Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

Gerai Tu čia, Sobieska, šauniai thumbup.gif
Ir dar...pilietiškai aktualiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 14, 09:22)
SOBIESKA tavo pajacu karaliu dezute fantastiska  4u.gif labai graziai folija ikomponuota wub.gif

Dekavoju user posted image
QUOTE(bite @ 2009 08 14, 09:24)
Gerai Tu čia, Sobieska, šauniai thumbup.gif
Ir dar...pilietiškai aktualiai... mirksiukas.gif

biggrin.gif Reikia,kad ir darbuose atsispindetu gyvenimiska realybe...Aciu user posted image
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 08 13, 10:48)

Jau gyriau, bet dar pagirsiu smile.gif labai gražus suoliukas, realiai dar gražesnis nei foto clap_1.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 08 14, 08:52)

Vau bigsmile.gif sužavėta wub.gif jau paveiksliuko grožis wub.gif gal išduosi autorių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 14, 09:56)
J
Vau  bigsmile.gif sužavėta  wub.gif jau paveiksliuko grožis  wub.gif gal išduosi autorių?  rolleyes.gif

Aciu user posted image ,o kur radau tuos paveiksliukus,autoriaus nebuvo nurodyta...paciai butu labai idomu suzinot,gal butu didesnis pasirinkimas,negu turiu dabar...gal kas zinot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 rugpjūčio 2009 - 09:02
Sobieska,nu klausykis vienas grožis paskui kitą thumbup.gif Ir minčių nepritrūksti ir suspėji thumbup.gif Nugis šaunuolė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, garsus aplodismentai smile.gif Kaip visada thumbup.gif Dezele pavyzdine ir parodine 4u.gif
Galima truputi ne i tema? ax.gif Ten tos sodybos ypatumai.... ax.gif Is kur sitie groziai? Buvau apakus beziurinedama nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 14, 10:35)
Sobieska, garsus aplodismentai smile.gif Kaip visada  thumbup.gif Dezele pavyzdine ir parodine  4u.gif
Galima truputi ne i tema? ax.gif  Ten tos sodybos ypatumai.... ax.gif  Is kur sitie groziai? Buvau apakus beziurinedama nuotraukytes wub.gif

Aciu 4u.gif ...ten irgi mano kuryba,tik kad su augalais...tai yra mano savaitgaliniai namai,va ir siandien ruosiuosi ten skrist,tik sluotos sulauksiu ir...iki sekmadienio
Atsakyti
Sobieska, be zodziu blush2.gif Gero savaitgalio ir poilsio 4u.gif
Atsakyti
sobieksa, as taip kukliai ir be zodziu user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 08 14, 11:25)
sobieksa, as taip kukliai ir be zodziu user posted image

Suprantu,kad reikia daug ka taupyt,bet kad zodzius...user posted image nors nusikeiktum,o tai dar pagalvosiu is to feisiko,kad labai patiko
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 08 14, 12:39]
vaje kaip grazu, tiesiog is fantastikos pasaulio, o folija taip meistriskai ikomponuota , pritapyta nuostabiai, eina sau truksta zodziu bigsmile.gif clap_1.gif first.gif karsta.gif
Atsakyti
, eina sau truksta zodziu bigsmile.gif clap_1.gif first.gif karsta.gif
[/quote]

lotuliukas.gif nu kas cia jums su tais "zodziais" pasidare. Aciu user posted image
Atsakyti