as jau domejausi roto skiepu visais kanalais, ir tikrai jis nera visam gyvenimui,- tikrai sirgsit, tikrai uzsikresit, labai geros inf. yra prie temos skiepai, pasitarkit su ismananciais medicina, pasitarkit, bet va as ir buvau uzsakius vakcina, ir nusprendziau NESKIEPINTI

, cia galima diskutuoti iki begalybes, jei jis butu efektyvus, naudingas, tikrai itrauktu i privalomus skiepus
Papildyta:
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 10 11, 16:26)
o as va jau nusprendziua neskiepyti

nes pasitariau su daktare pasiklausinejau,tai ta vakcina nera iki galo istirta ir nenustatytas dar jos salutinis poveikis,tad neduok dieve gautume koky salutiny poveiki tai gal nuproteciau

tai wa,ir nusprendziau NE. O ir mano mazyle nebendrauja su jokiais kitais vaikais
del to nebendravimo mamyte

, as savaji auginau maitindama iki 2m, gyvenu nuosavam name,jokiu pasaliniu neateina, tik mociutes, ar drauges kelios, vazineju tik su masina, jokio valstybinio transporto, i parduotuve eidavom irgi atsipalaidavimui ir stengdavomes palikti babai, aisku kasdieniai apsipirkimai pas mane cia salia,privacioj parduotuvytej, pati sedejau namie su vaiku iki 3m.,paklausk kiek kartu mes gulejom infekcinej????5 KARTUS, ir su roto virusu ir kitom uzkreciamom, is ju viena liga buvo - TUBERKULIOZE, va taip

is kur