Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Nikaraquo21 @ 2008 06 23, 22:44)
pagalaiu susitvarkaiu su liniuote.  biggrin.gif
Papildyta:
gal del pilvuko ,kas patarsit?

labukas visom mamytem 4u.gif

mano maziukui taip pat neuzilgo t.y. 30 d. bus 2 men.
mano kleckiukas nesitustino 4 dienas taip pat bet labai stipriai neverke nesikankino del pilviuko, oras iseidinejo gerai, nes visada duodu vaistuku nuo pilvo, bet 4 diena padariua namine klizmute: ikisau i uzpakaliuka ukisko muiliuko gabaliuka, mazdaug tokio dydzio kaip zvakute padariua ir ikisau puse jos, ir palikau. tai po 5 min. pampersas pilnas kaip neikada taip gerai issikakojo kad miegojo kaip angeliukas ramus.
as ir pirmai savo mergaitei taip darydavau kai negalejo issikakot, o del maisto kad tu kazka ne taip suvalgei nepergyvenk nes kai maitini MP gali nekakot 5 dienas.

sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikaraquo21 @ 2008 06 23, 15:03)
Musu Vakarei neuzilgo du menesiukai... ganetinai stipri mergaite, pati nori sestis rieciasi i kamuoliuka, grazu stebeti... sypsomes kai mamyte pasistengia prajuokinti,o miegodamos tai daznokai thumbup.gif augom ir didejam, taciau vienintelis rupestelis del tustinimosi.  sad.gif  jau 4 diena kaip vis nieko. labai pergyvenu, nes maitinu MP o tai kaltinu save kad ne ta suvalgiau  verysad.gif 
Gal turit kokiu patarimu? unsure.gif

Nepergyvenk, maniskis irgi per sias sventes nekakojo 5 dienas. Labai pergyvenau, jau buvau 5 diena uzsimerkus slyvu, is ryto, kad suvalgyt, o jis ir privare pilna pampersa is pacio ryto. thumbup.gif as irgi maitinu MP tiktai. Pirmoji budavo net ilgiau nei savaite nekakodavo. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 27 birželio 2008 - 11:55
user posted imageMy Webpage
Atsakyti
o mniskiui pusantro menesio, bet valgo kada nori ir kiek nori, miega taip pat: svyruoja nuo 5 minuciu iki keliu valandu (na, valgyt ilgiausiai valanda uztrunka smile.gif )
Siaip atpazista mane ir sypsosi kalbinamas, bando kalbeti pats, seka zaisliuka ir jo siekia, bet vat uzmiega tik ant ranku arba maitinamas, o paguldytas i lopsi atsibunda iskart, atrodo- uzkeikta! Net nezinau, ka daryt. Prasikankinau visas menesi be miego, bet prie lopsio taip ir nepriprato...
Atsakyti
na o mes galim pasididziuoti savimi nes jau ieinam i 3 menesiuka dideles jau ir pasiekimai dideli smile.gif biggrin.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazylis valgo kazkur kas 2 val, na buna kad ir 3 val isbuna nevalges..O siaip jau atpazysta mus su teciu, nusisypso kalbinamas smile.gif galvyte jau bandom laikyti gan tvirtai, stebi zaisliukus, ranka uzkabina..na jau toks drasesnis, mandresnis darosi nei pirma menesiuka...oi smagu tie vaikiukai wub.gif
Atsakyti
mum siandien du menesiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gavom skiepuka, bet priaugom labai nedaug tik 400gr. tai pradesim damaitint misinuku.
ir galvyte mazai laikom ar jusu 2 men. leliukai laiko gerai galvytes??? g.gif
Atsakyti
va toks klausimas ir man del svorio yra, per 1 menesi maziukas priaugo 900g, o va dabar per 10 dienu tik 150g, ar cia labai blogai? gal jam pienuko mazai? bet atrodo verktu, butu neramus g.gif
valgo tai kas 3-4 valandas, o nakti nevalges ismiega 8h
Atsakyti
Mamytės, o kaip dėl gugavimo? Ar visų mažyliai jau guguoja?

Kažkaip maniškis dar nelabai - ar tingi jis, ar dar kas, bet tik kelis kartus tokį guuu išlemeno ir viskas g.gif
Atsakyti
Sveikutės

Mano mažiukas labai mėgsta kumštuką burnoje čiulpt su pasičepsėjimu ir čiulptuko neima.O dėl gugavimo,tai daugiau guguoja kai yra šnekinamas,o taip tai nevisada.Beje jau vartosi ant šonų.
Atsakyti
merginos, maziau sverkit savo kleckus. uztenka kas menesi pasvert. ir uzteks pieno tikrai smile.gif cia siaip uzkliuvo..
o musiskis sunelis siaip truputi giganciukas. 2 menesiai, 6 dienos.
sveria 7.8 kg
ugis 63.5 cm

bet gi visi vaikai skirtingi, taigi, nematau, ka cia lyginti. vieni anksciau pradeda kazka, kiti veliau.

mano zuikis stiprus gana. bet nenoriu cia girtis ar guostis jo pasiekimais, nes zinau, kad jis viska padarys laiku, kada jam reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 04, 20:55)

o musiskis sunelis siaip truputi giganciukas. 2 menesiai, 6 dienos.
sveria 7.8 kg
ugis 63.5 cm

Oho, dickis tavo kleckius bigsmile.gif Mes tai budami lygiai 2 men sverem 5,2 kg rolleyes.gif
Atsakyti