QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 16, 14:51)
deja as irgi norejau visai kitokiu zodziu is ginekologes, bet islydejo mane su visokiais perspejimais. Dar pries iseinant paklause, ar geriu folio rugsti. Sakau, kad geriau pora menesiu pries pastojima ir dabar geriu, bet kai pastojau dabar geriu kompleksinius vitaminus nesciosioms kartu su foliu. Tai ji pradejo vaipytis, kam as cia tokius vitaminus geriu ir t.t. Istrauke is stalciaus kazkoki lapeli ir igrudi man i rankas - tipo sako, reikia geriau situos gerti
Nu, man tai juokinga, kai gydytoja bruka pacientui produkta, kuri privalo reklamuoti
Ismeciau as jai dirbtine sypsena, apsisukau ir isejau
As is tos baimes po echoskopijos net pamirsau jos nuotraukos paprasyti. Tai nusifotkinau su mobiliu, kai nesiau savo kortele atgal i registratura

As is tos baimes po echoskopijos net pamirsau jos nuotraukos paprasyti. Tai nusifotkinau su mobiliu, kai nesiau savo kortele atgal i registratura

po tokio ultragarso pakeisciau is karto ginekologe. Girdejus tokiu atveju ir savo mieste, bet kazkaip daugiau is moteru ginekologiu, o is vyru negirdejus, del to labai dziaugiuosi, kad pati vaikstau tik pas vyra