QUOTE(Saiba @ 2009 08 07, 17:13)
tai gal koks uzdegimas tau?nes tada taip buna su tuoletu.o mane tai visai ne taip "varo".atrodo kad isvis slapimo pusles nera,tik atsigeri kanors ir tuoj i tuoleta.ir jau nebuna nakties kai nenueiciau,ko anksciau nebudavo.o del to bliovimo,tai as ir lygiai taip pat baisei stresavau.bet is to didelio strioko labai noret leliuko pradejau ir dabar net nusiminciau labai,jei nieko nebutu :)na testas gali ilgai neigiama rodyt dar.buna kam ir savaite veluojant mm tik teigiama parodo.man ir vis neigiamas,nors jauciu kad ne viena jau:)
na turejau susirgt liepos 15 diena aptytikriai, bet nesusirgau, nuo tos dienos pradejau reguliariai kas 4-7 dienas testukus darytis ir vis neigiama neigiama.. gal nuo to stresavimo pati itikinau save, jog nescia ir tiek, nesinori taip anksti susilaukti kazko, viso labo tik studente esu, o ir mamytei dar vaikas as, kuriuo rupintis reikia, na tikiuos, jog viskas susitvarkys ir bus viskas tvarkoje..
Tau taip pat linkiu sekmes, sulaukti leliuko, kuris kaip speju labai laukiamas :}