PAPASAKOSIU AS KAIP BUVO MUMS

.susiradom buta netoli kaning town,10 aukstu namas,2 bedroomu.vaizdas i upe,butas fantastiskas,nebuvo prie ko prisikabinti.sviesus,baldai odiniai ,vinia miegamajame kita hole,sitingas kartu su virtuve.stakles didziules sportui.balkonas tokio dydzio kad galetim sokti valsa.zodziu super.tai va:pasiskambinam ,sutariam sustiknti prie namo(ne agentura o savininkas),zodziu nuvaz sutartu laiku,nieko nera pralaukem 40 min,nieko,skambinam sako as ne londone,ileis jus apziurti mano mergina

,zodziu ji mus ileidzia.babaika kazkokia,apziurim buta ,netenkam amo kaina juokinga kaip uz tokio dudzio buta.toliau-klausiam jos kokios salygos
,kada galime keltis?sako sumokat uz men ir men depozitas.kaip ir viskas aisku?taigi,toliau klausiam ar nieko pries jei darysim sutarti del house benefito,aisku sutinka,klausiam kada sutarti sudarysim sako kai sumokesit pinigus atvaz draugas ir ir sudarysim.taigi mes iseinam visi euforijoj,laimingi .ruosiames vaz iki banko pinigu.sutariam kad grisim uz pusv.tada isede i masina skambinam buto savininkui patikslinti detaliu,ir ka jus manot jis sako tai jus paduokit mano draugei pinigus o po sav galesit isikelti

.sokas....klausiam kap tai po sav sako man reikes jusu duomenu ,ir as savatei aiskinsiuosi ar jus turit darbus ir t.t.tada mes paklausiam apie sutarti,kurioje turi buti jo duomenys ir parasas ir irodymas kad pinigus gavo.tai isivaizduokit,sako as israsysiu ceki ,perduosiu per mergina savo,bet sutarti veliau pirma pinigai o po sav isikeliat

,nu jau paeme nervas,draugas mano kaip pradejo jam aiskinti,tas sako tu varai mane i kampa,as neturiu kada cia nesamonem uzsiimti.tai esme kame?va tokiu yr apgaviku...nes buvo musu draugam tokiem sumokejo,isvaz daiktu,seiminikas skambina ir sako,as pagalvojau kad nenoriu jum nuomuoti,ir pinigu neatgausit.

.nei sutarties nei irodymo kad sumokejo...bukit budrios merginos,cia ir angliokai sudmaliauja