Įkraunama...
Įkraunama...

Paukštapienės

QUOTE(chasmina13 @ 2011 03 30, 22:56)
Tikiuosi,nes būtų gaila

Na jau jų tikrai nereikia dengti.Pas mane jos pačios sudygsta,pačios nugelsta.Jau 12 metų toje pačioje vietoje auga(tiek mes sodybą turime),gal ir dar ilgiau toje pačioje vietoje auga. bigsmile.gif Vieną parsivežiau prieš dvi savaites namo,tik išlindusią,pasisodinau į vazoną svogūną,kad namie pražystu.Matau ,jau žiedą krauna. ax.gif
Atsakyti
Jei neapsirikau, tai pas mane jau lauke dygsta ir paukštpienės.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 04 01, 19:08)
Jei neapsirikau, tai pas mane jau lauke dygsta ir paukštpienės.

Pas mane taip pat jau išdygusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2011 03 29, 15:58)
Auginu sia grazuole jau antrus metus,taip nuzydi lapai nugelsta ir nukrenta tada lieka tik svogunas,kuris pailsi ir vel atgija  mirksiukas.gif

kur laikot ramybes periodu?
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 03 30, 23:32)
Aš auginu baltas,tas paprastas.Tik dar nežinau ar šią žiemą išgyveno,nes liko neuždengtos blush2.gif

tikrai išgyvens ,nes tai labai nereiklios gėlytės, pas mane visai paviršiuj svogūnėliai auga , kartais galveles ir su kauptuku užkliūnu ravėdama ,o auga ir bėdos nemato ax.gif
Atsakyti
Sveikos gelyciu myletojos,
Vakar neatsilaikiau ir Maximoj nusipirkau pora dideliu graziu paukstpienes svogunu biggrin.gif
Nezinodama kur jas sodinti ir kaip auginti radau sia temuke smile.gif

Juokingiausia ka suzinojau, pasirodo auginu jau seniai darzelyje baltas paprastasias paukstpienes, tik nezinojau kaip gelytes vadinasi lotuliukas.gif
Tikrai jos ziemoja labai gerai ir kad nesisetu bele kur is karto perzydejusias nukarpau mirksiukas.gif

O ir situos pirktuosius svogunus pasodinsiu gelyne gal dar pavyks iki rudens sulaukti zieduku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 06 10, 15:38)

Juokingiausia ka suzinojau, pasirodo auginu jau seniai darzelyje baltas paprastasias paukstpienes, tik nezinojau kaip gelytes vadinasi  lotuliukas.gif

Būna ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet trumpai težydėjo paukštpienės, matyt todėl, kad labai trūko lietučio. Nors ir retkarčiais palaistydavau.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 29, 10:17)
parasyta, kai kai nuzydi ir nugeltonuoja lapai, reikia nustoti lieti ir tresti. kai lapai visi nudziuna, juos reikia nukirpti ir vazona gali laikyti tamsoje. rudeni, grazinti atgal i sviesa ir pradeti lieti.
ar kas bandet toki rezima taikyt?

Aš gavau dovanų tokią balandžio mėnesį, peržydėjo gana greit ir ėmė gelsti, nykti, jau "ėdžiau" save, kad neprižiūrėjau savo dovanos, bet kažkodėl taip ir palikau vazonėlyje ant palangės darbe.... ateinu į darbą po atostogų šiandien, jau imu aš ją mesti lauk, ir O STEBUKLE blink.gif lenda maaaaažas žalias laukas (? matyt). Visai dienai nuotaika pragiedrėjo, kaip antrą kart gavus dovaną vaikštau biggrin.gif Tikiuosi, šį kartą pati pražydinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KB* @ 2011 08 18, 22:56)
Aš gavau dovanų tokią balandžio mėnesį, peržydėjo gana greit ir ėmė gelsti, nykti, jau "ėdžiau" save, kad neprižiūrėjau savo dovanos, bet kažkodėl taip ir palikau vazonėlyje ant palangės darbe.... ateinu į darbą po atostogų šiandien, jau imu aš ją mesti lauk, ir O STEBUKLE blink.gif lenda maaaaažas žalias laukas (? matyt). Visai dienai nuotaika pragiedrėjo, kaip antrą kart gavus dovaną vaikštau biggrin.gif Tikiuosi, šį kartą pati pražydinti wub.gif

Nuostabu bigsmile.gif kai gauni dovanų du kartus,tik laistyti labai labai saikingai ir tik į lėkštutę.Čia iš karčios patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 18, 21:37)
Nuostabu bigsmile.gif kai gauni dovanų du kartus,tik laistyti labai labai saikingai ir tik į lėkštutę.Čia iš karčios patirties ax.gif

O nebūsiu aš jai pakenkus, kad visą vasarą ant palangės prakamavau blush2.gif gal nepailsėjo ir nežydės? g.gif
Atsakyti
Šiandien užmačiau nuostabių gėlyčių, gal kas auginat namie wub.gif
user posted image
Atsakyti