Įkraunama...
Įkraunama...

Astigmatiniai kontaktiniai lęšiai

Sveikos mamytes smile.gif
Take buvo gana placiai isrutuliota tema apie akinius ir linzes. Taigi ir as viena is akiniuociu  ;D Kartais nesioju ir linzes. Turiu toki dalyka kaip astigmatizmas. Kas turi ji, tai supras. Tai va, norejau paklausti, ar perkate specialias astigmatines linzes (jei is viso perkat) ar paprastas sferines? Man kazkaip labai norisi nesioti tik linzes, bet kiek domejausi, tai tos astigmatines 460-480 lt kainuoja. O gal zinot kur pigiau? Nagi, astigmatikes, pasidalinkit rupesteliu  :smile.gif
Atsakyti
As astigmatike,bet linzes bijau nesiot,nes isidet labai baisu atrodo,kaip ten kazkoki svetimkuni i aki kist  ???
Atsakyti
As tai kai kokia proga einu be akiniu, tai turiu paprastas linzes, bet su jom ir regejimas ne toks, koks turetu buti. Viena karta buvau nusipirkus astigmatines - nu fantastika. Bet kad ziauriai brangu  :'(
O tu mamulia niekad net nebandei linziu?
Atsakyti
Aš irgi  į atigmatikių kompaniją puikiai tinku! [img]http://members.fortunecity.com/bbsmilies/ericmorecambe.gif[/img]. Aš praktiškai visada su linzem, bet   nešioju ne astigmatines, bet paprastas Bausch & Lomb.  Astigmatinių tikrai fantastiška kaina. O su akiniais tai man užburtas ratas- kiek darausi tiek vistiek jie man "ne taip rodo". Visdėlto su linzėm, kad ir paprastom man geriau. Nors kai dabar su leliūnu namie dagiau laiko praleidžiu, tai su akiniai ir draugauju, o linzės tik išėjimams.
Atsakyti
ne...niekad nebandziau... :smile.gif
Atsakyti
Ita, o tau regejimas neblogeja nuo to, kad ne visai tinkamas linzes nesioji? Beje, pas tave + ar -? Bent man kaip aiskino, kad jei minusinis regejimas, su linzem visada geriau jausies nei kai pliusinis. Atseit linzes labiau pritaikytos trumparegiams. Man tai jauciasi skirtumas tarp paprastu linziu ir akiniu  :-/
Atsakyti
Jamaika, pas mane  minusas, o blogėt jau eilė metų neblogėja ir geriau jau neblogėtų,nes ir taip jau -7!!!!! O su linzėm tikrai geriau matau ir man taip aiškino, kad aš niekad taip su akiniais gerai nematysiu kaip matau su linzėm! O tavo ar +?
Atsakyti
Aha, pas mane +3,5 ir +4. Tai as ir su astigmatinem nematysiu taip gerai, kaip su akiniais, bet vis tiek labai labai norisi  :'( Tai va ir gundausi. Bet ta kaina  :o
Atsakyti
cia priklausomai koks tas astigmatizmo laipsnis... jei nedidelis nebutina prikti specialias linzes.

as jau seniai su akiniais, bet turiu ir linzes. Akiniai astigmatiniai, o linzes - paprastos. Regos astrumas, be abejo, geresnis su akiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirtishe @ 2004 01 08, 14:28)
cia priklausomai koks tas astigmatizmo laipsnis... jei nedidelis nebutina prikti specialias linzes.

as jau seniai su akiniais, bet turiu ir linzes. Akiniai astigmatiniai, o linzes - paprastos. Regos astrumas, be abejo, geresnis su akiniais smile.gif

As paprastas irgi turejau, bet matymas visai ne tas. Uzsisakiau astigmatines linzes, tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
O kaip tu astigmantizminiu ( nezinau ar taip parasiua) linziu naudojimo laikas kiek laiko jas galima naudot suplojus tokia sumele??
Kas galit rekomenduot kokias linzes, kokios firmos geresnes?
As visada nesiojua linzes bet kai laukiausi leliuas tai teko isigyt akinukus cool.gif
Su akinaiis visada jauciu diskomforta kabo kazkas ant nosies ir dar be to rasoja ir kai lyja nepatogu labai. Nesiodama linzes jauciausi kaip su sveikom akim.
Sestadieni buvau uzsukus fielman optikos salone tai nustate kokio stiprumo linziu reikia tik va kad neturejo tokiu kokiu reikia tai ir likau be ju sad.gif Man siule Bausch & Lomb linzes , ka jus apie jas girdeje ar verta jas pirkt? Ir aplamai koks Vilniuj geriuasias optikos salonas?
Atsakyti
Alvija, as uzsisakiau Bauch and Lomb linzes, man su kaledine nuolaida kainavo 392lt (be nuolaidos butu 490). Tokios pacios linzes skirtingose optikose skirtingai kanuoja (apie 100lt kaina svyruoja), todel reikia visur pasidometi. Uz ta suma as gausiu 7 poras menesiniu linziu. Bet viena pora galima isnesioti gerai priziurint iki 3 menesiu. Taigi manau metams man ju tikrai uzteks, tuo labiau kad akinius turiu.
Atsakyti