Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški turgeliai, ūkininkai

Gal kas žinote kur Šiauliuose galima įsigyti avienos?
Ačiū.
Atsakyti
Gal galetumete patarti kur Klaipedos apskrityje isigyti naminio pieno is tvarkingo zmogaus.Buciau labai dekinga uz informacija.I az 4u.gif
Atsakyti
Klaipedoj sestadieniais prie debreceno aiksteles, su visom bobulytem, prekiauja pieno produktais, ir karves ir ozkos. Perkam, skanaujam, niekada nenusivylem.
Atsakyti
Laba, gal Panevėžyje žinote patikimų vietų, labiausiai domina EKO vištiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nalaila @ 2014 05 07, 14:51)
Gal kas žinote kur Šiauliuose galima įsigyti avienos?
Ačiū.


Žinau tik Prienų r.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas žinote, kur Kaune arba Kauno raj. būtų galima įsigyti naminės/kaimiškos paukštienos?
Atsakyti

Iš tiesų pati ėmiau kurį laiką tuos krepšelius, sužavėjo sveikas geras maistas. Tada nuvažiavau į dvarą, pažiūrėjau kad viskas skaidru, gražu. Paskui prisijungiau prie tos sveikos bendruomenės.

Na manau, kad žmonėms kaip tik patogu - nereikia eiti ieškoti kitų sveikų produktų, o gauna visą asortimentą iš vienų rankų. Ne visi (ypač kas dirba) turi laiko po turgelius vaikščioti ir tai negarantuoji, kad tikrai ten be hormonų, pesticidų.

Tai mano šeimai atvažiuoja krepšelis į Vilnių kas savaitę su sveikais produktais iš "Ilzenbergo dvaro Biodinaminio ūkio" ir Maximoj pvz. jau nebuvau kokias dvi savaites išvis... Na nebent kokio aliejaus užsuku ten nusipirkti.

Tai va labai gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 29 spalio 2014 - 16:33
Reklama - nereklama, o už rekomendaciją - didelis AČIŪ! Šiandien pat užsisakiau pirmą krepšelį kitai savaitei iš Ilzenbergo dvaro. Jau laukiu kito trečiadienio!
Atsakyti
Tai pasidalinkit koks buvo krepšelio turinys paskutinėm savaitėm. Kaip tik turėjo būti tik saugomi jau roduktai, nes šiuo metu kaip ir nedera jau niekas.
Atsakyti
Na kaip tik vakar pasiėmiau krepšelį, tai visko ten buvo, dar net visko neparagavau. Bandau pavardinti:

-Kiaušinių 10
-Triušiena (aš neėmiau nes esu vegetarė)

-Pieno butelis
-Rūgpienio butelis
-Sviesto pokelis
-Grietinės indelis
-Varškės sūris
-Natūralus jogurtas (ėmiau net du nes labai skanu)
-Lydytos varškės sūrelis
-Varškės indelis

-Bulvių pokelis
-Cukinijos dalis
-Svogūnų pokelis
-Morkų pokelis
-Špinatų
-Stiklainius kons. šparaginių pupelių
-Moliūgų-morkų salotos
-Rauginti kopūstai

-Sausainiai (tokie kaimiški kaip močiutė kažkada kepdavo pamenu)
-Koldūnai su varškė (yra ir su mėsa, bet aš imu su varške)
-Šaltiena (neimu automatiškai nes vegetarė)
-Moliūgų saldainiai (šitų saldainių gavau pirmą kartą, bet vakar su vyru pusę suvalgėm:)) tokie kaip džiovinti vaisiai būna tik saldūs niam niam). Tuo labiau kad mes saldumynų mėgėjai abu:)

-Duona šviesi
-Duona tamsi

Atrodo viską surašiau. Jei ką ir praleidau ti vistiek daugmaž taip atrodo krepšelio asortimentas savaitei.



Atsakyti
Kitai savaitei sudėtas labai panašus krepšelis, tik vietoj triušienos - višta, vietoj sausainių - varškės pyragas, vietoj raugintų kopūstų - rauginti agurkai, vietoj cukinijos - 1 kg moliūgo.
Atsakyti
Sveikos gyvos! Norėjau pasiteirauti, kiek čia yra kauniečių, užsakančių gėrybių krepšelius iš Ilzenbergo dvaro? Pasidomėjau, kiek reikia tų krepšelių, kad vežtų į Kauną. Atrašė, kad bent 15 užsakymų turėtų būti. Šiuo metu yra 4 perkantys, taigi reikėtų dar bent 11. Jeigu yra norinčių užsakyti, bet to nedaro tik todėl, kad nėra jų kaip atsiimti - parašykite man arba tiesiai Ilzenbergo nurodytais kontaktais. O jei ir neatsiras tiek norinčių, tai prašau vis tiek parašyti - gal kooperuosimės parsivežimą iš Vilniaus? Vis pigiau, nei kas savaitę visiems važinėt. Vieną savaitę nuvažiuotų vienas, kitą savaitę - kitas, surinktumėm visus kauniečių užsakytus krepšelius ir išsidalintumėm Kaune. Ką manote?
Atsakyti