Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

jau greitai ir pas mus antras menuo arteja.
kiek sveria ir kokio ilgumo yra dukryte-tai nezinau.kita savaite pas gydytoja eisim.nors kai buvo menesio tai 2 kg priaugo.o dabar... g.gif
pasiekimai:
-miegama vis dar daug.nors diena valgo kas valanda ar net dvi.nakti uztat ramuma buna.nuo 22val.iki 5 val ryto, o po to ...7 ir maratonas prasideda.smile.gif
-pradejo spygauti.ypac, kai padaro i pampersus.sukrykscia ir ziuri kas cia bus.
-kai nebenori valgyti-patempia apatine lupa, ir nieko i burna neikisi.
-soskes iki siol nepripazista.spjauna kuo toliau ir sukrykscia.
-jei rodau liezuvi tai atgal parodo.
-patinka uzmigti ant ranku.patinka kai kai guli ant ranku kazkas yra skaitoma ar groja muzika.
-neduok dieve atsibus ir kambary nieko nebus...tada nera vaiko-yra didele burna.tada ant ranku nesiojama iskart nurimsta.
-ant sono nesivarto.bet galvyte nulaiko ilgiau.aisku kai atsibosta ant pilvo gulet-iskart parodo.
-susisneka su katinu.kai kate sumiauksi-iskart sukrykscia.
-reaguoja i mano balsa.kai guli ant lovos-sekioja akim, nueinu apimt kazko.
-vis dar sekmingai sisiojam ant ranksliuoscio pampersu keitimo procese.

kol kas tiek.augsim toliau.
Atsakyti
sveiki,sveiki mum jau liko tik kelios dieneles iki antro menesiuko.per pirma men. priaugom 1.5kg ir7cm,na o kokie pasiekimai dabar dar nezinom,bet jau greitai pas daktarelius tai bus viskas aisku bigsmile.gif .na o musu pasiekimai tai butu tokie:diena miegam nedaug ,daug "snekam"guguojam,labai nenorim but vienos,nors kartais ir bun smagu vienai pagulet lovytej,bet retai thumbup.gif .na neblogai nulaikom galvyte,ypac gulint ant pilvuko ilgokai islaiko.jei nieko nera salia tai mokam paspygaut kol atbega mamyte,o kai ji jau cia tai merginos sypsena iki ausu.tiesa isipratino tevelis vakarais apie8-9val.lelyte pasinesiot,tai dabar kas vakara reikalauuja biggrin.gif tai gal tiek musu pasiekimu.Nezinau kaip jums,bet man musu kudikis pats didziausias pasaulio stebuklelis wub.gif soske.gif
tad linkiu mamytem ir ju spinduleliam daug meiles ir sveikateles nepersalkit
p.s mes jau turim slogyte verysad.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes . Mes jau baigiam ikopti i antra men. Mes jau guguojam sakom ai uuua ei.Reguojam i judesius . Kai kas pakalbina atsidekojam placia sypsena. VALGOM kas dvi val. , labai megstam miegoti lauke,net galim pamirsti pavalgyti. Nakti valgom 3 kartais 2 ar net 4 kartus. Kakuti darom kokius 4-5 kart. per para. Stebim zaislus ir kartais jau juos pasiekiam. Gulim ant pilvo ir pakankamai aukstai iskele laikom galva. Valgom MP ir 2 kart misinuka. Geriam po 2 lasus vitamino D3. LINKIM SEKMES VISIEMS MAZYLIAMS IR JU MAMYTEMS. SEKMES
Atsakyti
mums jau du menesiukai ir savaite 4u.gif , bet mes kazkaip zaisliuku dar nelaikom, labai juokingai rankutes suvedineja viena prie kitos, uzmetant taip stipriai, ir sukabina, mane neramina tik pienelio gamyba, ar ji turetu taip daznai valgyti? schmoll.gif valgo ir valgo tai is vienos duodu, kuiciasi nepatenkinta, duodu is kitos kruties,ar taip turetu buti?ar jau reiskia nebeustenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vinipukas @ 2007 09 27, 19:59)
sveikutes mamytes . Mes jau baigiam ikopti i antra men. Mes jau guguojam sakom ai uuua ei.Reguojam i judesius . Kai kas pakalbina atsidekojam placia sypsena. VALGOM kas dvi val. , labai megstam miegoti lauke,net galim pamirsti pavalgyti. Nakti valgom 3 kartais 2 ar net 4 kartus. Kakuti darom kokius 4-5 kart. per para. Stebim zaislus ir kartais jau juos pasiekiam. Gulim ant pilvo ir pakankamai aukstai iskele laikom galva. Valgom MP ir 2 kart misinuka. Geriam po 2 lasus  vitamino D3.  LINKIM SEKMES VISIEMS MAZYLIAMS IR JU MAMYTEMS. SEKMES

vitaminas D 3_kas tai? ar tai butina 2 men.kudikiui?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 10 02, 18:32)
vitaminas D 3_kas tai? ar tai butina 2 men.kudikiui?
4u.gif Butinas nuo 1 men, po 2 lasus profilaktiskai, veliau gydytoja pagal pozymius pasako po kiek gerti 4u.gif mazdaug iki 1,5metu vartojamas:4u:
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2007 10 01, 22:09)
mums jau du menesiukai ir savaite 4u.gif , bet mes kazkaip zaisliuku dar nelaikom, labai juokingai rankutes suvedineja viena prie kitos, uzmetant taip stipriai, ir sukabina, mane neramina tik pienelio gamyba, ar ji turetu taip daznai valgyti? schmoll.gif valgo ir valgo tai is vienos duodu, kuiciasi nepatenkinta, duodu is kitos kruties,ar taip turetu buti?ar jau reiskia nebeustenka g.gif

turėtum jaust ar ji pavalgo.,jei nepavalgo tai verkia ir ieško matosi.,o maniškė tai kaip lieka minkšta krūtinė pradeda ją tampyt nors dar nedavalgiusi ir pas mane pieno yra unsure.gif na bet vis dedu dedu ir pavalgo...tik nepradėk iškart mišinėlių,kai jau matysi kad svoris neauga tai tada,o taip vis pagulėk prie jos,duok krūtinę jei dažnai prašo,aš va turėjau ir dar gal turiu pienligę ir va kiek laiko su skausmu maitinu,bet mažylę džiaugiasi kai valgo,o aš negaliu pasakyt kokį malonumą jaučiu kai ji valgo,su mišinėliais nepalyginsi,sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 10 03, 13:48)
turėtum jaust ar ji pavalgo.,jei nepavalgo tai verkia ir ieško matosi.,o maniškė tai kaip lieka minkšta krūtinė pradeda ją tampyt nors dar nedavalgiusi ir pas mane pieno yra  unsure.gif na bet vis dedu dedu ir pavalgo...tik nepradėk iškart mišinėlių,kai jau matysi kad svoris neauga tai tada,o taip vis pagulėk prie jos,duok krūtinę jei dažnai prašo,aš va turėjau ir dar gal turiu pienligę ir va kiek laiko su skausmu maitinu,bet mažylę džiaugiasi kai valgo,o aš negaliu pasakyt kokį malonumą jaučiu kai ji valgo,su mišinėliais nepalyginsi,sėkmės  mirksiukas.gif

va pas mane ir buvo pienlige, ploviau ploviau su soda, galvojau praeis, bet nepraejo, daktare net neskiepijo, israse daktarina, jis kainuoja 20 lt, bet su receptu- kompensuojamas
Atsakyti
Mums jau 2 mėnesiai ir 3 savaitelės guguojam, šypsomės biggrin.gif , domimes aplinka, žaisliukais, o ypač patinka kai mamytė pakalbina. Pradejo labai patikti rankytes, bando jas abi i burnyte susikišti, tik deja nelabai jos telpa tad užpuola pikčiukai.
Atsakyti
mano dukrytei uz savaites bus 2men. ir ji jau menesio islaike gan ilgai galvyte guledama ant pilvuko tongue.gif ,nors gime anksciau ir mazute smile.gif
Atsakyti
mums jau du menesiukai su trupuciu ir visai sauniai augam. o mano mazyle jau nemazai pasiekus:
-tvirtai laiko galvyte kai guli ant pilvuko ar kai tevelis pasideda ant peties tai dairosi, viskas domu aplinkui;
-reaguoja i ivairius garsus ir judesiu, jei mamyte kur nueina iskart seka akytemis ir reikalauja demesio, viena kambary niekada nemiega, jaucia jei as iseinu;
-spygauja nemazai ir snekasi savo kalba, bet labiau patinka tevelis, nes mamyte per diena turbut atsibosta;
-vartosi ant soniukiu pati, taip pat persivercia ant nugarytes kai buna paguldyta ant pilvelio;
-greitai pabosta buti vienoje vietoje, mamyte turi keisti gulejimo vieta ar padeti, patinka guleti automobiliniam lopsi, iskart uzmiega;
-diena beveik nemiega, uztat nakti ismiega nuo 11 iki 8 ryto, todel mamyte labai dziaugiasi kad gali pailseti;

Tad aukit sveikuciai ir stiprus. nes manoji kazkur pasigavo slogyte, todel sloguojam dabar ir pakostim kartais. verysad.gif
Atsakyti
Mano dukrytė jau pati nulaiko galvytę; šypsosi; labai domisi aplinka; tiūtės visiškai nepripažįsta schmoll.gif ; įdėmiai klausosi, kai dainuoju daineles; patinka maudytis; guguoja; labai jai patinka, kai aš ar tėtis kalbiname ja; krykštauja, kai tėtukas su mamyte ja pasiguldo ant lovos ir abu bučiuojame wub.gif thumbup.gif ; patinka būti pas mamyte ar tetuka ant rankų, dažnai ir užmiega ant jų bigsmile.gif wub.gif ; kai reikia pakeisti sauskelnes pradeda nerimastingai guguoti, tuomet iškart einam keistis, na o pradėjus keisti sauskelnes pradeda labai krykštauti ir žiūri tokiomis meiliomis ir pilnomis padėkos akytėmis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti