Įkraunama...
Įkraunama...

Doktorantūra...

Svekos merginoa, stoju i doktorantura ir pristatant dokumentus reikia mokslininku rekomendaciju. Tie kuriu paprasiau sako pati pasirasyk, o as tik parasa padesiu. Gal kas galetumet pagelbet ir atsiust rekomendacijos pavyzdi? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip yra su užsienio kalbos mokėjimu, reikalaujama C1 lygio ir yra prisegtas dokumentas iš ko susideda įskaita, bet prie bendrųjų doktorantūros reikalavimų niekur neužsiminta apie jokią įskaitą, nei dokumentus reikalingus patvirtinti kalbos mokėjimo lygį, tai kur ir kada čia tą įskaitą reikia (ar nereikia) išsilaikyti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 10, 10:34)
Sveikos, o kaip yra su užsienio kalbos mokėjimu, reikalaujama C1 lygio ir yra prisegtas dokumentas iš ko susideda įskaita, bet prie bendrųjų doktorantūros reikalavimų niekur neužsiminta apie jokią įskaitą, nei dokumentus reikalingus patvirtinti kalbos mokėjimo lygį, tai kur ir kada čia tą įskaitą reikia (ar nereikia) išsilaikyti...? g.gif

Aš šais metais į VU įstojau - tai nieks kalbos mokėjimo netikrino ir neklausė. Bet čia gal nuo įstaigos priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2013 08 10, 10:43)
Aš šais metais į VU įstojau - tai nieks kalbos mokėjimo netikrino ir neklausė. Bet čia gal nuo įstaigos priklauso  g.gif

g.gif Aš stoju į MRU. Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 10, 11:42)
g.gif  Aš stoju į MRU. Gal kas žinot?

I MRU stojant testas tikrai yra. Domejaus, ruosiaus, kai maniau, kad i ji stosiu. Del laiko, kada laikomas - manau, jis bus laikomas motyvacinio pokalbio metu ar iki jo, ar po jo, zodziu - komiteto posedziu laikotarpiu smile.gif Nes jiems ir laiko yra palyginti daug isskirta - net savaite
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 08 10, 12:42)
g.gif  Aš stoju į MRU. Gal kas žinot?

Visa informacija yra čia http://www.mruni.eu/...doktoranturoje/

Bent jau stojant į teisės krypties doktorantūrą, testas būna prieš įžvalgų gynimąsi. Neišlaikai testo - stojimas tuom ir pasibaigia. Šiaip testas būna tikrai nelengvas.
Atsakyti
QUOTE(Mur. @ 2013 08 10, 17:14)

Bent jau stojant į teisės krypties doktorantūrą, testas būna prieš įžvalgų gynimąsi. Neišlaikai testo - stojimas tuom ir pasibaigia. Šiaip testas būna tikrai nelengvas.

As pagal praeitu metu reikalavimus ir testu pavyzdzius kiek ziurejau, tai ir man jis tikrai ne menkas pasirode. Realiai tikrai ta C1 lygi ir turi zinoti...
Atsakyti
QUOTE(Mur. @ 2013 08 10, 17:14)

Tai šitą informaciją aš žinau, bet testo laikymo data, tai niekur nenurodyta. Ten, kur konkurso sąlygos ir tvarka, nieko apie jokį užsienio k. testą nerašoma išskyrus tai, kad vienas iš reikalavimų "užsienio kalba".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 11 rugpjūčio 2013 - 15:42
QUOTE(Levereti @ 2013 08 11, 17:39)
Tai šitą informaciją aš žinau, bet testo laikymo data, tai niekur nenurodyta. Ten, kur konkurso sąlygos ir tvarka, nieko apie jokį užsienio k. testą nerašoma išskyrus tai, kad vienas iš reikalavimų "užsienio kalba".

Bent jau stojantiems į teisės krypties doktorantūrą konkrečiai nurodyta, kad testas rugsėjo 3 d. Kitų krypčių nežiūrėjau. O jei ką, galima paskambinti koordinatoriams, jie dirba ir vasarą.
Atsakyti
Sveikos. Gal galit mane paprotint, durnę, dėl techninių dalykų grynai?...Tarkim aš db studijuoju MRU ekonomiką, magistre. Darbas mano niekaip nesusijęs su specialybe ir kol baigsiu magistrą ( 2 m.) nepasikeis. Baigusi magistrą norėčiau eit iki galo, t.y. į doktorantūrą stot. Tik man durnas klausimas kyla:

1 ar realu stot, jei neturi toj sritį darbinės patirties jokios;
2 ar nėra privaloma išdėstyti kažkiek paskaitų iki stojimo?;
3 ar realu ir kaip, dar studijuojant magistrantūroje parašyt tuos reikalaujamus mokslinius straipsnius ir užsitikrint nokslininkų rekomendacijas, t.y. gaunasi, kad dėstytojų?

sorry už tokius tūpus klausimu, gal dažnai kuriai ir juokas paims beskaitant, bet dievaži, neturiu ko paklaust, o smegeninė niežti, kaip neturiu žalio aš supratimo sad.gif prašau pagelbėti tokiai idiotei kaip aš ir atvesti į tiesos kelią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2013 08 18, 22:05)

vajej, ir kodėl tokia maža savivertė? nereikia savęs taip durninti - kiti tą padarys, jei tikrai būsite to verta blush2.gif daugiau pasitikėjimo savimi, jei jau ketinate studijuoti doktorantūroje 4u.gif
o rašant į temą, tai 1- įstoti įmanoma, 2- nėra privaloma, 3- reikia aktyviai domėtis ta sritimi, kurioje ketinate studijuoti, tada rekomendacijos atsiras savaime, o straipsnių be tyrimų neparašysite, tad norint dirbti tiriamąjį darbą, reikalingas vadovas. Siūlau, pirmiausia išanalizuoti literatūrą, kas konkrečiai domina. Išsiaiškinti kas jau nuveikta toje srityje, kas aktualu, kokios problemos.
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungsiu prie ieškančių rekomendacinio laiško pavyzdžių. Gal kuri dar galėtumėte padėti?
Iš anksto labai dėkoju
Atsakyti