Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

Džiuga+ thumbup.gif
Atsakyti
[quote=efauto,2009 08 12, 01:41]
Džiuga+ labai daili serveteline, graziai ikomponuotas vienkomponentis thumbup.gif
giagutes sage be priekaistu 4u.gif
Sauksto remelis super ideja thumbup.gif
Jenifer nelabai matosi is foto kas ten padaryta, bet kazkas grazaus bigsmile.gif
Sobieska tikrai kazka sumaisiau doh.gif , ne taip parasiau, tu pastarosiomis dienomis darbuojiesi ir darbuojiesi, kaip bite maja thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

atleiskit, kad as cia taip isiverziu blush2.gif , bet gal padesit man? bigsmile.gif Permeciau skelbimu lenta ir kazkaip neuzmaciau, kad kas darytu... Man skubiai reikia butelio dekupazuoto graziai. Naudosiu ji per vestuves, poros parasytu palinkejimus, o as juos sudeciau i graziai dekoruota buteli ir iteikciau jauniesiems.
Esu vilniete, butelio reikia siam penktadieniui cool.gif
Atsakyti
Gilaja, siūlau susisiekti su http://public.fotki..../mano-dekupaas/ thumbup.gif
Atsakyti
O jau darbelių gausybė bigsmile.gif Visoms po 4u.gif O man labiausiai įstrigo aggnytės žaisminga pakaba 4u.gif Labai savotiška ir daili batukės dėžutė 4u.gif Baisingai solidi ir daili Giagutės sagė 4u.gif Akį patraukė ir Džiugos+ ryškioji servetelinė 4u.gif
Atsakyti
Jennifer, balte, Maša, urupeja2, Žydraake - visoms po balionėlį... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 12 rugpjūčio 2009 - 08:19
noriu pagyrimu ir as blush2.gif nors ir kritika yra laukiama biggrin.gif
dezute su magnolijomis smile.gif nesenai pabaigta, irgi dar nelakuota blush2.gif kazkaip lakavimas man sunkiausias dalykas - niekaip neprisiverciau blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 12, 08:24)

aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos, paziurejus i Jusu visu darbelius, pasigauni tiek ikvepimo... 4u.gif Visu darbeliai (tikrai VISU) laaaabai grazus thumbup.gif wub.gif
Giagute, perziurejau Tavo kitus darbelius...kazkas nepaprasto, unikalaus, nepakartojamo... wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pastebėjimus, nelabai matosi ta lenta, neišeina kitaip nufotografuoti, nebent atskiromis dalimis.
ikea, įdomi dėželė, bet man atrodo, kad čia orchidėjos, ne magnolijos ax.gif
Atsakyti
[quote=ikea,2009 08 12, 10:58]
idomi dezute ir forma irpacia alikomo ideja, man taip pat atrodo , kad cia lelijiniu seimos augalas arba kazkas is orchieju smile.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 08 12, 14:30]
Ačiū mergaitės už pastebėjimus, nelabai matosi ta lenta, neišeina kitaip nufotografuoti, nebent atskiromis dalimis.
ikea, įdomi dėželė, bet man atrodo, kad čia orchidėjos, ne magnolijos ax.gif
[/quote]

[quote=urupeja2,2009 08 12, 15:40]
[quote=ikea,2009 08 12, 10:58]
idomi dezute ir forma irpacia alikomo ideja, man taip pat atrodo , kad cia lelijiniu seimos augalas arba kazkas is orchieju smile.gif
[/quote]

gal ir orchidejos blush2.gif matyt vel busiu sumaisius jas blush2.gif
Atsakyti