Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra...

QUOTE(Milinga @ 2013 05 28, 19:09)
Taip, mano sritis irgi chemija..ir turiu 4 ISI straipsnius su citavimo indeksu, 10 kitose TD bazėse...nu bet nevilioja manęs mokslai ir viskas...
Labiausiai gasdina tas, kad reikalingos visokios stažuotės, tobulinimaisi užsienyje. Aš pati neįsivaizduoju kaip galėčiau išvažiuoti, palikti šeimą, o ir vyras mane nelabai išleistų  unsure.gif Jo toks darbas, kad tektų auklę samdytis kas vaikus prižiūrėtų  doh.gif
Ir šiaip jaučiu kad galva taip veikia, bijau kad nesugebėsiu geri mokytis..o bet kaip nenoriu  cool.gif

Tai jeigu nėra noro, tai koks tikslas stoti? g.gif blink.gif
Atsakyti
Turiu vieną nerimtą klausimą smile.gif

Niekada neteko stebėti, kaip vyriškos giminės atstovas pristato disertaciją. Tai po visų formalumų vyrai vyrams tik rankas paspaudžia? Nes moterims tai iki šiol įteikdavau gėlių arba saldainių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dėdė Pranas @ 2013 05 28, 19:53)
Turiu vieną nerimtą klausimą smile.gif

Niekada neteko stebėti, kaip vyriškos giminės atstovas pristato disertaciją. Tai po visų formalumų vyrai vyrams tik rankas paspaudžia? Nes moterims tai iki šiol įteikdavau gėlių arba saldainių unsure.gif

Teikia tas gėles 4u.gif Tik ne puokštėm ar kokiom smulkmėm, bet dažniausiai po vieną drūtą rožę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 05 28, 18:40)
Tai jeigu nėra noro, tai koks tikslas stoti?  g.gif  blink.gif

tai va a irgi taip galvoju unsure.gif Bet mane darbe "spaudžia"
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 05 28, 18:09)
Taip, mano sritis irgi chemija..ir turiu 4 ISI straipsnius su citavimo indeksu, 10 kitose TD bazėse...nu bet nevilioja manęs mokslai ir viskas...
Labiausiai gasdina tas, kad reikalingos visokios stažuotės, tobulinimaisi užsienyje. Aš pati neįsivaizduoju kaip galėčiau išvažiuoti, palikti šeimą, o ir vyras mane nelabai išleistų  unsure.gif Jo toks darbas, kad tektų auklę samdytis kas vaikus prižiūrėtų  doh.gif
Ir šiaip jaučiu kad galva taip veikia, bijau kad nesugebėsiu geri mokytis..o bet kaip nenoriu  cool.gif

pagal tai, ka paraset, tai nesuprantu kam apskritai svarstyt stojima. vienas is esminiu dalyku yra noras, motyvacija, uzsidegimas. net ir turint sias ir kitas dedamasias nera lengva doktoranturoje, o to nesant...kam dar svarstyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 28 gegužės 2013 - 19:45
QUOTE(Laumė* @ 2013 05 28, 19:44)
pagal tai, ka paraset, tai nesuprantu kam apskritai svarstyt stojima. vienas is esminiu dalyku yra noras, motyvacija, uzsidegimas. net ir turint sias ir kitas dedamasias nera lengva doktoranturoje, o to nesant...kam dar svarstyt..

Sutinku su jumis, o valdzia nesupranta ir negirdi ka as jiems sakau. Jiems reikia doktorantu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 05 28, 19:09)

Turit 4 straipsnius, bet nevilioja mokslas g.gif Kažkaip neįtikėtinai skamba, nes straipsnio be mokslo nebūna.
Bet doktorantūroje nėra būtina važiuoti į stažuotes (dar peržvelgiau reglamentą, tai nėra būtina sąlyga). Uženka konferencijų, o ir užsienio konferencijoje greičiausiai neskaitysite pranešimo, o bus tik stendinis, tad jį nuvežti ir pakabinti gali ir kolega. Aš doktorantūros metu buvau tik konferencijoje netolimajame užsienyje (Estijoje) ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Milinga @ 2013 05 28, 20:49)
Sutinku su jumis, o valdzia nesupranta ir negirdi ka as jiems sakau. Jiems reikia doktorantu ir viskas.

Nori gauti papildomų pinigėlių, nes dabar ir doktorantas turi savo krepšelį.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 05 29, 09:09)
Turit 4 straipsnius, bet nevilioja mokslas g.gif Kažkaip neįtikėtinai skamba, nes straipsnio be mokslo nebūna.

na, aš dirbu su vyr. mokslo darbuotoja ir man tenka daryti tyrimą, kartu aptariam ir panšiai. O jau pačio rašymo dažniausiai imasi ji. Aš tik duomenis apdoroju ir pateikiu..na dar kartais ir literatūros kokios paieškau straipsniams , kartais ir aprašau ką padarau. Taip ir gimsta straipsniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 05 29, 16:01)
na, aš dirbu su vyr. mokslo darbuotoja ir man tenka daryti tyrimą, kartu aptariam ir panšiai. O jau pačio rašymo dažniausiai imasi ji. Aš tik duomenis apdoroju ir pateikiu..na dar kartais ir literatūros kokios paieškau straipsniams , kartais ir aprašau ką padarau. Taip ir gimsta straipsniai  mirksiukas.gif

Tai čia jau ir yra mokslas, juk darot tyrimą, apdorojat jo duomenis. Aš ir nuo iki nesu rašiusi straipsnio, aprašydavau tik eksperimentą ir tyrimų duomenis, o viską sudėliodavo vadovas.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 05 28, 20:49)

Tai galima išsisukti nuo to - jei komisija pamatys, kad trūksta motyvacijos studijuoti, tai ir nepateksite į VF vietą smile.gif nebent darbdavys sutiks mokėti, bet tokiu atveju galit tęstines studijas pasiimt, tai per 6 metelius vis tiek susidorosit smile.gif
Atsakyti
Gal yra galinciu ir norinciu pasidalinti info, koks kaip vadovas yra prof. Krisciunas? (KTU). Jei turetumete antra galimybe - ar rinktumetes tema pas ji vel? Is anksto dekoju uz bet kokius komentarus, padesiancius apsispresti unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,

kreipiuosi su tokiu prašymu, galbūt kas sutiktų pasidalinti mokslinio projekto pavyzdžiu VU, nes ruošiuosi stojimui į VU KHF (socialinių mokslų krypties doktorantūrai). Ir sakykite, ar labai baisūs pokalbiai VU? Dėkoju smile.gif P.s. dovilespecial@gmail.com
Atsakyti