edikun, vyninė ir antra dėželė superinės, kruopštūs, malonūs akiai darbeliai. Laabai gražu
alialeks, Tavo raktinė tokia....nu tokia, "kaip iš parduotuvės"
Suprask - nepriekaištinga
edikun, vyninė ir antra dėželė superinės, kruopštūs, malonūs akiai darbeliai. Laabai gražu
Trečioji taip pat
gražiai suskilinėjusi, paveikslėliai ir spalvytė puikūs, bet man nelb patiko nuotraukėlė, kad užklijuota ant viršaus, nes spalviškai gaunasi didelis kontrastas
Na, čia tik mano nuomonė, asmeniškai aš turbūt ją būčiau paslėpusi viduj, arba dėjus kitą
Bet kokiu atveju, darbai tikrai dailūs
[quote=edikun,2009 08 16, 22:02]
Labai grazus darbeliai, vyndeze
ir antra dezute
, trecia taip pat tik nuotraukyte kazkas minejo , kad i vidu gal geriau butum ikomponavusi, bet grazus darbeliai
Alialeks, raktine
Labai grazus darbeliai, vyndeze
Alialeks, raktine
edikun, man asmeniškai be galo patiko antroji dėžė. Taip gražiai suderintos tos fėjos iš ryžiko ir apačia, servetėlė su pasakišku miestu, pritapyta puikiai mano akiai. nu tikrai labai labai gražiai žiūrisi
Sveikos.
Aciu uz jusu nuomone
Uzsakove norejo, kad taip butu.
Aciu uz jusu nuomone
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 16, 22:28)
Trečioji taip pat
gražiai suskilinėjusi, paveikslėliai ir spalvytė puikūs, bet man nelb patiko nuotraukėlė, kad užklijuota ant viršaus, nes spalviškai gaunasi didelis kontrastas
Na, čia tik mano nuomonė, asmeniškai aš turbūt ją būčiau paslėpusi viduj, arba dėjus kitą
Bet kokiu atveju, darbai tikrai dailūs 
Uzsakove norejo, kad taip butu.
QUOTE(alialeks @ 2009 08 16, 15:42)
Jau koks grožis
QUOTE(edikun @ 2009 08 16, 21:02)
Man labai patiko antra dėžė, taip gražiai viskas dera
Ačiū dar karteli už pagirimą
[quote=alialeks,2009 08 17, 12:01]
as dabar pasigalandau nagucius kibsiu nauja dezute daryt
Rėmeliai "Baltasis spindesys"

Arbatine

Rėmeliai "Baltasis spindesys"
labai grazus ,ydomus remeliai

Ir abratine superine!
labai grazus ,ydomus remeliai
Ir abratine superine!
Grazu.
Dziuga+, o tu cia paveikslo remeliui naudojai ta ryzini su faktura?
Maciau net keliu rusiu senas naujas parduotuveje . Man jie mezginelius primena, ir turetu darbelis zaibiskai pasidaryti, nes su tokiu popieriuku labai smagu dirbti.
Dziuga+, o tu cia paveikslo remeliui naudojai ta ryzini su faktura?
Maciau net keliu rusiu senas naujas parduotuveje . Man jie mezginelius primena, ir turetu darbelis zaibiskai pasidaryti, nes su tokiu popieriuku labai smagu dirbti.