Įkraunama...
Įkraunama...

Pižamų vakarėliai

QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 18:20)
pvz. ateitu pas mane nakvoti drauge ane ? juk ji pas save prausiasi einant miegot  blush2.gif  o tai kaip pas mane ?

a, nu tai iškart reikėjo taip rašyti smile.gif na tai pas tavo namuose, kurgi daugiau, aš problemos čia nematau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 17:20)
pvz. ateitu pas mane nakvoti drauge ane ? juk ji pas save prausiasi einant miegot  blush2.gif  o tai kaip pas mane ?

Mano dukra prausiasi visada namuose iseidama pas drauges miegoti. Ta pati daro ir jos.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2009 08 04, 23:17)
Ar visos draugės tokios geros, kad reikia vestis pas save?

Mano dukra irgi jau užklausė ar galėtų pasikviesti draugių "Pižamų vakarėliui"... Jai 8 m. Kviečia tik tas drauges su kuriomis draugauja jau ne vienerius metus. Kitokių draugių ir pati nesumastė pakviesti, nes vaikui paaiškinti kai kurie bendravimo, draugavimo, ir svečiavimosi principai. Nematau problemų.
Pandulia, kaip sekasi mamą kalbinti?
O ar žinai ką veiksite tame vakarėlyje?
Atsakyti
vis dar nepaprasiau nepataikau tinkamo momento doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 06, 18:05)
vis dar nepaprasiau nepataikau tinkamo momento  doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

O kam laukti, jeigu gali paklausti dabar? biggrin.gif
Atsakyti
pizamu vakarelis visai sauni ideja smile.gif
Atsakyti
mano dukra su draugem palapinej vasara miega. nelabai noriu,kad svetimi i namus eitu blush2.gif
Atsakyti
pandulia kaip sekasi? ar jau pasakei mamai? ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pas geriausią draugę, su kurios šeima esme taip pat draugai, saviškę kartą leidau. Buvo šaunu, grįžo su įspūdžiais thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane ryt ateina draugė.. Išpradžių nueisim į kiną, poto pas mane.. Ji nakvos..
Mama labai atgrasiai žiūri.. unsure.gif
Reiks dar kartą paklaust.. blush2.gif
O gal galite patarti ką man su drauge veikti? Ieškojau internete ką galėčiau nuveikti, bet nieko.. Pižamų vakarėliai, o vakarėliuose visokie žaidimai.. Pas mane ateis draugė viena, tad nelabai pažaisi.. ax.gif
Patarkit.. verysad.gif
Atsakyti
Na žaiskit stalo žaidimus,šnekėkities apie viska ir apie tai kas jums įdomu, žiūrėkit filmukus arba siaubiakus,pasakokitės baisias istorijas ir t.t. Gi tam ir yra pižamų vakarėliai kad sugalvotumėt pramogų ir beje tavo draugė irgi gali pagalvoti ka veiksite. Pvz.: Tu suorganizuoji žaidimus ,muzika ir kita veikla o ji vaišes ir kanors dar gali būti bendras pižamų vakarėlis kurį kursite kartu. Pasitarkite dėl visko. Kad vėliau nereikėtų pyktis kad draugei tas ar anas nepatinka.. 4u.gif Bėje man 11 ir aš esu dalyvavusi begalėje pižamų vakarėliu kuriuos rengėme kartu ir mums patiko labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bratziuke: 23 rugpjūčio 2009 - 14:18
niekada nesupratau ir nesuprasiu tevu kurie grieztai nusistate pries nakvojimus unsure.gif niekada nedrausiu to savo vaikams blink.gif nesupranta kai kurie tevai kaip tai smagu, kaip tai suartina draugus/drauges. per tokias nakvynes issisneki labiau nei susitikes mieste. taip pat tevai turi puikia proga pazinti savo vaiku draugus. aisku jeigu butas ar namas labai mazas tada tevams aisku nemalonu kad dar vienas ar du papildomi zmones. taciau jeigu vaikas turi nemaza atskira kambari tai nematau jokios problemos. o del prausimosi tai irgi biggrin.gif mes kai nakvojm su draugem tai nusiprausiam pas jas nes toli gyvena net ir neapsimoketu pas save praustis, jeigu salia tai galima ir pas save bet man cia jokio skirtumos isvis. o ir tevams koks? g.gif o kvailiausias tevu atsakymas: musu laikais to nebuvo, neleisiu. visiskas absurdas. daug ko nebuvo tada kuo jie patys dabar naudojasi. todel mes negalime naudotis dabartinemis pramogomis? smile.gif
Atsakyti