Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

4u.gif Žiūriu įdomiai apie ciel d'azur kalbat smile.gif kaip tik baigias man šampūnai ir į nimfali dairiausi juos pirkti rolleyes.gif
tai gal bandom kurpti užsakymą? mano kažkur gautųs +/- 30E

Jei ką domina, tai, kad neteršt temos susirašom per arba i.vuosaityte@gmail.com 4u.gif

Aš iš Kauno, bet galit junktis kas norit mirksiukas.gif Laukiu norinčių iki ketvirtadienio, o po to nuspręstume kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 08 09, 20:47)
Gal kas nors dar persigalvojot ir norėtumėt ko nors iš biologisch?
Matyt visos taip gerai apsipirko, kad dabar 150e nesurenkam doh.gif

iki kada rinksit? as prisijungciau, kaip tik zadejau klausti temoj ar niekas nerenka uzsakymo ax.gif
koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2009 08 09, 19:47)
Gal kas nors dar persigalvojot ir norėtumėt ko nors iš biologisch?
Matyt visos taip gerai apsipirko, kad dabar 150e nesurenkam doh.gif

Prie Ciel d'Azur prisijungčiau mielai, bet gal kitą mėnesį...

labu, aš irgi norėčiau porą dalykų užsisakyti, iki kada galima ir kokiu būdu? pirmą kartą iš biologisch užsisakinėčiau..bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 07, 19:57)
bet pasižiūrėjau, ten reikia min už 35 eur. užsakyti, tai pvz 10 pakuočių po 300 g. balto molio blink.gif

aš dvi pakuotes baltojo molio imčiau drinks_cheers.gif

QUOTE(emmute @ 2009 08 08, 16:32)
Tylu čia šiandien... tai sukelsiu ir aš savo krepšį 4u.gif

super krepšelis thumbup.gif Kaip tau Hauschkos rožių light? Ar patinka? wink.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 08, 16:55)
help.gif  help.gif  help.gif
Niekaip neapsisprendžiu, kokį šampūną pirkti. Mano plaukų galiukai labai išsausėję, šaknys greitai riebaluojasi. Plaukai dažyti. Mėtausi tarp Druide balancing ir Aubrey organics GPB.

Aubrey nesu bandžiusi, tai negaliu nieko pasakyti, o Druide, jei čia su ožkos pienu ir migdolais, tai turėtų tikti, nes bent jau man su juo ilgiau plaukai nesiriebaluoja - šitas šampūnas gerai išplauna, bet nenusausina plaukų, po jo dažniausiai ir kondicionierių nenaudodavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 rugpjūčio 2009 - 09:39
Noriu pasigirti, kokį "skrabą" kūnui užsimaišiau prisiskaičius apie kokoso drožles 4u.gif Sumakalavau kokoso drožlių, dušo želės ir migdolų aliejaus. Labai geras jausmas, tokia gaiva ir švelnumas paliko wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 08 08, 21:33)
Ar galėtumėte pakomentuoti Hauschkos priemones?  Visas blush2.gif nes aš kaip pradžiamokslė nat.kosmetikoj renkuosi visą informaciją apie įvairias priemones, konspektuojuos jūsų senąsias temas ir bandau kolkas teoriškai atsirinkt, ką verta būtų išbandyti  ax.gif
Būčiau labai dėkinga.

išbandyt tai, manau, tikrai verta, juolab, kad yra mėginukų, rinkinių atitinkamiems odos tipams. Mano oda mišri, jautri, tai man labiausiai tiko pienelis (gerai nuvalo makiažą), tonikas (atgaivina, pašalina pienelio likučius, nesausina), rožių light kremas (tepu dienai, šiuo metu puikiai tinka), rejuvenating kaukė (naudoju kaip raminančią, retkarčiais nakčiai kaip kremą užsitepu). Dar turiu mėginukų rožių, svarainių, drėkinančio kremų ir cleansing cream. Rožių kremas riebus, šiuo metu netinka, bandysiu šaltuoju sezonu naudot. Apie svarainių nuomonės nelabai turiu, nieko blogo nepastebėjau, panašus man į rožių light kremą. O drėkinančiu kremu tik vienąkart pasitepiau, labai man patiko, oda kažkaip gražiai atrodė, sudrėkinta, švytinti, bet perskaičiau dr.Hauschkos puslapyje, kad nerekomenduojama jo naudoti odai su išsipletusiais kapiliarais (o mano tokia doh.gif ), tai sutepsiu kaklui. Ir cleansing cream - kartais prausiuos juo, nusiprausus nereikia net kremo, palieka tokią kaip ir plėvelę, oda sudrėkinta, pamaitinta. Čia man taip. Žinau, kad ir riebiai odai jis tinka, priklausomai nuo odos tipo reik trumpiau ar ilgiau jį įmasažuot. Manau, dr.Hauschkos temoj daugiau atsiliepimų rasit 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 08 09, 18:52)
saunus krepsys  thumbup.gif
kaip tau Sante kauke veidui?
kaip dr.Hauschka Concealer'is?
kuris lupu balzamas labiau patinka? kuo?
kuri dantu pasta labiausiai patinka? kuo?

Apie sante kaukę nežinau ką pasakyt, turėtų būt antistresinė biggrin.gif vieną pakiuką sunaudojau, pasedėjau žalia, nusiploviau - ir nieko ypatingo nepastebėjau, turbūt per daug tikėjausi unsure.gif
dr. Hauschka concealer nors ir 01nr, bet man galėtų būt dar šviesesnis. Todėl tepu labai nedaug, tiesiog pirštu įtapšnoju, nes aplikatorium man kažkaip per daug užsitepa, o bandant paskui tuo pačiu aplikatorium paskirstyt, susigumuliuoja doh.gif na gal nemoku naudot doh.gif O naudoju paakiams, maskuoja vidutiniškai.
Lūpų balzamai patinka visi, tikrai, negalėčiau kažkurio vieno išskirt. Visi labai geri bigsmile.gif
O dantų pasta dr.Hauschka mėtinė labiausiai patinka, nes gerai išvalo ir gaivumas lieka. Citrininė irgi gerai valo, bet trūksta man gaivumo. O urtekram su pankoliais visgi nepatiko, nelabai išvalo dantų unsure.gif
Atsakyti
Prie molio užsakymo ir aš prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 10, 10:38)
super krepšelis  thumbup.gif Kaip tau Hauschkos rožių light? Ar patinka? wink.gif

4u.gif
aha, patinka ax.gif tiko man tas kremas
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 10, 11:34)
Prie molio užsakymo ir aš prisijungčiau.

Gal galite įmesti nuorodą kokį molį jūs čia žadate užsisakinėti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 10, 12:24)

tai ar padėjo melisos nuo uodų?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 10, 11:24)

Ciel d'Azur
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 08 09, 20:59)
4u.gif Žiūriu įdomiai apie ciel d'azur kalbat smile.gif kaip tik baigias man šampūnai ir į nimfali dairiausi juos pirkti rolleyes.gif 
tai gal bandom kurpti užsakymą? mano kažkur gautųs +/- 30E

Jei ką domina, tai, kad neteršt temos susirašom per arba i.vuosaityte@gmail.com  4u.gif

Aš iš Kauno, bet galit junktis kas norit  mirksiukas.gif Laukiu norinčių iki ketvirtadienio, o po to nuspręstume kaip bus toliau  4u.gif

Aš jungčiausi prie užsakymo, tik parašykite, iš kokio puslapio žadate užsakyti ? 4u.gif (ne pirma klausiu, tai tikrai temoje galima paskelbti) mirksiukas.gif

Jau mačiau parašė aukščiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 10 rugpjūčio 2009 - 12:47