Įkraunama...
Įkraunama...

Pižamų vakarėliai

Sveikos,
Labai noriu surenkti pizamu vakareli bet mama neleistu cry.gif cry.gif cry.gif ,ka daryti ? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 03, 19:10)
Sveikos,
Labai noriu surenkti pizamu vakareli bet mama neleistu    cry.gif  cry.gif  cry.gif ,ka daryti ?    sad.gif

Sveikute 4u.gif , ar tu jos jau prasei? Kodel manai, kad neleis?
Kiek tau metu?
Atsakyti
O tai kodel neledzia? Pas mus mergaites pradeda nakvuoti nuo kokios antros trecios klases
Atsakyti
bijau prasyti ir beto zinau kad ji kaip visada pasakys" ka cia dabar sugalvojai ? "
siais metais eisiu i 4 klase man 9 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 04, 14:21)
bijau prasyti ir beto zinau kad ji kaip visada pasakys" ka cia dabar sugalvojai ? "
siais metais eisiu i 4 klase man 9  blush2.gif

O tu nebijok, pabandyk, juk tai tavo mama. mirksiukas.gif Issamiai paaiskink, kaip isivaizduoji ta vakareli ir duok laiko mamai pagalvoti (paprasyk, kad ji pagalvotu, o neiskart atsakytu). Butu gerai, jei mama paaikintu savo atsakymo motyvus.
Na 9 metai...jau nemazas vaikas. 4u.gif
Sekmes.
Atsakyti
bet as bijau zinau kad ji kaip visada pasakys ka cia sugalvojai ? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Įsidrąsink, juk mes už tave nepakalbėsim su tavo mama. 4u.gif
Atsakyti
nesakyk kad tu npori daryt pizamu vakareli o taip pasakyk ,,mama o ar galetu pas mane pernakvoti kelios drauges tu pagalvok ir atsakyk,, man pavyko o paskui parasyk kai pasakysi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš neleisčiau gal vien dėl to, kad mano laikais tokių vakarėlių nebūdavo, tik paskui atėjo visokios amerikoniškos mados, tai priešinčiaus kaip ir visam amerikietiškam gyvenimo stiliui - mėsainiams, spragintiems kukurūzams, jaunųjų apsimėtymui tortais per vestuves, pižamų vakarėliams ir t. t. Galų gale, tai tavo mamos namai, ji turi teisę nenorėt būrio vaikų per visą naktį savo namuose, būna mergaitės smalsios, landžioja kur nereikia, paskui - geriausiu atveju - skleidžia paskalas, kaip kas gyvena, kokie tėvai, kokių daiktų turi, blogiausiu atveju - tie daiktai dingsta iš namų... Ar visos draugės tokios geros, kad reikia vestis pas save? Kitas dalykas - kur tuos vaikus dėt, guldyt? Jei nepažįstu tų mergaičių ir jų tėvų - irgi priežastis neleisti. Sakyčiau - ar jos savo namų neturi, tėvams nerūpi, kur išleidžia vaikus? Man asmeniškai ne tas pats, kur naktis leidžia mano vaikas (kol nesulaukė 16-18 m.). Kad ir ką pasakytų tavo mama - ji bus teisi. Tai jos namai. Kai turėsi savo namus, galimas daiktas, irgi nenorėsi jokių balių, geriau linksminsies kokiam klube ar restorane. Pamatysi.
Atsakyti
Aš neleisčiau gal vien dėl to, kad mano laikais tokių vakarėlių nebūdavo, tik paskui atėjo visokios amerikoniškos mados, tai priešinčiaus kaip ir visam amerikietiškam gyvenimo stiliui - mėsainiams, spragintiems kukurūzams, jaunųjų apsimėtymui tortais per vestuves, pižamų vakarėliams ir t. t. Galų gale, tai tavo mamos namai, ji turi teisę nenorėt būrio vaikų per visą naktį savo namuose, būna mergaitės smalsios, landžioja kur nereikia, paskui - geriausiu atveju - skleidžia paskalas, kaip kas gyvena, kokie tėvai, kokių daiktų turi, blogiausiu atveju - tie daiktai dingsta iš namų... Ar visos draugės tokios geros, kad reikia vestis pas save? Kitas dalykas - kur tuos vaikus dėt, guldyt? Jei nepažįstu tų mergaičių ir jų tėvų - irgi priežastis neleisti. Sakyčiau - ar jos savo namų neturi, tėvams nerūpi, kur išleidžia vaikus? Man asmeniškai ne tas pats, kur naktis leidžia mano vaikas (kol nesulaukė 16-18 m.). Kad ir ką pasakytų tavo mama - ji bus teisi. Tai jos namai. Kai turėsi savo namus, galimas daiktas, irgi nenorėsi jokių balių, geriau linksminsies kokiam klube ar restorane. Pamatysi.

nusišnekat
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2009 08 04, 23:17)

Man irgi nepatiko Jusu pirma fraze. Kvepia tokia stagnacija. Augau tokiais laikas, kai nebuvo laisva LT, daug ko nemaciau, ka galetu pamatyti mano dukriukas.
Beje, as turiu 3 seses, isivaizduokite, kad mes organizuojame pizamu vakarelius. Nusivarome pas vyriausiaja, visu musu vaikai dideli ir vyrai supratingi, liekame vienos thumbup.gif , o vyr. sese jau beje anuku turi. mirksiukas.gif Ar esame irgi USA mados aukos? biggrin.gif
Kitkame pamaciau tiesos, taciau nevisada ,,vieni marskiniai" tinka visiems.
Ir pabaigai: tam, kad zinot su kuo bendrauja mano dukra, leidziu jai namo atsivesti nors ir visa pulka draugiu, pati nusileidziu iki ju mastymo, visos kartu sedime ir bendraujame. Ju tarpe as -drauge, o ne kaip kazkieno mama. Ir man visiskai nesvarbu, kas tu mergaiciu tevai, net jei jie nepadorus, ar vaikas todel stigmatizuotas? g.gif
Paklausite ir kas is to? O gi girdziu opias problemas su kuriomis susiduria mergaites bendraudamos su savo mamomis ir pati aisku darau atitinkamas isvadas.

PANDULIA, kaip sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2009 08 04, 22:17)

Manau per daug amerikietisku filmu prisiziuriejai. Pizamu vakareli ar nakvojimas su draugemis - esme ta pati. Ar geriau kad visa vakara mergaite prasidetu prie TV ar kompo blink.gif ? Tar kitko per tokius vakarelius mergaites gali arciau susidraugauti, tai yra svarbu ypac jei mergaite neturiu draugiu. Ir dar vienas privalumas jei dukra nakvuoja pas drauge - tevams ax.gif laisvas vakaras wub.gif
Pas mus daznai vyksta tokie vakareliai, dabar atostogos tai nebedarome. Mergaites ateina pavalgiusios (bet paskutini karta dareme mes vakariene) su miegmaisais, cipsais ir limonadu. Jos tarpusavyje susitare koki filma ziuries mirksiukas.gif Jei esi buvusi vaikysteje pioneru stovykloje tai pameni kai buvo smagu plepieti su draugemis iki velumos mirksiukas.gif
Neisivaizduoji kokia mano dukra kiekviena karta pasakoja kaip buvo idomu ir linksma
QUOTE(Dios @ 2009 08 04, 22:19)
nusišnekat

drinks_cheers.gif
Atsakyti