Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

[mano Vyčiui jau du mėnesiai, mokam guguoti, plačiai šypsotis net balsu nusijuokti, galvytę laikyt sunkoka, keista aš ir pastebėjau, kad anksčiau geriau laikė, mokam vis ilgiau būdrauti, labai patinka lauke miegoti, tik, kad tie orai...mielos mamos, ar vežat savo lelius vėjuotu ir tokiu drėgnu oru į lauką? Mes beveik kasdien važiuojam nes kitaip nemiegam, bet vis bijau susargdint doh.gif
Atsakyti
Mano vyrukui jau 2mėn ir savaitė, mes taip pat daug ko išmokom ax.gif
Priaugom 1600g ir paaugom 1cm, tai dabar sveria lygiai 7kg ir esam 63cm. Labai gražiai guguojam ir šypsomės visiems iš eilės bigsmile.gif labai patinka karuselė , kuri sukasi virš nosytės, galima tuos "baibokiukus" labai smagiai pakalbinti ir tuo pačiu lesiti mamytei pasitvarkyti blush2.gif Valgom daug ir dažnai MP, keliamės ir naktį paužkandžiauti rolleyes.gif Labai jau patinka , kai šalia brolis pabūna, bet vat , kad jis pastoviai neturi laiko, jam reikia eiti žaisti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 04 gruodžio 2006 - 12:57
Ir mum jau 2 men smile.gif

Pasiekimai tokie:
Jau labai gerai laikom galvyte (kai guli ant pilvuko). Kai nesiojam stacia, tai dar biski nusvyra smile.gif
Guguojam ir jau dainuojam, bandom jau kazka namiskiams aiskinti...
Valgom kas 3-4 val, na buna kas 2. Nevalgi labai. Suvalgo max 120 ir tai labai retai.
Dabar sveriam 5350 ir 60 cm.

Deja, prasidejo problemos del atpilinejimo. Pradejo net misinuka atpilinet. O atsirugsta normaliai... verysad.gif

Skeipa emem nemokama, tai gerai pernese. Biski irzlesne buvo, bet ismiegojo nakti 6 val. O cia mum tikras pasiekimas!
Atsakyti
4u.gif mano zuikis per men.priaugo 1300!dabar sveriam 5400.daug miega daznai valgo ,o jei pabunda buna arba labai ramus ir stebi aplinka arba labai dirglus nezino ko nori.patinka kai masazuoji ,ant pilvo nepatinka guleti,geriausiai jauciasi vonioje,ir prie papuko. biggrin.gif
Atsakyti
Mes dvieju menesuu:
stebim aplka,
judiname kumstuku zaisliukus,
daug sypsomes,
gerai laikome galva,
valgome kas 3val,
per para suvalgome tarp 600-800ml misinuko,
vienam kartu tenka tarp 100-180ml,
ismiegame visa nakti nevalge ir nekeite pamperso,
laaaabai megstame maudynes ir vaziavima masinoje.

Atsakyti
Mano stebuklyte atidziai stebi svetimus zmones, aplinka; graziai laiko galvyte, sypsosi, taria pavienius garsus (bet sypsenu ir "kalbu" darznai nedemonstruoja schmoll.gif ).
Naktimis keliasi 1- 2 kartus, dienomis ilgai budrauja... ir siaip ne miegale lotuliukas.gif Kai nemiega- buna tik ant ranku, plius reikalauja supimo ir nesiojimo doh.gif Vakarais vis dar kankinames su pilvelio bedomis verysad.gif
Valgo MP, tai nezinau, po kiek. Kai eisim skiepytis, suzinosim, kiek mazoji paaugo ax.gif
Atsakyti
O mes tikri saunuoliai. Per antra menesiuka paaugom 2200g ir 2.5cm. valgom misinuka kas 4valandas, po 170ml. nakti miegam nuo 01.30 iki 09.00! kai nemiegam vsiem beperstojimo sypsomes, daug bendraujam guguojam, nu vienu zodziu augam puikiai. Visur vazinejam nuo pirmu savaiciu ir didelius atstumus (Raseiniai- Siauliai- Kursenai-Kaunas, per viena diena ) ir laikomes puikiai, jokiu dideliu ligu, tik slogyte nuo namuose esancio sauso oro. Va kokie mes thumbup.gif
Atsakyti
Baikit, mamkos, mane gasdint - mano mazyle per si menesi paaugo tik 600 g ir 3 cm verysad.gif Daktare sake, kad cia pats minimumas, dar nieko blogo, ale man vis tiek neramu. Jus tai tokie dickiai kiti augat!!
Maitinu ja MP, bet nusitraukineti tenka verysad.gif Per karta suvalgo po 50-70 ml, retai kada 100-120 ml isiulyti jai einasi verysad.gif
Atsakyti
Labas, mamytės,
Mano dičkis 2,5 mėn. jau sveria 6,9 kg, ūgis 63 cm. Labai mėgsta mamos pieną thumbup.gif skanus turbūt thumbup.gif . Tai valgo kas 2 val. ir dieną r naktį. Dar labai mėgsta šypsotis gražioms mamos draugėms mirksiukas.gif . O pats mėgstamiausias užsiėmimas- pašnekėtis irnesakyk.gif
Kadangi mažasis kinkongiukas turi raumenų tonusiuką- tai ateidinėja masažistė masažiukų- irgi liuks užsiėmimas bigsmile.gif
Atsakyti
Už kelių dienų bus du mėnesiukai.Mažiukė gimė kiek per anksti, bet pasiekimai džiugina. Mokam:
jau pradėjo po truputį šnekėti a, e, a-ghu
stebi viską-lempas,lubas,veidus.
apsuka žvilgsniu ratuką paskui karuselės žaisliuką.
jau išmoko ramiai gulėti, nežadint mamytės,o stebėt aplinką.
Kai nori valgyt-nerėkia, ojau taip kumčius į burnytę grūda,kad mama pati susiprotėja lotuliukas.gif ;
naktį valgo 23, 3, 7 val. MP
šypsosi, kai labai kas kalbina;
pakelia ir nulaiko galvytę, bet greit pavargsta;
o jei kas duotų atsispirt- oi,šliaužtų.
maudytis be galo mėgsta. Kartais tai padeda nuo diegliukų- neriam į vonelę.
pradeda atrasti ,kad per karuselės žaisliuką galima ir suduoti.
Per pirmą mėnesį paaugo 3 cm ir +1 kg. Antro rezultatus sužinosim artimiausiom dienom.
Atsakyti
• atrado skanius pirščiukus.
• verkia tikromis ašaromis.
• labai labai daug šypsosi, ypač pakalbinta.
• bando „pakalbėsi“, sako a-gu, euuu.
• labai patinka garsas „avavau“, „au“.
• naktį keliamės 2, 3 kartus.
• nebeguli ant šoniuko, galvytę pasuka taip kaip nori.
• labai patinka pasispardyti ant vystymo lentos.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Ir mes pasigirsim blush2.gif , taigi:lapkričio 6 suėjo 2 mėn. Ta proga vakar buvom svertis ir matuotis, bei gavom skiepą. Nuo gimimo jau paaugom 6 cm ir 1670gr.
Vis dar valgom MP, šypsomės pakalbintos nuo 1,5mėn, daug guguojam, leidžiam visokius garsus, krikštaujam. Labai mėgsta žiūrėti į karusėlę virš lovytės wub.gif
Atsakyti