Na ir mano mažylė stebina savo sugebėjimais, kartais net baisu daros , kad toks mažas kūdykėlis tiek daug sugeba ir tiek daug viskuo domisi. Mano dukrytei Du mėnesisi ir dienelė. Ji jau pora savaičių kaip sukioja galvytę į šonus, žvalgosi, mataruoja rankytėm kojytėm, beja labai energingai,o galvytę laiko kuo puikiausiai net nereikia prilaikyt, paguldyta ant pilvuko išlaiko kiek tik nori ir dar sukioja ją į visas puses tuo pačiu ir kojytes pakėlus. beja jau tik gimus ant mano krūtinės ji pakėlė galvytę , pažiūrėjo į mano akis ir nusuko į kitą pusę. Šypsenėlė yra tai ką aš pamatau rytą atsimerkus ir eidama miegot ji palydi durytę į sapnų karalystę, tikra čiauškutė, šypsenėlė. Rankinukas žinoma ji yra, niekuo gyvu nedrysk jos nešiot gulinčios, būtinai stačiai. Kalba daug ir su šypsena

, o jau kelios dienos kaip išmoko guostis, sustato antakiukus taip graudžiai ir u u u au au au guodžiasi, pasakoja graudžią istoriją , bet neverkia. Taip juokinga... O kai verkia , tai ašarytėmis.Mėgsta sūpuotis supynėje, jau mato žaisliukus kabančius ir jiems šypsosi, sūpuoja juos rankytėmis.
maudomės su džiaugsmu. Valgom MP, dažnai. Miegam 14 val naktį , žinoma su pavalgymais kokiais 5. Kumštukai skanūs, laižo rankovytes, kapišoniuko šonus patekusius šalia burnytės. kartais stipriai kramto kumštelius. Kai iškrinta čiulptukas, nervinasi ir sukioja galvytę kad jį pagautų, stumia mano ranką su čiulptuku link burnytės. pamačius krūtį šypsos ir laižsi. Beja kalbėdama taiko liežuviuką, treniruoja, kaišioja...
Taria gi gu agu aaa, aha, hu , bu ir juokingai sukaupia seilyčių ir gargaliuoja, dar pučia seilių burbulus. Rankytėmis trina akytes kai pabunda. Riečiasi, sėst nori, kelia užpakaliuką kai keičiu sauskelnes. kai pavalgo dar pažaidžia su krųtim, tai daro nuo trijų savaitėlių, ima spjauna, puola šypsos , urzgia kaip meškutė.
Štai koks stebuklėlis džiugina mūsų šeimynėlę.
Papildyta: