Įkraunama...
Įkraunama...

Pižamų vakarėliai

QUOTE(Pandulia @ 2009 08 03, 19:10)
Sveikos,
Labai noriu surenkti pizamu vakareli bet mama neleistu    cry.gif  cry.gif  cry.gif ,ka daryti ?    sad.gif

O tai kiek draugių kviestum? nuo to daug kas priklauso, nes jeigu aš būčiau mama, tikrai savo dukrai neleisčiau vestis į namus nakčiai kelias drauges. Jeigu vieną draugę kviestum, manau leistų. Tik reikia mokėti gražiai paprašyti biggrin.gif
Atsakyti
kviesciau 1 drauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 17:48)
kviesciau 1 drauge  4u.gif

Tada turėtų leist, bet turi prižadėt kad neapversit namų aukštyn kojom biggrin.gif pati turiu tavo metų sesę, tai žinau kas būna namie po "balių" su draugėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Internautė: 05 rugpjūčio 2009 - 16:53
gal reiks eit bandyt klaust, bet gal ne nes tetis iki velumu ziuri filma o mama pati nueina velai miegoti doh.gif doh.gif doh.gif

P.s o kaip su prausimusi
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 17:57)
gal reiks eit bandyt klaust, bet gal ne nes tetis iki velumu ziuri filma o mama pati nueina velai miegoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif
P.s o kaip su prausimusi

Vat dabar nueik ir paklausk mamos smile.gif nesupratau paskutinio klausimo g.gif
Atsakyti
o kaip su prausimusi higiena
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 18:01)
o kaip su prausimusi higiena

ko konkrečiai tu apie tai nori klausti? nieko nesuprantu laugh.gif
Atsakyti
doh.gif nu gi vonioj praustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 18:09)
doh.gif  nu gi vonioj praustis  doh.gif

suformuluok klausimą aiškiai lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif nu gi duse praustis doh.gif doh.gif doh.gif gal nesiprausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandulia @ 2009 08 05, 18:15)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu gi duse praustis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  gal nesiprausi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai aš žinau kad praustis, bet tu net klausimo normaliai neparašai doh.gif
Atsakyti
pvz. ateitu pas mane nakvoti drauge ane ? juk ji pas save prausiasi einant miegot blush2.gif o tai kaip pas mane ?
Atsakyti