Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 14, 16:19)
merginos ieskausi kremuko misriai odai rudeniui

Aš dar siūlau Hauschkos svaraininį 4u.gif Stepone mėginuką galėtum pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 14, 16:19)
merginos ieskausi kremuko misriai odai rudeniui na kol neateis jau visiskai vesus orai... gundausi Logonos hamameliu... ar jis tinkamas tokiam orui kaip musu rugsejis, spalis, pradzia lapkricio (zinoma jei neatves kaip reikiant)... o gal ka kita turite pasiulyti, aciu 4u.gif

as logonos hamameliu uzsisakiau vasaros pradzioj ir dabar laukiu rudens, nes vasarai jis nelabai.... smile.gif rudeniui ir ziemai manau puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as druide muila su ozkos pienu ir migdolais smile.gif porakart prausiausi veidukui atrodo patinka, o tai visas nubertas guzeliais paskutiniu metu, kiek nustaciau del to kad prausiausi laveros pieneliu 2in1 uzkiso jis man poras sad.gif prie to pacio gal kuri noretu pameginti ta pieneli? like kazkur tecdalis/ketvirtadalis, uz kokio nemeginto molio ar aliejaus sauksta atiduociau biggrin.gif
dar pirkau lauralep muila su lauro aliejum, neatsilaikiau pries nuolaida, dar parasyta, kad visokioms egzemoms ir taip pat veidui tinka, tai kol kas i spintele keliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 rugpjūčio 2009 - 11:01
as siandien SP siaubiau.. tai stai ka nugriebiau:
- Aubrey Organics GPB sampuna
- Aubrey Organics GPB plauku balzama
- Aubrey Organics kelionini mini rinkinuka jautriai odai (Vegecol)
dar Nvey Eco krempudros paprasiau isipilti truputi i savo indeli, nes labai norejau pabandyt kaip ant veido dengiasi ir kaip atrodo blush2.gif nes pardej tai ant rankos pasitepus vienoks ispudis, o ant veido paprastai visai kitaip buna..
ir.... labai norejau Nvey Eco blakstienu tuso, bet.. nera siuo metu pirkti ir nezino kada bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 15, 11:00)
o tai visas nubertas guzeliais paskutiniu metu, kiek nustaciau del to kad prausiausi laveros pieneliu 2in1 uzkiso jis man poras sad.gif

dar pirkau lauralep muila su lauro aliejum, neatsilaikiau pries nuolaida,

kaip skirtingai... Dažniau jį naudoju už CC ir man labai patinka ax.gif Tiesa, nuplaunu jį gerai g.gif

dar galioja ta nuolaida, kur iki liepos 19 dienos buvo nustatyta? blink.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 08 15, 12:07)
as siandien SP siaubiau..

ir.... labai norejau Nvey Eco blakstienu tuso, bet.. nera siuo metu pirkti ir nezino kada bus  verysad.gif

tikrai kad nusiaubei lotuliukas.gif Primink man - tam šampūnui būtinai kondicionieriaus reikia?

vat vat, ir man paskutinį kartą negalėjo pasakyti, kada daugiau prekių vešis, bet mane kitkas domino - testeriai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 15, 13:17)
tikrai kad nusiaubei  lotuliukas.gif Primink man - tam šampūnui būtinai kondicionieriaus reikia?

vat vat, ir man paskutinį kartą negalėjo pasakyti, kada daugiau prekių vešis, bet mane kitkas domino - testeriai wink.gif

na kai man tai labai po nedaug sampunu balzamao reik (po Aubrey nereikalauja seip), bet vistiek dedu, lepinu plaukus, nes gi auginu, tai noriu, kad nereiktu daznai i kirpykla vaiksciot biggrin.gif

kokie testeriai domino? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 15, 12:25)
na kai man tai labai po nedaug sampunu balzamao reik (po Aubrey nereikalauja seip), bet vistiek dedu, lepinu plaukus, nes gi auginu, tai noriu, kad nereiktu daznai i kirpykla vaiksciot  biggrin.gif

kokie testeriai domino?  blush2.gif  ax.gif

aš vakar kaip palepinau ramunėlių EA, tai šiandien net įsielektrinusi viena pusė buvo laugh.gif Kadangi turiu tik Laveros kaukes, tai ir varijuoju jas su vis kitokiais EA rolleyes.gif

domino BGA šampūnas ir veido kremas riebiai odai. Nežinau, pasižiūrių aš į kremų sudėti, kad pirmu numeriu eina medžiaga kokosų pagrindu ir bijau surrender.gif Na, bet su kremu tai tolimesni planai nei šie metai ar kitų dar pusmetis biggrin.gif Nors, tiesą sakant, tai galėtų SP paskirt po buteliuką kiekvienos priemonės bandymams ir įlašint kokį lašelį-du norintiems rolleyes.gif

dar toks klausimas kilo - kaip jūs plaunat galvą? Aš visad išmuilinu gerai du kartus, išplaunu ir jei nededu nieko papildomai, misija būna baigta. Kadangi išjungė kelioms dienoms karštą vandenį ir teko prisiminti taupųjį variantą beigi balansavimą virš kriauklės, pastebėjau, kad nulenkus galvą būtent gerai pavyksta išmuilinti šaknis, o per plaukus šampūnas tik nubėga.

dabar ir duše bandysiu plaukus plauti ne atlenkusi, o nulenkusi galvą, žiūrėsiu, gal plaukams bus sveikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 rugpjūčio 2009 - 12:37
QUOTE(katutis @ 2009 08 15, 13:36)
dar toks klausimas kilo - kaip jūs plaunat galvą? Aš visad išmuilinu gerai du kartus, išplaunu ir jei nededu nieko papildomai, misija būna baigta. Kadangi išjungė kelioms dienoms karštą vandenį ir teko prisiminti taupųjį variantą beigi balansavimą virš kriauklės, pastebėjau, kad nulenkus galvą būtent gerai pavyksta išmuilinti šaknis, o per plaukus šampūnas tik nubėga.

dabar ir duše bandysiu plaukus plauti ne atlenkusi, o nulenkusi galvą, žiūrėsiu, gal plaukams bus sveikiau smile.gif

as plaunu palenkus galva zemyn, tik saknis sampunu istrinu (irgi du kartu sampunu pamuilinu plauku saknis), o po to kaip ir sakei, kas lieka nubega ant plauku smile.gif visada taip plaunu.. man kazkaip geriau taip galva issiplauna..
kokiam rajone gyveni? pas mane irgi ner karsto vandens jau antra diena (as is Pasilaiciu) doh.gif
Atsakyti
tai tau nepasisekė doh.gif Mums Antakalnio gale išjungė antradienį ir paskelbė, kad bus tik šeštadienį. Na, kadangi šiandien Žolinė, neįsivaizduoju, kokie darbininkai per ją būtų pasiųsti dirbti - susisuko iki penktadienio vakaro - vakar jau buvo normaliai biggrin.gif

bandysiu įprasti ir aš nulenkusi galvą - čia tikrai geresnis variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
=katutis,2009 08 15, 13:36
Kadangi išjungė kelioms dienoms karštą vandenį ir teko prisiminti taupųjį variantą beigi balansavimą virš kriauklės, pastebėjau, kad nulenkus galvą būtent gerai pavyksta išmuilinti šaknis, o per plaukus šampūnas tik nubėga.

As pati taip plaunu kiekviena diena ir taip jau 10metu, net kirpejai rekomenduoja muilinti tik saknis, o nubegantis muilinas vanduo savaime nuplauna dulkes. Kitaip jeigu muiluosi visa plauka su sampunu ir taip kasdien, tai plauku nusausejimas garantuotas. Aisku, kai naudoju giluminio valymo sampunus tada darau atvirksciai- muiluoju tik plaukus. Tiesa pasakius man mintis, kad skalaujamas sampunas ar kauke upeliu begs per visa mano kuna man nemaloni brrrrrrrrr schmoll.gif Bet cia man turbut del kuno odos problemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 08 15, 13:22)
Tiesa pasakius man mintis, kad skalaujamas sampunas ar kauke upeliu begs per visa mano kuna man nemaloni brrrrrrrrr schmoll.gif  Bet cia man turbut del kuno odos problemu  doh.gif

o aš nuo paauglystės naudoju tokią sistemą (kažkur skaičiau rekomendacijas) - pradėti nuo galvos ir eiti žemyn, kad tai, ką jau nušvarinai, negautų dozės nešvarumų nuo viršaus biggrin.gif Tai atitinkamai pirmiausiai plaukai, paskui veidas ir visa kita. Negalėčiau pradėti nuo kojų ar galvą plauti pabaigoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 15, 13:17)
kaip skirtingai... Dažniau jį naudoju už CC ir man labai patinka  ax.gif Tiesa, nuplaunu jį gerai  g.gif

dar galioja ta nuolaida, kur iki liepos 19 dienos buvo nustatyta?  blink.gif

gal pratese, bet prie lauralep muilu tikrai kabejo lapelis su nuolaida ir mokejau maziau smile.gif
beje man sake kad su siais muilasi galima galva plauti, idomu kaip tas reikalas turetu atrodyti, nieka s nebeandete? g.gif
Atsakyti