Papildyta:
QUOTE(omny @ 2007 10 24, 15:10)
Oj tikrai ne tik pas jusu turta toks iprotis
manoji irgi labai jau kraiposi i TV, kompiuteri ir i ten kur labiau swiecia ir dar kazkas juda
Toks jos domejimasis man tik i nauda, ypac kai ejna miegoti nakciai - ijungiu migduka (ten juda mikes pukotukai) tai kalbina guguoja kol uzmiega.
Musu pasiekimai butu - paaugo 5.5 cm = 62 cm Sweria beweik 7 kg labai wiskas idomu, ypatingai reikalauja demesio
tik wa tingi wartytis
niekaip nesigauna atsiwersti ant nugarytes
Mano lialiai tai pienuko jau nuo 2 sawaiciu mazai buwo tai dar 8 sawaites damaitindinejau misinukais, bet uzteko wienai dienai iswaziuoti, nepamaitinti ir baigesi wisas MP
dabar draugaujam su aptamil'iu 

Musu pasiekimai butu - paaugo 5.5 cm = 62 cm Sweria beweik 7 kg labai wiskas idomu, ypatingai reikalauja demesio

Mano lialiai tai pienuko jau nuo 2 sawaiciu mazai buwo tai dar 8 sawaites damaitindinejau misinukais, bet uzteko wienai dienai iswaziuoti, nepamaitinti ir baigesi wisas MP

OMNI ZIURIU MUSU KLECKAI NE TIK TA PACIA DIENA GIME BET IR SVORIO BEI UGIO KAIP IR VIENODO. LABAI BUTU SMAGU PALYGINTI TIEK PASIEKIMUS TIEK IR CHARAKTERI. MANISKIS LABAI KOL KAS RAMAUS BUDO, VERKIA TIK TUOMET KAI TIKRAI BUTINA, T.Y PILVUKAS SKAUDA AR VALGYTI NORI, AR LABAI NORI BENDRAUTI. LABAI MEGSTA VISAS LEMPAS APZIURINETI ITELIKA SPOKSOTI. NUO NUGAROS ANT PILVO DAR NEAPSIVERCIA BET JAU NUO PILVO TAI KAIP MAT. KILSTELI VIENOS PUSES KOJA IR RANKA IR JAU ANT NUGAROS GULI. LINKEJIMAI TAVO LIALIUI NUO MANOJO