QUOTE(pikkolo @ 2010 02 18, 17:48)
Tai vadovam irgi nieko gero, jei jo doktorantai neapsigina. Juk yra atestacijos, kur turi nurodyti kiek turėjai doktorantų ir kiek jų apsigynė.
Be to, vadovą renkiesi pats, jei nėra iš ko rinktis, tai reik pagalvoti ar verta eiti į doktorantūą. Taip pat galima vadovą pasikeisti studijų metu. Daug blogiau kai apsipyksti su komisija, tada mažai šansų apsiginti tame universitete.
Neskaičiau to įstatymo, bet mesti studijas įpusėjus ir neapsiginti darbo yra du skirtingi dalykai. Jei neapsigini, tai bent jau būni baigęs doktorantūros studijas.
Be to, vadovą renkiesi pats, jei nėra iš ko rinktis, tai reik pagalvoti ar verta eiti į doktorantūą. Taip pat galima vadovą pasikeisti studijų metu. Daug blogiau kai apsipyksti su komisija, tada mažai šansų apsiginti tame universitete.
Neskaičiau to įstatymo, bet mesti studijas įpusėjus ir neapsiginti darbo yra du skirtingi dalykai. Jei neapsigini, tai bent jau būni baigęs doktorantūros studijas.
Mano vadovui tikrai dzin tos atestacijos, nes jis raso pakankamai daug straipsniu, gana daug laiko jis praleidzia uzsienio universitetuose, o Lietuvoje mazai panasaus lygio kaip jis toje mokslo srityje. Ir niekas jo cia nebaus, kad ir kiek doktorantu pas ji neapsigintu (na ka jam gali padaryti?)
Del vadovo rinkimosi, tai pvz. as rinkausi is daug variantu, pasirinkau ta, kuris atrode rimtas mokslininkas, bet is kur galejau zinoti, koks jis bus vadovas? Kai susipazinome, jis man zadejo padeti, konsultuoti ir visa kita, t.y. atrode normalus vadovas. Na bet is tikruju nieko jis man nepadejo, kai tik istojau, iskart pareiske, kad viska turiu daryti pati

Na tiek to, ir taip apsiginsiu, jei tik nepatingesiu surasyti visko