QUOTE(Helxa @ 2009 09 16, 17:43)
Senai bebuvau cia mergaites bet daug rupesciu turejau

na mano nuojauta manes neapgavo, pasirodo as buvau nestuke, taip bijojau vyrui pasakyt nes buvo neplanuotas, o jis taip apsidziauge

ir as is laimes sokinejau
o va pasirodo niekas ten negerai

nesivystantis nestumas tada dar vienas persileidimas (turejau is viso 3) ir ner leliaus

na dabar nusprendem kai atigauisiu bandysim, planuosim... Dabar as taip leliaus noriu
o del pozymiu merginos tai man labai anksti jie pasirode,pamenat, taip ir supratau kad nestuke galiu buti. O kaip jus laikotes gal kuri geru nujienu jau turit? Dar zinot ka , geriau anksciau laiko nelekti pas tuos daktarus, nes kai jie nieko dar nemato tai jie prigasdina , dar daugiau nervu istampo, kiek man nervu kainavo.. ech.. net nenoriu prisimniti ir kalbeti
Sekmes linkiu jums visoms auginant ir nesiojant savo zirniukus, o mes irgi bandysim, ir tikiuosi greitai prisijungsiu i nestukiu bury , nors daktaras sake kad puse metu kokiu reiktu palaukti , bet nzn kaip cia bus
...uzjauciu tave...isivaizduoju, kaip turetumet jaustis, kai abu apsidziauget, jog laukiesi ir se tau kad nori...
...linkiu tau is visos sirdies, kad sekantis vaikelis niekur nepabegtu ir uzsibutu tavo pilvelyje iki to laiko, kol galesi ji paimti ant savo rankyciu...dideliausios jums sekmes...
Papildyta:
QUOTE(lekitra @ 2009 09 16, 16:11)
Zinot, kas dar

nu juk sumasciau pasimatuoti temperatura, o ji lygiai 37... cia nestumo pozymis? ar kad mmm turetu buti uz 6 dienu? kaip manot? sirdis kaip pradejo palkti

o jus gertumet KT toliau? man dar liko 4 tabletes... ka daryt?
...aga...pas mane pastojus visada laikosi ~ 37C ...vietoj taves negerciau likusiu ir palaukciau mmm, pasidaryciau testa ir visa ta laika saugociausi kitu budu, kol isaiskes ar tu

ar ne...bet man labai jau tuo

kvepia
Papildyta:
QUOTE(ugninemere @ 2009 09 16, 21:18)
Sveikos esamos ir busimos nestukes
stai jau kelias dienas varciau, skaitinejau puslapius nestukiu skyrelyje ir taip tikejausi, kad ir mane pagaliau aplankys gandras(siandien suzinojau, kad jau tikrai aplanke

), stebejau kokie pozymiai man gali pasireiksti ir vienas pirmuju buvo, kad pakilo rugstingumas ir ne negalejau ir nebegaliu galvoti apie kava, kuria pries tai geriau kasdien po du puodelius.tolimesnis mano itarimai buvo: kelias dienas maude pilvo apacia ir kairiaja puse;veliau mineta mmm diena labai skaudejo nugara, ko niekada nebuvo, sekancia nakti staigiai "susuko"pilvo apacia kad nei gulet nei paeit,bet cia tik kelias min, o siandien pradejau verkt skaitydama nestukiu skyreli

bet kadangi jau praejo kelios dienos po turetu buti mmm, tai nusprendziau ir vel pakartoti testa- ir jis TEIGIAMAS

tai geriausia mano gimtadienio dovana kuria kada galejau sulaukti
...sveikinimai...