QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 08 08, 21:33)
Ar galėtumėte pakomentuoti Hauschkos priemones? Visas

nes aš kaip pradžiamokslė nat.kosmetikoj renkuosi visą informaciją apie įvairias priemones, konspektuojuos jūsų senąsias temas ir bandau kolkas teoriškai atsirinkt, ką verta būtų išbandyti
Būčiau labai dėkinga.
išbandyt tai, manau, tikrai verta, juolab, kad yra mėginukų, rinkinių atitinkamiems odos tipams. Mano oda mišri, jautri, tai man labiausiai tiko pienelis (gerai nuvalo makiažą), tonikas (atgaivina, pašalina pienelio likučius, nesausina), rožių light kremas (tepu dienai, šiuo metu puikiai tinka), rejuvenating kaukė (naudoju kaip raminančią, retkarčiais nakčiai kaip kremą užsitepu). Dar turiu mėginukų rožių, svarainių, drėkinančio kremų ir cleansing cream. Rožių kremas riebus, šiuo metu netinka, bandysiu šaltuoju sezonu naudot. Apie svarainių nuomonės nelabai turiu, nieko blogo nepastebėjau, panašus man į rožių light kremą. O drėkinančiu kremu tik vienąkart pasitepiau, labai man patiko, oda kažkaip gražiai atrodė, sudrėkinta, švytinti, bet perskaičiau dr.Hauschkos puslapyje, kad nerekomenduojama jo naudoti odai su išsipletusiais kapiliarais (o mano tokia

), tai sutepsiu kaklui. Ir cleansing cream - kartais prausiuos juo, nusiprausus nereikia net kremo, palieka tokią kaip ir plėvelę, oda sudrėkinta, pamaitinta. Čia man taip. Žinau, kad ir riebiai odai jis tinka, priklausomai nuo odos tipo reik trumpiau ar ilgiau jį įmasažuot. Manau, dr.Hauschkos temoj daugiau atsiliepimų rasit
QUOTE(Palomina @ 2009 08 09, 18:52)
saunus krepsys
kaip tau Sante kauke veidui?
kaip dr.Hauschka Concealer'is?
kuris lupu balzamas labiau patinka? kuo?
kuri dantu pasta labiausiai patinka? kuo?
Apie sante kaukę nežinau ką pasakyt, turėtų būt antistresinė

vieną pakiuką sunaudojau, pasedėjau žalia, nusiploviau - ir nieko ypatingo nepastebėjau, turbūt per daug tikėjausi
dr. Hauschka concealer nors ir 01nr, bet man galėtų būt dar šviesesnis. Todėl tepu labai nedaug, tiesiog pirštu įtapšnoju, nes aplikatorium man kažkaip per daug užsitepa, o bandant paskui tuo pačiu aplikatorium paskirstyt, susigumuliuoja

na gal nemoku naudot

O naudoju paakiams, maskuoja vidutiniškai.
Lūpų balzamai patinka visi, tikrai, negalėčiau kažkurio vieno išskirt. Visi labai geri
O dantų pasta dr.Hauschka mėtinė labiausiai patinka, nes gerai išvalo ir gaivumas lieka. Citrininė irgi gerai valo, bet trūksta man gaivumo. O urtekram su pankoliais visgi nepatiko, nelabai išvalo dantų