Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(žostautė @ 2009 08 11, 16:29)
O nebandėt kartu alaus atsidaryt ir pakikent iš seno "bajavyko"? smile.gif Gal padėtų?

kad tie "bojevykai" ne seni-ir tikrai ne mano stiliaus...Studentų laikais žiūrėjau ir snukdaužius ir žiaurumus visokius-nu išaugau iš to...nebenoriu tų lėkštų filmų,nenoriu žiūrėt į smurtą-be to,visų jų scenarijus panašus.
Ir turbūt toki filmai seksualinės vaizduotės nesužadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 16:32)
kad tie "bojevykai" ne seni-ir tikrai ne mano stiliaus...Studentų laikais žiūrėjau ir snukdaužius ir žiaurumus visokius-nu išaugau iš to...nebenoriu tų lėkštų filmų,nenoriu žiūrėt į smurtą-be to,visų jų scenarijus panašus.
Ir turbūt toki filmai seksualinės vaizduotės nesužadina smile.gif

Tai nesistebiu kad nesinori tokių filmų, bet jei tai padėtų įpūsti kažko naujo į jūsų santykius... Nu jauku vakare apsikabinus kartu susėst kokio gėrimuko pasiurbčiojant ir žiūrėt filmus. Galit ir kompromisinių gi variantų paieškoti, o taip jaukiai besėdint, gal ir ant intymumo "pramuš" rolleyes.gif

Su tais filmais yra taip pat kaip su futbolu - nėra jokio reikalo suprast, kas ten vyksta ar tuo mėgautis, esmė ta, kad po aikštę laksto daug sportiškų suprakaitavusių vyrukų trumpais šortais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 08 11, 16:40)
Tai nesistebiu kad nesinori tokių filmų, bet jei tai padėtų įpūsti kažko naujo į jūsų santykius... Nu jauku vakare apsikabinus kartu susėst kokio gėrimuko pasiurbčiojant ir žiūrėt filmus. Galit ir kompromisinių gi variantų paieškoti, o taip jaukiai besėdint, gal ir ant intymumo "pramuš"  rolleyes.gif

Su tais filmais yra taip pat kaip su futbolu - nėra jokio reikalo suprast, kas ten vyksta ar tuo mėgautis, esmė ta, kad po aikštę laksto daug sportiškų suprakaitavusių vyrukų trumpais šortais bigsmile.gif

tai ten nors šortukai trumpi smile.gif očia-bumpt į nosį,pykšt į galvą...trekšt rankutę...fuuu
O mano dieds sėdi vienas ausines užsidėjęs ir spoksau kompan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 11, 16:48)
tai ten nors šortukai trumpi smile.gif očia-bumpt į nosį,pykšt į galvą...trekšt rankutę...fuuu
O mano dieds sėdi vienas ausines užsidėjęs ir spoksau kompan smile.gif

Nu bet ir tų kur rankutes treškina gal nieko būna biggrin.gif
Kiaulė diedas, čia jau visai prastai tada schmoll.gif
Atsakyti
Atsakymą žinai pats, bet aš tau jį pasakysiu garsiai. Arba tavo boba turi meilužį, arba tu susirandi meilužę, arba skiriatės. Čia parašei tam, kad paglostytum savo moralę ir atsirastų drąsos pasitvarkyti savo gyvenimą. Netikėk pacankių plepalais, kad su amžiumi viskas susitvarkis. Sexas ir meilė neatsiejami dalykai, nebent liga. Jei nedarysi ryžtingų veiksmų, tapsi nervuotas, irzlus (su visom pasekmėm), pradėsi gerti ir kitas nesamones daryti. Jei su žmona apie viską pakalbėjai ir jai pofig tai daryk išvadas. Jei tu prie jos dėl sexo prisiderinsi tai ji suras kitų priežasčių, kaip tave užsmaugti. Gali pabandyti smile.gif Garantuoju.
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 08 11, 20:25)
Jei tu prie jos dėl sexo prisiderinsi tai ji suras kitų priežasčių, kaip tave užsmaugti. Gali pabandyti smile.gif Garantuoju.

Ar kalba asmeninė patirtis? Jei taip - tai kaip tave užsmaugė?
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 08 11, 20:25)
Atsakymą žinai pats, bet aš tau jį pasakysiu garsiai. Arba tavo boba turi meilužį, arba tu susirandi meilužę, arba skiriatės. Čia parašei tam, kad paglostytum savo moralę ir atsirastų drąsos pasitvarkyti savo gyvenimą. Netikėk pacankių plepalais, kad su amžiumi viskas susitvarkis. Sexas ir meilė neatsiejami dalykai, nebent liga. Jei nedarysi ryžtingų veiksmų, tapsi nervuotas, irzlus (su visom pasekmėm), pradėsi gerti ir kitas nesamones daryti. Jei su žmona apie viską pakalbėjai ir jai pofig tai daryk išvadas. Jei tu prie jos dėl sexo prisiderinsi tai ji suras kitų priežasčių, kaip tave užsmaugti. Gali pabandyti smile.gif Garantuoju.

oi murziuk murziuk biggrin.gif čia tavo dar amžius labai jaunas-matos iš šnekos-nebrandi,bekompromisinė...kam tos kraštutinės pažiūros ? Ne visi gi gyvena vien dėl pimpalo,nors ir kaip tai malonu bebūtų...
Ir jei tave žmonikė prismaugė,gal ir tavo kaltės kiek buvo ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 04, 10:16)
, jai užtektų kartą per savaitę

Tik karta per savaite tai mazokai sakyciau g.gif Vyrui badas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminuke @ 2009 08 04, 19:09)
,,Nepatenkintam"

pabandykite susitarti dėl dvigubo kompromiso, kartais nusileidi tu, kartais ji, reiskia kartais dažniau, kartais rečiau blush2.gif

Šiaip, kai gėriau kontraceptines piliules, turejau ir aš problemų su noru. Šiek tiek padėdavo homeopatines tabletes Cefagil (būna vaistinėse), ten raso gerti 3 kart į dieną, bet gerdavau tik tom dienom  blush2.gif

O mergaitems, geriančioms kontraceptikus ir jaučiančioms ,,šaltį" patariu - meskit  4u.gif

visiškai sutinku - tie kontraceptikai tikri 'noro' žudikai cool.gif nors galiu pasakyti, kad ''Nepatenkintam'' dar visai pasisekė. taip, gali būti, kad myliu, bet to noro mylėtis ne kažin kiek. na, nereikia man to sekso kelis kartus per savaitę, kad ir kaip būtų gaila... sad.gif tiesiog yra taip o ne kitaip. nežinau, kas dėl to kaltas, bet patikėkit, jūsų žmonai taip pat nesmagu dėl to - ir jus supranta, bet ir pačiai auka būti nesinori. gal jūsų žmona dirba kūrybinį darbą? esu skaičiusi, kad tiems 'kūrybiniams' pats kūrybos procesas prilygsta jausmui, kurį patiri lovoje su mylimu žmogumi.. gal ir keistai skamba, ir kiti nusijuoks, bet manau, kad dalis tieso tame yra. (aš čia iš patirties)
o dėl kontraceptikų - tikra tiesa (taip pat iš patirties)

beje, nemanau, kad 'blondinas ...' koks snarglys, tik gal jam nereikėtų šitaip .. na, nekultūringai. per daug tiesmukai. subtilumo truputį nepakenktų mirksiukas.gif

''Nepatenkintam'' kantrybės. na, gal pas psichologą kartu? beje, yra tokie papildai žadinantys lytinį potraukį iš 'sprunk jansen' nepigūs, bet gal padėtų. pati nebandžiau. sėkmės.
p.s. o šiaip smagu girdėti, kad yra vyrų, kuriems rūpi ir kitos išeitys, o ne k.. paieškos. malačius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 12, 09:00)
oi murziuk murziuk  biggrin.gif čia tavo dar amžius labai jaunas-matos iš šnekos-nebrandi,bekompromisinė...kam tos kraštutinės pažiūros ? Ne visi gi gyvena vien dėl pimpalo,nors ir kaip tai malonu bebūtų...
Ir jei tave žmonikė prismaugė,gal ir tavo kaltės kiek buvo ?  mirksiukas.gif

Čia ne aš, jaunas kalbu, o gyvenimiška patirtis. Daug savo gyvenime mačiau svetimų bėdų, pačiam truputį teko, tad su manim kartais nesutikti būtų sunku biggrin.gif .Bėda ta, kad daugeliui nepatinka, kad aš nevynioju žodžių į vatą, ne tas amžius . 000054.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2009 08 14, 12:39)
gal jūsų žmona dirba kūrybinį darbą? esu skaičiusi, kad tiems 'kūrybiniams' pats kūrybos procesas prilygsta jausmui, kurį patiri lovoje su mylimu žmogumi.. gal ir keistai skamba, ir kiti nusijuoks, bet manau, kad dalis tieso tame yra. (aš čia iš patirties)

''Nepatenkintam'' kantrybės. na, gal pas psichologą kartu? beje, yra tokie papildai žadinantys lytinį potraukį iš 'sprunk jansen' nepigūs, bet gal padėtų. pati nebandžiau. sėkmės.
p.s. o šiaip smagu girdėti, kad yra vyrų, kuriems rūpi ir kitos išeitys, o ne k.. paieškos. malačius  4u.gif

Na, toks pusiau kūrybinis tas darbas, jaja :-) Dėl psichologo, tai mane vieną norėtų išsiųsti, gal net pas psichotrapeutą, bet aš neskubu :-). Dėl papildų... na kaip aš jai jų įpilsiu? O savo noru nemanu, kad sutiktų vartoti biggrin.gif
Atsakyti
Nepatenkintas, galeciau tau tik pavydet doh.gif , jei rimtai, deja, puikiai suprantu sad.gif
musu seimoje taip pat problema del skirtingu sex temperamentu sad.gif tik kad tas skirtumas zyyymiai didesnis. Tie du kart per savaite man butu svente, net nzn, gal daugiau ir nereiketu doh.gif O mano vyrui uztenka 1 kart per menesi, o gal net ir du menesius sad.gif Esam tikrai dar ne pensininkai smile.gif, 35-36metai... ir taip yra praktiskai nuo pat pradzios ir tesiasi beveik 6 metus ...

JAu esu nevilty, vakar eilini karta bandem kalbetis, bet vyras tik tiek ir sako, kad suvokia, kad taip kaip gyvenam yra negerai, pats is esmes nesupranta kodel taip yra ir nezino priezasciu sad.gif Kalbames jau ne pirma karta, bet jau nematau prasmes ir kalbetis, nes nieko nesuprantu, nieko neaisku ir viskas toj pacioj vietoj sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manuke: 15 rugpjūčio 2009 - 21:15