir nugeltonuoja lapai, reikia nustoti lieti ir tresti. kai lapai visi nudziuna, juos reikia nukirpti ir vazona gali laikyti tamsoje. rudeni, grazinti atgal i sviesa ir pradeti lieti.
ar kas bandet toki rezima taikyt?

negalejau atsilaikyt

skaiciau, kad joms reikalinga daug saules, taip pat lengva dirva (1:1:1 geliu zeme, keramzitas, rupus smelis) arba kaktusu zeme, nes turi gerai drenuotis, kad nesuputu saknys.
tik man neaisku, vienas dalykas.
parasyta, kai kai nuzydi ir nugeltonuoja lapai, reikia nustoti lieti ir tresti. kai lapai visi nudziuna, juos reikia nukirpti ir vazona gali laikyti tamsoje. rudeni, grazinti atgal i sviesa ir pradeti lieti.
ar kas bandet toki rezima taikyt?
QUOTE(Jazira @ 2011 03 29, 12:17)
nuspirkau vakar 2 tokias gelytes:
Gražus augaliukas

Auginu sia grazuole jau antrus metus,taip nuzydi lapai nugelsta ir nukrenta tada lieka tik svogunas,kuris pailsi ir vel atgija

Aš auginu baltas,tas paprastas.Tik dar nežinau ar šią žiemą išgyveno,nes liko neuždengtos

QUOTE(chasmina13 @ 2011 03 30, 23:32)
Aš auginu baltas,tas paprastas.Tik dar nežinau ar šią žiemą išgyveno,nes liko neuždengtos 

Baltos atsparios, nepergyvenk

Tikiuosi,nes būtų gaila