QUOTE(jazminuke @ 2009 08 04, 19:09)
,,Nepatenkintam"
pabandykite susitarti dėl dvigubo kompromiso, kartais nusileidi tu, kartais ji, reiskia kartais dažniau, kartais rečiau
Šiaip, kai gėriau kontraceptines piliules, turejau ir aš problemų su noru. Šiek tiek padėdavo homeopatines tabletes Cefagil (būna vaistinėse), ten raso gerti 3 kart į dieną, bet gerdavau tik tom dienom
O mergaitems, geriančioms kontraceptikus ir jaučiančioms ,,šaltį" patariu - meskit
visiškai sutinku - tie kontraceptikai tikri 'noro' žudikai

nors galiu pasakyti, kad ''Nepatenkintam'' dar visai pasisekė. taip, gali būti, kad myliu, bet to noro mylėtis ne kažin kiek. na, nereikia man to sekso kelis kartus per savaitę, kad ir kaip būtų gaila...

tiesiog yra taip o ne kitaip. nežinau, kas dėl to kaltas, bet patikėkit, jūsų žmonai taip pat nesmagu dėl to - ir jus supranta, bet ir pačiai auka būti nesinori. gal jūsų žmona dirba kūrybinį darbą? esu skaičiusi, kad tiems 'kūrybiniams' pats kūrybos procesas prilygsta jausmui, kurį patiri lovoje su mylimu žmogumi.. gal ir keistai skamba, ir kiti nusijuoks, bet manau, kad dalis tieso tame yra. (aš čia iš patirties)
o dėl kontraceptikų - tikra tiesa (taip pat iš patirties)
beje, nemanau, kad 'blondinas ...' koks snarglys, tik gal jam nereikėtų šitaip .. na, nekultūringai. per daug tiesmukai. subtilumo truputį nepakenktų
''Nepatenkintam'' kantrybės. na, gal pas psichologą kartu? beje, yra tokie papildai žadinantys lytinį potraukį iš 'sprunk jansen' nepigūs, bet gal padėtų. pati nebandžiau. sėkmės.
p.s. o šiaip smagu girdėti, kad yra vyrų, kuriems rūpi ir kitos išeitys, o ne k.. paieškos. malačius