Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

4u.gif sveiki.
Mes valgom kaip norim, miegam kiek norim žodžiu - betvarkė.
1,5 samoningai nusišypsojo, bet reikia ilgai pavargti kol iš jo šypsenėlę gauni.
mėgsta maudytis, ir kai mama masažiuką daro.
Nemėgsta būti vienas.
Stebi žaisliukus.jų neima. nesiruošia nei vartytis nei sėstis
nulaiko galvytę nuo 3 savaičių.
Guguoti pradėjo prieš kelias dienas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
mano mazylis 2men sveria 7kg, ugis 62cm.
valgom kada norim, nakti miegam nuo 23 iki 5-6val smile.gif
megstam labai ciausketi, sypsotis juoktis jei tik kas kalbina biggrin.gif
gaudom delfina ir ji musam, nu net labai skriaudziam biggrin.gif (musu karusele su keturiais delfinais-medziaginiais rolleyes.gif ),paimti dar nemokam, pirsciukai neklauso smile.gif viska daro su kumsciukais, ir i burna megstam isikisti kai soskes nerandam biggrin.gif
jei mama dingsta is akirasio, labai saukiam, kol pradedam verkti. ant pilvo paguldytas galvyte laiko puikiai, kalbina vovere pakeles galva pasiremes ant alkuniu, bet ilgai nepatinka kaip visada nepasitenkinima isreiskia saukdamas,ir bando verstis, bet dar nepavyksta, todel dar labiau saukia biggrin.gif
akimis sekiojam viska kas tik juda, ypac musu ryza pukuota kate, ah kaip jis nori jai kaili iskedenti, kai eina pro sali tai iskart snekina rankytes istieses, vis nori pasiupineti lotuliukas.gif seip yra labai linksmas vis juokiasi ir juokiasi, jei tik paziuri i ji su sypsena biggrin.gif
Atsakyti
Maniske ismoko graziai guguoti, daznai verkti tikromis asarelemis, gana stipriai remtis ir spirtis kojytemis, stipriai laikyti galvyte. Dar ji kalbinama nuostabiai sypsosi, intensyviai ciulpia kumstuka, jau aktyviai domisi zaisliukais- akytemis sekioja, rankytemis siekia ir bando paciupt wub.gif

O dabar neuzilgo jau mums bus trys menesiukai, tai keliausim i kita skyreli tongue.gif
Sekmes visoms mamytems ir vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat sveremes kai buvo 2 men. mano zuikis svere 5260g ir buvo 59 cm, taigi nuo gimimo priaugom 2120 g, ir 8 cm thumbup.gif
Atsakyti
Mes dvieju menesiu sverem 6260g ir 60 cm ugio buvom... Dabar jau uz puses menesio bus trys. Galvojau daug priaugom, nuo gimimo jau padvigubejo svoris doh.gif Bet ziuriu yra ir daugiau priaugusiu... O mokam zaisliukus kybint ir kalbint, garsiai juoktis, manksteles linksmai darom. Dar daug miegam ir reciau nakti valgom thumbup.gif Ir dar toks siek tiek erzinantis dalykas - kumstuko ciulpimas... Ypac nakti kai pradeda doh.gif
Atsakyti
Na ir mano mažylė stebina savo sugebėjimais, kartais net baisu daros , kad toks mažas kūdykėlis tiek daug sugeba ir tiek daug viskuo domisi. Mano dukrytei Du mėnesisi ir dienelė. Ji jau pora savaičių kaip sukioja galvytę į šonus, žvalgosi, mataruoja rankytėm kojytėm, beja labai energingai,o galvytę laiko kuo puikiausiai net nereikia prilaikyt, paguldyta ant pilvuko išlaiko kiek tik nori ir dar sukioja ją į visas puses tuo pačiu ir kojytes pakėlus. beja jau tik gimus ant mano krūtinės ji pakėlė galvytę , pažiūrėjo į mano akis ir nusuko į kitą pusę. Šypsenėlė yra tai ką aš pamatau rytą atsimerkus ir eidama miegot ji palydi durytę į sapnų karalystę, tikra čiauškutė, šypsenėlė. Rankinukas žinoma ji yra, niekuo gyvu nedrysk jos nešiot gulinčios, būtinai stačiai. Kalba daug ir su šypsena bigsmile.gif , o jau kelios dienos kaip išmoko guostis, sustato antakiukus taip graudžiai ir u u u au au au guodžiasi, pasakoja graudžią istoriją , bet neverkia. Taip juokinga... O kai verkia , tai ašarytėmis.Mėgsta sūpuotis supynėje, jau mato žaisliukus kabančius ir jiems šypsosi, sūpuoja juos rankytėmis.
maudomės su džiaugsmu. Valgom MP, dažnai. Miegam 14 val naktį , žinoma su pavalgymais kokiais 5. Kumštukai skanūs, laižo rankovytes, kapišoniuko šonus patekusius šalia burnytės. kartais stipriai kramto kumštelius. Kai iškrinta čiulptukas, nervinasi ir sukioja galvytę kad jį pagautų, stumia mano ranką su čiulptuku link burnytės. pamačius krūtį šypsos ir laižsi. Beja kalbėdama taiko liežuviuką, treniruoja, kaišioja...
Taria gi gu agu aaa, aha, hu , bu ir juokingai sukaupia seilyčių ir gargaliuoja, dar pučia seilių burbulus. Rankytėmis trina akytes kai pabunda. Riečiasi, sėst nori, kelia užpakaliuką kai keičiu sauskelnes. kai pavalgo dar pažaidžia su krųtim, tai daro nuo trijų savaitėlių, ima spjauna, puola šypsos , urzgia kaip meškutė.

Štai koks stebuklėlis džiugina mūsų šeimynėlę. 4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Na taip graziai visko prirasyta. wub.gif Manoji mergyte taip pat beveik viska ta pati daro. Labai linksma ziuret kaip ciulpia abu kumstukus pakaitom, matyt, negali apsisprest katras cia skanesnis. Kai bevalgant MP jau pasisotina ima su papuku linksmai "bendrauti".

Labukas! 4u.gif Siandien su dukruze buvom 2men.sukaktuviu proga pas gydytoja.. Pasirodo pupa dar priaugo 900gr., nors pirma men. is vis 1600gr.!!! Tai nuo gimimo "prisivalgem" pus trecio kilo. O uzaugom, nuo pirmu dienu, 9cm. Tiesa, skiepuku pasistengem isvengti, nes isvalytos vakcinos siuo metu nera blink.gif (bijom rizikuot vaikucio skausmeliais). Teks trupuciuka lukterti cool.gif .......
Atsakyti
Mums rytoj bus du menesiai. Galim pasigirti, kad labai puikiai laikom galvyte ir mokam dairytis i visus sonus. Nepaprastai patinka muzikine karusele virs lovytes, sugeba net zailiukus pakalbinti ir jau bando rankytemis siekti tongue.gif Valgom ir toliau MP labai retai kai pritruksta pienuko misinuka. Dar labai juokingai urzgia ir puola papa kai labai alkanas buna, kaip tikras meskiukas smile.gif Ir zinoma mokam sypsotis nuostabia sypsena tik gaila, kad gana retai.
Atsakyti
manajam menuo ir 3 sav... vaikas kalba, kalbina mane - buna- laikau ant ranku, arba einu pro lovyte, o jis sako ,,kaaaa" smile.gif nu mes taip ji kalbinom, tai daba jis mus biggrin.gif ir galva taip kilsteli i virsu, ei kuku mazdaug biggrin.gif
kas liecia vystymasi - tai normaliai, kaip ir visu smile.gif pasokdina, pasisypso, pakalba, paverkia smile.gif
miega nuo 22 iki 04 ir nuo 04 iki 08 val... o veliau diena mazai miega smile.gif
maudantis sypsos, nes kalbinu visad smile.gif
na, galva laiko labai ilgai- ypac kai pasidedu ant krutines smile.gif
o kai paguldau ant pilvuko ant lovos - persivercia ant nugaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 30 kovo 2007 - 07:52
Visos daug rasot apie vis naujus fizinius sugebejimus, O man tai labai dziugu, kai abipusis rysis atsiranda vis stipresnis (pirmiau maze tik poreikius tenkindavo). Ir JI ima suprasti, kad reik nusisypsot kai jai gera, sotu, ramu. Taip grazu ziuret, kai vaikiukas tau sypsosi. Kiekviena diena vis nauji ir nauji dziaugsmai. thumbup.gif
Atsakyti
na va mums 2 men.
sveriam 4.900 (+700) ugis 54 (+2.5)
laikom galvyte, juokiames, bandom laikyt barskuti
gerai miegam naktim 4u.gif
Atsakyti
Jau gerai laikom galvyte,domimes zaislais,nakti keliames ti 2kart,sakom gu gu,agu,agi,gaa,uuu,aaaaa,atpazysta mama,kai tik pakalbinu juokias,sypsosi,guguoja thumbup.gif bando verstis ant sono bigsmile.gif
Atsakyti