Įkraunama...
Įkraunama...

pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Aysa @ 2009 08 25, 19:07)
Sveikos!
As siandien pasidariau testuka ir II!!! As tokia laiminga! Stengemes metus, o paskutiniu metu atsipalaidavau ir nebegalvojau apie vaikeli ir gavosi. Poryt einu pas gine, tikiuosi, patirtins, kad viskas gerai.
Kazkaip keistai juociuosi noriu dziaugtis, kad II, bet bijau, gal nestumas koks negimdyvinis.. Bet negalejau susilaikyti ir neparasyti biggrin.gif
O del pozymiu tai pas mane tokie pat kaip pas daugeli. Turejo buti mmm, bet velavo 4 d., tada patepe karta, o po prasidejo krutu jautrumas ir pilvo maudimas. I tulika i taip 10 kartu per diena einu, o dabar du kart dazniau, i kentet nebegaliu. O siandien bendradarbe sugalvojo nusilakuoti nagus, vos nesusivemiau ir supratau, kad reikia testuka darytis biggrin.gif

Sveikute...na tai kuo dideliausi tau sveikinimai....kaip smagu isvysti tuos du pagaliukus wub.gif
O man jau veluoja 6 dienas,tai greitai ir as jau testuosiuos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(apsikabinkim @ 2009 08 26, 00:23)
O užkietėję viduriai gali būti nėštumo požymis?.. Prieš 2 savaites kaip tik leido, o dabar bac...  doh.gif  blink.gif  blink.gif

O vat sito tai net nazinau,man visada buvo prastai su viduriukais,o dabar kaip tik viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(apsikabinkim @ 2009 08 26, 00:23)
O užkietėję viduriai gali būti nėštumo požymis?.. Prieš 2 savaites kaip tik leido, o dabar bac...  doh.gif  blink.gif  blink.gif

...gali ir taip ir buna...bet gal siek tiek veliau, nuo kokios 8 sav., bet cia irgi individualiai nuo kada, tik pacioj pacioj pradzioj, tai kazin... rolleyes.gif

Papildyta:

...Agnyte, niu manau jau gali testuotis...jei bus II, tai sveikinu is anksto 4u.gif nestuke.gif ...o jei I, gali pakartot po keliu dienu, del sventos ramybes... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božen@: 26 rugpjūčio 2009 - 07:43
QUOTE(Božen@ @ 2009 08 26, 08:41)

Papildyta:
...niu manau jau gali testuotis...jei bus II, tai sveikinu is anksto  4u.gif  nestuke.gif ...o jei I, gali pakartot po keliu dienu, del sventos ramybes... ax.gif  mirksiukas.gif

Penktadieni ryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2009 08 26, 08:42)
Penktadieni ryte wub.gif

...dar 2 bemieges naktys... doh.gif ...kantrybes belaukiant... mirksiukas.gif

...man patapus nestuke.gif dar sysiukas pasidare toks grazus, skaidrus (net rytinis), vos ne baltas su kazkokiu salotiniu svelniu atspalviu, o budavo geltonas... ax.gif biggrin.gif girdejau, kad ir kitoms taip yra, tai va, dar vienas pozymis... nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 08 26, 08:52)
...dar 2 bemieges naktys... doh.gif ...kantrybes belaukiant... mirksiukas.gif
...man patapus  nestuke.gif dar sysiukas pasidare toks grazus, skaidrus (net rytinis), vos ne baltas su kazkokiu salotiniu svelniu atspalviu, o budavo geltonas... ax.gif  biggrin.gif girdejau, kad ir kitoms taip yra, tai va, dar vienas pozymis... nestuke.gif  mirksiukas.gif

Na sita ir girdejus,kad jei pries mmm jau sysiukas patamseja,tai jau atseit bus mmm,o as tada galiu pasigirti,kad mano kolkas irgi grazus blush2.gif
Atsakyti
Man jau 9 dienas veluoja doh.gif Siandien dariausi testa ir vel I doh.gif Eisiu siandien echo,nes jau turetu but 6 savaite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 08 26, 09:23)
Man jau 9 dienas veluoja  doh.gif  Siandien dariausi testa ir vel I  doh.gif  Eisiu siandien echo,nes jau turetu but 6 savaite  unsure.gif

Va,va as ir sito bijau,kad veluoja,veluoja...o tik pasidarai NT ir nieko.
Linkiu sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2009 08 26, 09:27)
Va,va as ir sito bijau,kad veluoja,veluoja...o tik pasidarai NT ir nieko.
Linkiu sekmes! 4u.gif

Man tik kyla klausimas ar dar yra galimybe kad as nestuke.gif Nu nervu kiek tai nebegaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 08 26, 09:38)
Man tik kyla klausimas ar dar yra galimybe kad as  nestuke.gif  Nu nervu kiek tai nebegaliu  doh.gif

Kol mmm nesulauki,tai visada yra galimybe,kad gal visgi nestuke.gif
Bet ramiausia butu nueiti pas gine 4u.gif
Atsakyti
na va merginos, siandien pas gine einu...oj kaip bijau brrr..
zinokit krutine jautriausia, negaliu prisiliest...
jau net nzn dziaugtis cia ar verkt...kazkokia nuotaika nelabai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emyli @ 2009 08 26, 10:34)
na va merginos, siandien pas gine einu...oj kaip bijau  brrr..
zinokit krutine jautriausia, negaliu prisiliest...
jau net nzn dziaugtis cia ar verkt...kazkokia nuotaika nelabai sad.gif

O ka tau testukas rodo? HCG kraujo tyrimo nedarei? Per 2 val zinotum rezultata. Gydytoja tau nieko nepasakys paciupinejusi.
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2009 08 26, 11:38)
O ka tau testukas rodo? HCG kraujo tyrimo nedarei? Per 2 val zinotum rezultata. Gydytoja tau nieko nepasakys paciupinejusi.

3 testai rodo II...kraujo tyrimo nedariau....manau pasakys kazka jei nescia...na paziuresiu...
bet amn jau ta busena kad gal nescia kelia baime...
Atsakyti