Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

ai irgi paskutines dvi dienas verkiu kaip krokodilas,nors ner del ko biggrin.gif o siandien pasidariau rytini testuka-II ,taigi as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 07, 11:05)
ai irgi paskutines dvi dienas verkiu kaip krokodilas,nors ner del ko biggrin.gif  o siandien pasidariau rytini testuka-II ,taigi as  nestuke.gif

Sveikinu Vikute kad tai tiek dziaugsmo suteikia, as tuo negaliu pasigirti, tevelis nenori vaikucio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 11:07)
Sveikinu Vikute kad tai tiek dziaugsmo suteikia, as tuo negaliu pasigirti, tevelis nenori vaikucio  sad.gif

ech...kaip as jums pavydziu 4u.gif tikiuosi ir maniskes mm neateis..taip smagu visais tais pojuciais dalintis,laukti kazko smile.gif DziNyna nenusimink,teveliui gal sokas,jis turi apsiprast su ta mintim.gal isvys ji,apkabins ir nebegales paleisti.gal dabar jam taip atrodo.o jei ne,tai busi puiki mama,ir neabejoju,kad atsiras naujas dar geresnis tevelis ateity cool.gif maniskis ir neapsidziaugtu,mes nebesam kartu,bet as nenusiminu.laiminga busiu vien toki maza kleckiuka turedama smile.gif
Atsakyti
O kiek tas "daznai" varo i tualeta?
As ir seniau neretai apsilankydavau tualetuose, pusle greit prisipildydavo, tai nezinau ka galvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrak @ 2009 08 07, 14:44)
O kiek tas "daznai" varo i tualeta?
As ir seniau neretai apsilankydavau tualetuose, pusle greit prisipildydavo, tai nezinau ka galvot  unsure.gif

Na as pastebejau, kad jei anskciau nueidavau i tulika per diena 2-3 kartus tai dabar kokia 10 kartu
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2009 08 07, 16:27)
Na as pastebejau, kad jei anskciau nueidavau i tulika per diena 2-3 kartus tai dabar kokia 10 kartu

verysad.gif ohoo, tai jei as nueinu normaliai apie 10 sykiu, tai dabar tureciau 30-40 g.gif
Bet tas "varymas" i tualeta man labai keistas.. atrodo nori nori negali kentet, o nuejus - nieko g.gif ui nezinau nezinau, gal cia psichologiskas nusiteikimas is to stresavimo ir baimes pastot, isitikiu visokiais dalykais ir matyt pradejau matyt tai, ko is tiesu nera.. Ryt darysiuos sesta - lemiama testuka, na jei jau ir jis parodys kad neigiamas.. tai reiks nustot stresuoti ir megautis toliau dziaugsmais bei laukti mmm.. nes visa savaite bliaunu be paliovos galvodama, kad tos menesines isvis pamirso kelia pas mane.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrak @ 2009 08 07, 16:44)
verysad.gif  ohoo, tai jei as nueinu normaliai apie 10 sykiu, tai dabar tureciau 30-40  g.gif
Bet tas "varymas" i tualeta man labai keistas.. atrodo nori nori negali kentet, o nuejus - nieko  g.gif  ui nezinau nezinau, gal cia psichologiskas nusiteikimas is to stresavimo ir baimes pastot, isitikiu visokiais dalykais ir matyt pradejau matyt tai, ko is tiesu nera.. Ryt darysiuos sesta - lemiama testuka, na jei jau ir jis parodys kad neigiamas.. tai reiks nustot stresuoti ir megautis toliau dziaugsmais bei laukti mmm.. nes visa savaite bliaunu be paliovos galvodama, kad tos menesines isvis pamirso kelia pas mane..  verysad.gif

tai gal koks uzdegimas tau?nes tada taip buna su tuoletu.o mane tai visai ne taip "varo".atrodo kad isvis slapimo pusles nera,tik atsigeri kanors ir tuoj i tuoleta.ir jau nebuna nakties kai nenueiciau,ko anksciau nebudavo.o del to bliovimo,tai as ir lygiai taip pat baisei stresavau.bet is to didelio strioko labai noret leliuko pradejau ir dabar net nusiminciau labai,jei nieko nebutu :)na testas gali ilgai neigiama rodyt dar.buna kam ir savaite veluojant mm tik teigiama parodo.man ir vis neigiamas,nors jauciu kad ne viena jau:)
Atsakyti
QUOTE(Saiba @ 2009 08 07, 17:13)
tai gal koks uzdegimas tau?nes tada taip buna su tuoletu.o mane tai visai ne taip "varo".atrodo kad isvis slapimo pusles nera,tik atsigeri kanors ir tuoj i tuoleta.ir jau nebuna nakties kai nenueiciau,ko anksciau nebudavo.o del to bliovimo,tai as ir lygiai taip pat baisei stresavau.bet is to didelio strioko labai noret leliuko pradejau ir dabar net nusiminciau labai,jei nieko nebutu :)na testas gali ilgai neigiama rodyt dar.buna kam ir savaite veluojant mm tik teigiama parodo.man ir vis neigiamas,nors jauciu kad ne viena jau:)

na turejau susirgt liepos 15 diena aptytikriai, bet nesusirgau, nuo tos dienos pradejau reguliariai kas 4-7 dienas testukus darytis ir vis neigiama neigiama.. gal nuo to stresavimo pati itikinau save, jog nescia ir tiek, nesinori taip anksti susilaukti kazko, viso labo tik studente esu, o ir mamytei dar vaikas as, kuriuo rupintis reikia, na tikiuos, jog viskas susitvarkys ir bus viskas tvarkoje..

Tau taip pat linkiu sekmes, sulaukti leliuko, kuris kaip speju labai laukiamas :}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrak: 07 rugpjūčio 2009 - 16:28
QUOTE(indrak @ 2009 08 07, 17:27)
na turejau susirgt liepos 15 diena aptytikriai, bet nesusirgau, nuo tos dienos pradejau reguliariai kas 4-7 dienas testukus darytis ir vis neigiama neigiama.. gal nuo to stresavimo pati itikinau save, jog nescia ir tiek, nesinori taip anksti susilaukti kazko, viso labo tik studente esu, o ir mamytei dar vaikas as, kuriuo rupintis reikia, na tikiuos, jog viskas susitvarkys ir bus viskas tvarkoje..

Tau taip pat linkiu sekmes, sulaukti leliuko, kuris kaip speju labai laukiamas :}

as taip pat studente,bet manau viskas yra suderinama kai lb to nori:)man ir vis neigiama rodo.jau nervina,nes nebezinau nei ka galvoti.ar i viena ar i kita puse,bet kad greiciau isaisketu,nes ta nezinia zudo:)
Atsakyti
man irgi lyg pusles nebutu,atsigerei ir i WC,antras pagal pozymius kurie labiausiai nervina,tai kad visi kvapai trukdo,kliudo nosi schmoll.gif
Atsakyti
dabar paziurejau i save veidrody - viskas lyg ir normalu ir krutys normalios blink.gif gal cia tiesiog psichologine saviitaiga, seniau taipat velavo menesines kartais, bet dabar kai atsirado lytiniai santykiai (ir saugojimasis tik nutraukiant lyt akta), tai ir stresuot labiau pradejau, izvelgt normaliuose dalykuose kazka, kas pranasautu nestuma, uch.. greiciau suzinoti kaip cia su manim yra is tikruju, ta nezinia varo i nevilti.. verysad.gif
Atsakyti
Pirmiausia sveikiniami visoms sulaukusiosmII wub.gif 4u.gif
mes taip pat planuojame pastoti ir si menesi kazkokie kesiti jausmai: pilvo apacia maudzia jau nuo ovuliacijos, kuri vyko 12CD, nugaros skausmai, seiliu pilna burna, lakstymas i WC, kaip kazkuri sakete atrodo kaip pusles nebutu tik atsigeri ir leki, arba kad ir nieko negeri viteik eini, neaisku is kur doh.gif , taip pat labai pagausejo isskyros, kartais atrodo net bega blush2.gif dabar yra 18CD, taigi testui dar ankstoka, mano nuomone. Ciklas mano apie 30 d. tikiuosi kad tie pozymiai parodys ka nors smagaus ax.gif ka jus manote?
Atsakyti