Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto nuoma UK

QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 05 18, 16:27)
ne nieko sakau atvirom kortoms jums viska.tiesiog duomiuosi jei gauciau ar imanoma.na juk tretis nuomuojasi maza kambariuka ten mums sunkei 3gyventi.sakau gal kaskada kaskur gauciau.tai nejau tada tetes negalesiu pasikviesti i svecius ar ji priimti jei uzsuks kada.nu juk nezmoniska butu neisileisti tevo vien tam kad ten tie zmones ateje nieko nerastu be manes ir sunaus.

Ten tie zmones ne durniai kokie, jie sutikrins visu dokumentus, suskaiciuos batu poras, trusikus ir kt. Ir tikrai pamatys ar cia gyvena, ar tik i svecius atvaziavo. Klausineja ir kaimynu - kiek kokiu zmoniu gyvena. Zodziu, spresk pati.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 05 18, 18:58)
Klausineja ir kaimynu - kiek kokiu zmoniu gyvena. Zodziu, spresk pati.

Dar pro tarnyba praslinkti tai paprasta, bet, va, pro kaimynes, angles bobutes visokias, tai ojojoi kaip sudetinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 05 18, 17:10)
Dar pro tarnyba praslinkti tai paprasta, bet, va, pro kaimynes, angles bobutes visokias, tai ojojoi kaip sudetinga  biggrin.gif

Kad ir pro tarnyba negirdejau, kad kas but prasprudes rolleyes.gif
Atsakyti
na as vyro neturu,draugo taip pat.tai man kaskaip nebaisu.bet tiesiog nemaniau kad bus blogai jei retkarceis ateis teis ar koki 1kita nakti per menesi pernakvos.
Atsakyti
Labukas mergytes ax.gif
Pasakykit ka man daryti su maniske agentura jei kas zinot doh.gif
Na visiskai "nepilnaprociu" agentura!!
Jau menesi gyvenu bute bet problemos nesibaigia schmoll.gif vos atejom gyvent is kanalizacijos sulniu pradejo verztis "srutos" tiesiai man i gardena blink.gif tai pradejau skambint eit reikalaut kad sutvarkytu po 2sav. tik galu galis sutvarke prasiau iskart kad pakeistu ciuzini nes spiruklles i nugara lenda tai iki siol negali pakeisti doh.gif ,is gatves puses yra isardytos plyteles prie langu (na ten kur turetu stoveti siuksliu konteineriai) sako kad sutvarkysd bet nieko nedaro tik tempia laika unsure.gif o mano siuksliu konteineriai stovi jau menuo ant gatves unsure.gif ir dar pilni nes zmones kurie gyveno pries tai sumaise visas siuksles (na dabar ten jau tuose binuose baisu) ju tiesiog neisveza nes viskas sumaisyta (as sutvarkyciau na bet zinokit kad jau ten nebeimanoma ju atidaryti schmoll.gif ) o agentura sako kat atsius kazka kad isvalytu bet iki siol nieko nesulaukiu unsure.gif
Merginos na tikrai nezinau ka man datyti unsure.gif ??kur kreiptis?
Bandziau pagrasinti councilu tai tik pasisaipe ir tiek, o kai skambinu jiems i agentura tai tiesiog nekelia ragelio arba sako kad laukia landlordo nurodymu schmoll.gif o kai nueinu tai sako jo viska sutvarkysim rytoj ir t.t. na zodziu nesibaigia bedos su siuo namu o agentura tiesiog nieko nedaro unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 05 28, 11:47)
Labukas mergytes ax.gif

Is patirties kiek susiduriau niekada agenturos-landlordai nieko nesutvarko ka prisizada pries isnuomuojant busta. Ir aplamai ne viska ymanoma pastebeti,mes taip pat daug ko nepastebejom pries nuomojantis, taip pat buvo uzsikimsus kanalizacija gardene,siuksliu kruvos kieme ir is gatves puses,sugedusi skalbimo masina ir t.t. Neskaitant visu situ ir dar daugiau trukumu namas isties geras viska susitvarkem patys,tik skalbimo masina landlordas nupirko,ir aplamai viska tvarkomes be seimininko ar agenturos pagalbos del savo sventos ramybes.
Nesiulau jums to paties tiesiog,man cia atrodo kova su vejo malunais.O jei ir pavyks kaska issireikalauti tai atims labai daug nervu ir laiko doh.gif
Pries tai gyvenome labai sename name,po unitazu buvo ziurkiu isgrauzta skyle,klozetas judejo,bet kada galejai su juo i ta skyle ikristi,pro stoga sitinge varvejo vanduo,pro sienas pute vejas ir t.t.t ir tai agenturai ir seimininkei buvo nusispjaut,tai ka cia kalbet apie siuksles ar spyruokles ciuziniuose.

Atsakyti
PAPASAKOSIU AS KAIP BUVO MUMS smile.gif .susiradom buta netoli kaning town,10 aukstu namas,2 bedroomu.vaizdas i upe,butas fantastiskas,nebuvo prie ko prisikabinti.sviesus,baldai odiniai ,vinia miegamajame kita hole,sitingas kartu su virtuve.stakles didziules sportui.balkonas tokio dydzio kad galetim sokti valsa.zodziu super.tai va:pasiskambinam ,sutariam sustiknti prie namo(ne agentura o savininkas),zodziu nuvaz sutartu laiku,nieko nera pralaukem 40 min,nieko,skambinam sako as ne londone,ileis jus apziurti mano mergina smile.gif ,zodziu ji mus ileidzia.babaika kazkokia,apziurim buta ,netenkam amo kaina juokinga kaip uz tokio dudzio buta.toliau-klausiam jos kokios salygos
,kada galime keltis?sako sumokat uz men ir men depozitas.kaip ir viskas aisku?taigi,toliau klausiam ar nieko pries jei darysim sutarti del house benefito,aisku sutinka,klausiam kada sutarti sudarysim sako kai sumokesit pinigus atvaz draugas ir ir sudarysim.taigi mes iseinam visi euforijoj,laimingi .ruosiames vaz iki banko pinigu.sutariam kad grisim uz pusv.tada isede i masina skambinam buto savininkui patikslinti detaliu,ir ka jus manot jis sako tai jus paduokit mano draugei pinigus o po sav galesit isikelti blink.gif .sokas....klausiam kap tai po sav sako man reikes jusu duomenu ,ir as savatei aiskinsiuosi ar jus turit darbus ir t.t.tada mes paklausiam apie sutarti,kurioje turi buti jo duomenys ir parasas ir irodymas kad pinigus gavo.tai isivaizduokit,sako as israsysiu ceki ,perduosiu per mergina savo,bet sutarti veliau pirma pinigai o po sav isikeliat doh.gif ,nu jau paeme nervas,draugas mano kaip pradejo jam aiskinti,tas sako tu varai mane i kampa,as neturiu kada cia nesamonem uzsiimti.tai esme kame?va tokiu yr apgaviku...nes buvo musu draugam tokiem sumokejo,isvaz daiktu,seiminikas skambina ir sako,as pagalvojau kad nenoriu jum nuomuoti,ir pinigu neatgausit. doh.gif .nei sutarties nei irodymo kad sumokejo...bukit budrios merginos,cia ir angliokai sudmaliauja cool.gif

Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 05 28, 13:47)
Labukas mergytes ax.gif
Jau menesi gyvenu  bute bet problemos nesibaigia schmoll.gif  vos atejom gyvent is kanalizacijos sulniu pradejo verztis "srutos" tiesiai man i gardena  blink.gif tai pradejau skambint eit reikalaut kad sutvarkytu po 2sav. tik galu galis sutvarke prasiau iskart kad pakeistu ciuzini nes spiruklles i nugara lenda tai iki siol negali pakeisti doh.gif ,is gatves puses yra isardytos plyteles prie langu (na ten kur turetu stoveti siuksliu konteineriai) sako kad sutvarkysd bet nieko nedaro tik tempia laika unsure.gif  o mano siuksliu konteineriai stovi jau menuo ant gatves unsure.gif ir dar pilni nes zmones kurie gyveno pries tai sumaise visas siuksles (na dabar ten jau tuose binuose baisu) ju tiesiog neisveza nes viskas sumaisyta (as sutvarkyciau na bet zinokit kad jau ten nebeimanoma ju atidaryti schmoll.gif ) o agentura sako  kat atsius kazka kad isvalytu bet iki siol nieko nesulaukiu unsure.gif
Merginos na tikrai nezinau ka man datyti unsure.gif ??kur kreiptis?
Bandziau pagrasinti councilu tai tik pasisaipe ir tiek, o kai skambinu jiems i agentura tai tiesiog nekelia ragelio arba sako kad laukia landlordo nurodymu schmoll.gif  o kai nueinu tai sako jo viska sutvarkysim rytoj ir t.t. na zodziu nesibaigia bedos su siuo namu o agentura tiesiog nieko nedaro  unsure.gif  g.gif

La.nezinau ar padesiu ,bet gali nutraukti kontrakta su agentura nors ir terminas nesibaigia bet reikia duoti du menesius ispejima kad jus norit issikraustyti.Mums taip buvo bet mums landlordas pranese pries du menesius kad issikeltume nors sutartis dar nesibaiginejo,as buvau apakusi,sakau taip negalima bet paskambine i agentura pasake kad pas ju toks policy yra kad galima tiek landlorduij tiek nuomininkam nutraukti sutarti jeigu pasakai pries du menesius.Tik agenturos to nesako nes jom neinauda iseina jeigu zmogus issikelia.Pasiskaityk savoje sutartyje mazom raidelem bus gal parasyta.Sekmes 4u.gif cia sumaliau bet jeigu ko nesuprasi klausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2010 05 28, 21:32)
La.nezinau ar padesiu ,bet gali nutraukti kontrakta su agentura nors ir terminas nesibaigia bet reikia duoti du menesius ispejima kad jus norit issikraustyti.Mums taip buvo bet mums landlordas pranese pries du menesius kad issikeltume nors sutartis dar nesibaiginejo,as buvau apakusi,sakau taip negalima bet paskambine i agentura pasake kad pas ju toks policy yra kad galima tiek landlorduij tiek nuomininkam nutraukti sutarti jeigu pasakai pries du menesius.Tik agenturos to nesako nes jom neinauda iseina jeigu zmogus issikelia.Pasiskaityk savoje sutartyje mazom raidelem bus gal parasyta.Sekmes 4u.gif cia sumaliau bet jeigu ko nesuprasi klausk smile.gif

Viskas priklauso nuo to kas sutarty parasyta, pas mus parasyta, kad galima pries 2 menesius ispeti, bet ne anksciau nei po 10 menesiu tai galima daryti, tad nori nenori gyvensi metus kol kontraktas nesibaigs.

Vat ir as turiu klausima, musu kontraktas baigiasi po 2 menesiu, tai ar man dabar skambinti ir sakyt,kad noresim nepratest kontrakto ar tiesiog likus savaitelei kokiai pakaks pasakyti jog nebenorim pratest sutarties? Nes dar pries tai norim susirasti kita buta, nes jei dabar pasakysim, o paskui nieko geresnio nerasim tai ...

Taigi kaip su tuo 2 menesiu notice kai tiesiog sutarties terminas sueina?
Atsakyti
Labukas.Na as paskaiciau labai ziauru yra kai kas nors taip apgaudineja norint isinuomuoti busta unsure.gif blink.gif ,siaube tai ka tokio atveju daryti??juk sakykim nebeturi kitam bustui pinigu ka tada??? :blink:na nezinau tikrai??
Bet aisku reikia buti patiems atidiems nes juk neduosi bet kam pinigeliu be popieriuku ax.gif
O as tai jau nenusileisiu! jei pazadejo sutvarkyk vadinasi -privalo !! o ne as cia dabar su vaikais ir dirbanti tureciau lakstyti ir viska tvarkyti ax.gif
Pagrasinau councilu agentura ax.gif tai ciuzini pakeis treciadieni , siuksles kazkoks vyras vakare atvaziavo i savo "audi a6" susikrove ir isvaziavo bigsmile.gif
Taigi nemanau kad jie jau taip turetu daryti kad nuleist rankas ir viska patiems padaryt schmoll.gif as dar pasakiau jei jie nesutvarkys as jiems ir pinigelius uz nuoma sustabdysiu ir tada ziuresim g.gif
Jie mus apgaudineja o mes ir turim savo teises sitoj valstybej. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Dulsija @ 2010 05 11, 11:48)
Gal kas man pasakys ka reiskia DHSS, daznai matau nuomos skelbimuose. blush2.gif

Department of Health and Social Security ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cannylass: 03 birželio 2010 - 05:54
norejau paklausti jusu merginos 4u.gif
skambinau i viena agentura ir jie man paaiskino, kad jei kuris nors is poros yra self-employer tai niekas nenuomuos buto. kazkin ar cia visose agenturose taip? zinau, kad jie tikrina income suma. bet vienas is poros dirba pagal kontrakta, tai turetu buti kaip ir garantija, kad mokes... g.gif
Atsakyti