Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Sveikutes mamytes,mano dukrytei uz 3 dienu bus du menesiukai,bet ji dar nelabai tvirtai laiko galvyte,keldama turiu prilaikyti,ir ant pilvuko nemeksta buti.Labiausiai patinka horizantalioje padeti,tada be jokio supimo lovyteje uzmiega viena.Maniske matyt prie tinginukiu.Labai patinka maudytis,ir tik sedek salia jos ir snekink,tada gali isgirsti visokius garsus. biggrin.gif kai nusisypso pilna burnyte,man nuotaikos uztenka visai dienai.Vaikai,musu gyvenimo geles. wub.gif Mamytes kurios maitinat pacios,ar jums neberia veido mazais raudonais spuogiukais?As jauciuosi kaip kad buciau paaugle,visas veidas spuogais nusetas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iveta30 @ 2008 07 06, 11:20)
Mamytes kurios maitinat pacios,ar jums neberia veido mazais raudonais spuogiukais?As jauciuosi kaip kad buciau paaugle,visas veidas spuogais nusetas. biggrin.gif

Man veidas irgi spuogais "nusetas". Tik vienas dingsta, kitas issoka doh.gif
Atsakyti
man atrodo mazyliai visa musu grozi is musu istraukia su pienu. wub.gif todel jie tokie grazus,o mus puosia spuogai biggrin.gif
Atsakyti
o as kaip tik grazesne pasidariau smile.gif turedavau su oda problemu, o dabar vedukas susitvarke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iveta30 @ 2008 07 06, 12:27)
man atrodo mazyliai visa musu grozi is musu istraukia su pienu. wub.gif  todel jie tokie grazus,o mus puosia spuogai  biggrin.gif

Turbut taip ir yra... Bet svarbu, kad jie grazuciai wub.gif

QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 06, 15:27)
o as kaip tik grazesne pasidariau smile.gif turedavau su oda problemu, o dabar vedukas susitvarke  lotuliukas.gif

Man nestumo metu oda atsigavusi buvo, svytejau tiesiog. Plaukai irgi buvo atsigave. O dabar spuogas po spuogo soka, ir plaukai pradejo slinkti - kur bepasisuksi, mano plaukai visur doh.gif

Atsakyti
mano mazylei tik prasidejo neseniai 2menesiukas....dar menuo ir 6dienos...
o jau kokia didele atrodo blush2.gif
gal per anksti atejau i sia tema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke20: 07 liepos 2008 - 16:42
Sveikutes,rasau gal ne i tema,bet padekit ispresti problema!Kurios auginat dvieju menesiu vaikucius,parasykit kas kiek laiko maitinat,ir ar maitinat nakti?Mano dukryte valgo kas 2-3 val diena,o nakti keliuosi 2kart,kartais viena.Mano giminaite, sake diena reikia duoti kas 4 val,o nakti ji isvis neduoda,bet juk ji per visa nakti alkana buna,vaikas auga dideja jam pieno reikia daugiau.gal as ka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iveta30 @ 2008 07 07, 16:33)
Sveikutes,rasau gal ne i tema,bet padekit ispresti problema!Kurios auginat dvieju menesiu vaikucius,parasykit kas kiek laiko maitinat,ir ar maitinat nakti?Mano dukryte valgo kas 2-3 val diena,o nakti keliuosi 2kart,kartais viena.Mano giminaite, sake diena reikia duoti kas 4 val,o nakti ji isvis neduoda,bet juk ji per visa nakti alkana buna,vaikas auga dideja jam pieno reikia daugiau.gal as ka ne taip darau? g.gif

Kiekvienas kleckius individualus kas liecia valgymo daznuma, taip kad klausyt visu giminaiciu tikrai neverta.

Tai giminait ziurint kuo maitina jeigu misiniu, tai gal vaikas ir isbuna nevalges visa nakti.

As maitinu tik savo pienu, tai mes diena valgom kazkur kas 3 val. Nakciai as savo kleckiu guldau 19 val, tai jis atsikelia po 23 val ir apie 3-4 val ryto pavalgyt, o po to irgi atitinkamai ryte keliasi 6 arba 7.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mano suneliui liepos 18 bus 2men.As maitinu kada jis nori neziuriu jokiu valandu.Naktimis taip pat keliames du ,tris kartus.Tik mano maziu siandien pabere veiduka raudonais spuogeliais vidurelis baltas.galvoju gal nuo silumos,o negali buti kad nuo uogu?Vakar suvalgiau kelias braskes,daktare liepe pratinti vaikeli. : blush2.gif
Atsakyti
Mano mažylis valgo MP kas 2- 3 val dienomis ir kas 4 val naktimis smile.gif
Atsakyti
Mums jau 2 men ir 16 d. pries savaite mums isdygo vienas dantukas, o dabar ir antras pradejo kaltis. Musu daktare buvo nustebusi. Niekaip negalejo patiketi, kad mums dantukas dygsta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seleste: 07 liepos 2008 - 21:49
QUOTE(seleste @ 2008 07 07, 20:49)
Mums jau 2 men ir 16 d. pries savaite mums isdygo vienas dantukas, o dabar ir antras pradejo kaltis. Musu daktare buvo nustebusi. Niekaip negalejo patiketi, kad mums dantukas dygsta  bigsmile.gif

Oba geras bigsmile.gif bigsmile.gif O kaip leliukas, turbut neramus buvo?
Atsakyti