Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto nuoma UK

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 05 12, 09:30)
O man ydomu kiek kainuoja daleiskim nomuojosi buta per agentura,kiek jiems reik sumoketi uz dekumentu tvarkyma? Gal galit kas parasyti kiek mazdaug kainuoja?

pries 5 metus,kai ieskojau namo tevams, Lane agentura neeme jokio mokescio uz dokumentu tvarkyma, pries 2 metus,kai ieskojau namo sau, Samuel Kings paeme £90. Tad kiekviena skirtingai.

Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2011 05 12, 18:59)
...nebuvo adresuota Jums asmeniškai,bet jai yra noras tai priimti,kaip asmeninę pastabą,prašau ir užjaučiu mirksiukas.gif

Ne ačiū, nenoriu lotuliukas.gif Tiesiog kai po manopostu, eina toks postas g.gif

Nesiruošiu sukčiaut ar dar kažką, planas yra dirbt, o ne pašalpų prašyt, bet bet kokiu atveju reikia kažkur gyvent, o su dviem vaikais ir draugais kaimynais vienam name tikrai ne gyvenimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 12, 13:35)
g.gif cia priklauso viskas nuo pacios agenturos.bet man idomu kodel jie reikalauja kad butent ir tu dirbtum?kuriam rajone ieskot?mes vakaruose gyvenam gal kazka galeciau patart jei cia kazkur zvalgotes 4u.gif

Kad turetu is ko nuoma susimoketi, paprasta kaip dvi kapeikos.

Vaidullka, visos normalios/rimtos agenturos prasys tu paciu dokumentu, bank statement (abieju), jei esi self employed, buhalteriu kontaktu ir self assesment statement'u, referencu, ir buvusio landlordo kontaktu.

Pries metus laiko, mes mokejom 250gb uz popieriu tvarkyma 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 12, 17:49)
Ne ačiū, nenoriu  lotuliukas.gif Tiesiog kai po manopostu, eina toks postas  g.gif

Nesiruošiu sukčiaut ar dar kažką, planas yra dirbt, o ne pašalpų prašyt, bet bet kokiu atveju reikia kažkur gyvent, o su dviem vaikais ir draugais kaimynais vienam name tikrai ne gyvenimas  schmoll.gif

...normaliausi posta,nereikia čia nervuotis...
...planai,kartais gyvenime ir lieka planais...o ,kad ruošiatės dirbti,tai labai sunkiai tikėtina,turint tokius mažus vaikus cool.gif ...o reikės,kaip ir suprantu paprašyti vienos kitos pašalpėlės,nes iš vyro,vieno,vargu ar patemsit...o jai tempiat,tai tada tikrai sukčiaujat su pajamom...va tokia realybė... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2011 05 13, 09:54)
...normaliausi posta,nereikia čia nervuotis...
...planai,kartais gyvenime ir lieka planais...o ,kad ruošiatės dirbti,tai labai sunkiai tikėtina,turint tokius mažus vaikus cool.gif ...o reikės,kaip ir suprantu paprašyti vienos kitos pašalpėlės,nes iš vyro,vieno,vargu ar patemsit...o jai tempiat,tai tada tikrai sukčiaujat su pajamom...va tokia realybė... cool.gif

doh.gif Na nevisi tokie yra g.gif Darbas jau kaip yra, taip kad ir dirbsiu. Antrą kart važiuojam į UK, taip kad nieko naujo g.gif Dirbau ir pirmą kart turėdama mažą vaiką, gaudavom tik vaiko pinigus, nes visa kita nepriklausė pagal pajamas. Nereikėjo nei house benefit nieko (kaip kitoms tik įkėlus koją), nereikia manyt kad visi yra sukčiai ir atvažiuoja tik tam, kad pasimt pašalpas. Jūs manęs nepažįstat, aš jūsų ir nereikia taip sakyti neįsitikinus. Tik gyvenom name su kitais nuomininkais, o to jau šįkart nebenoriu schmoll.gif
Galėjau būt tokia protinga, pasilikt UK, nes pastojau ir nusprendžiau grįžt į LT lotuliukas.gif O motinystė UK tikrai būt buvus geresnė negu LT doh.gif Bet grįžau, neišmelžiau UK pinigų doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 13, 08:03)
doh.gif Na nevisi tokie yra  g.gif  Darbas jau kaip yra, taip  kad ir dirbsiu. Antrą kart važiuojam į UK, taip kad nieko naujo  g.gif Dirbau ir pirmą kart turėdama mažą vaiką, gaudavom tik vaiko pinigus, nes visa kita nepriklausė pagal pajamas. Nereikėjo nei house benefit nieko (kaip kitoms tik įkėlus koją), nereikia manyt kad visi yra sukčiai ir atvažiuoja tik tam, kad pasimt pašalpas. Jūs manęs nepažįstat, aš jūsų ir nereikia taip sakyti neįsitikinus. Tik gyvenom name su kitais nuomininkais, o to jau šįkart nebenoriu  schmoll.gif
Galėjau būt tokia protinga, pasilikt UK, nes pastojau ir nusprendžiau grįžt į LT  lotuliukas.gif O motinystė UK tikrai būt buvus geresnė negu LT  doh.gif Bet grįžau, neišmelžiau UK pinigų  doh.gif  doh.gif

...vėl asmenina doh.gif ...ok,tai jau taip jau pajamos leidžia,tai ko lindote su kažkuo gyventi po vienu stogu mirksiukas.gif

...nes mano supratimu,kaip pavyzdys mano šeima,net nebuvo minčių "glaustis" su kažkuo....kažkada specialiai atskridau tam,kad pirma susirasti namą,gryžau į LT.,susitvarkiau ką reikia,ir atskridau po dviejų mėn., su vaikais į savus namus,čia UK smile.gif
Atsakyti
Nežinau ko lindome. O ką dabar daryt. Irgi juk taip pigiai niekas neduoda namo, be dviejų asmenų g.gif Tai jei per žmones rasim, valio biggrin.gif
Vyras UK ieško kur gyvent, bet jei neras ką tada, pasilikt ir laukt švenčių, kol kas ateis ir pasiūlys namą lotuliukas.gif

Asmeninu, nes jūsų postai adresuoti kaip matau man ir mano pajamoms lotuliukas.gif

Na tiek to, ačiū kas atsakėt, daugiau prašau mano postų nekomentuot. Nes jau viską supratau 4u.gif
Atsakyti
siap tai agenturai turi uztekti tik vyro duomenu, nes sakau as tai atvaziavau is lietuvos ir jokiu doku neturiu tokiu kaip NI o tuo labiau nedirbu. O jei kazkokiam kitam mieste nei londonas turi but isvis lengva gaut nama.
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2011 05 13, 10:13)
...vėl asmenina doh.gif ...ok,tai jau taip jau pajamos leidžia,tai ko lindote su kažkuo gyventi po vienu stogu mirksiukas.gif

...nes mano supratimu,kaip pavyzdys mano šeima,net nebuvo minčių "glaustis" su kažkuo....kažkada specialiai atskridau tam,kad pirma susirasti namą,gryžau į LT.,susitvarkiau ką reikia,ir atskridau po dviejų mėn., su vaikais į savus namus,čia UK smile.gif

O kol ieskojot namo, kur vaikai buvo?

QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 13, 10:41)
siap tai agenturai turi uztekti tik vyro duomenu, nes sakau as tai atvaziavau is lietuvos ir jokiu doku neturiu tokiu kaip NI o tuo labiau nedirbu. O jei kazkokiam kitam mieste nei londonas turi but isvis lengva gaut nama.

Neuzteks tikrai. Jeigu nama imat kaip seima, tai seimos dokumentu ir reikia. Isipareigojimai tai bendri cool.gif
Atsakyti
Kaip ir visos brangenybes,laikomos,banke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 05 13, 11:13)
O kol ieskojot namo, kur vaikai buvo?
Neuzteks tikrai. Jeigu nama imat kaip seima, tai seimos dokumentu ir reikia. Isipareigojimai tai bendri  cool.gif

as gi sakau kad ustenka,mano vyras eme nama viska kuo puikiausiai, agenturai tik reikejo mano paso kopijos, kad patirkint kad tikrai as cia nedirbu ir nieko nesam prisidirbe.as sakau juk lietuvoj buvau, isnuomavo nama as atvaziavau su vaikais.o namas skaitosi kaip isnuomotas ant musu dvieju.
Atsakyti