Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

Čili, liuksiška dėžutė thumbup.gif Laaabai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 24, 21:20)
Man mistika ne pats klijavimo būdas, bet technika, kaip tą servetėlę išdeliot, kad ji gražiai padengtų visą paviršių, bet niekur nepersidengtų, neliktų tarpų, o būtų tobula g.gif

Niekas nesako, kad nėra tarpų ten. Juk jei servetėlė karpoma, tada kaip ir aišku - reikia ją lygiai užklijuoti ir tiek (nekabu apie šešėlius ir kita), jei servetėlė plėšoma, galima atiderinti ją taip, kad tarpeliai liktų minimalūs (čia viskas priklauso nuo pačios serveltėlės, jos motyvo) ir tarpelius galima pritapyti ar kitaip užmaskuoti. Jei ant baltos spalvos balto fono srevetėlė, tai praktiškai nieko nereikia daryti, bet norint aišku galima dar ir baltai padažyti. Jokios mistikos. Nebent klijuojant vientisą servetėlę ant standartinės siauros (ne tos plokščiosios) pakabos jau turbūt tobulai užklijuoti sunku (turiu omeny ne vieną pusę, o visas keturias plokštumas).
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 24, 22:41)
čili- dezute tokia lengva,lengva wub.gif

realiai tai didelė ir sunki biggrin.gif Man pačiai žiūrint atrodo tuštoka, bet savininkės sakyčiau nelabai mėgsta perkrautų dalykų, atrodo,kad patiko...
Atsakyti
Labai dailus muzikiniai rinkinukai abu be isimties 4u.gif 4u.gif

Dezele su meskute labai miela 4u.gif

Krikstadeze tikrai labai lengvute atrodo, sterili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 24, 10:21)
IRR-graziai ziurisi keliu serveteliu kompozicija
Mamuko I..[/b]-ir dezute ir suverti papuosaliukai...labai mieli wub.gif

Aciu 4u.gif

Bet tavo pajacu dezutes superines thumbup.gif Man labai tas ryskumas dera prie motyvo prasmes. Dezutes tokios gyvos ir israiskingos. Jega bigsmile.gif
Atsakyti
uoj kaip grazu biggrin.gif reik ir man eit padekupazint laugh.gif nes tai uzkreciama wink.gif sigtiek grozybiu merginos, ech na jus ir pavarot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 24 rugpjūčio 2009 - 22:32
QUOTE(IRR @ 2009 08 24, 23:10)

Bet tavo pajacu dezutes superines thumbup.gif Man labai tas ryskumas dera prie motyvo prasmes. Dezutes tokios gyvos ir israiskingos. Jega bigsmile.gif

user posted image ACIU...dar dabar tas laikas, kai ryskumas ima virsu...taciau jau kaip ir rudeneja-pasteliniu spalvu laikas neuzilgo dominuos rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=urupeja2,2009 08 23, 22:48]
[quote=ziogelis2,2009 08 23, 21:49]
labai idomiai atrodo nelabai suprasi kaip padaryta g.gif

[quote=lebut,2009 08 24, 16:02]
Labai jau įdomiai padarytos dėžutės thumbup.gif Kad per medžiagos naudotos g.gif matau lyg ir veltinį, o kas toliau....................?
[/quote]

[quote=edikun,2009 08 24, 16:09]
Ziogelis2, Labai idomios, o ant ko cia daryta? g.gif
[/quote]

blush2.gif labai miela sulaukti susidomejimo.
cia paprastos pringles dezutes, gyvai atrodo dar idomiau nei foto blush2.gif
as jas apklijavau daugybe sluoksniu glamzytu serveteliu (tu sluoksniu, kuriuos atskiriame pasilikdamos dekupazui tik piesinuka). Taigi, pavirsius tapo nelygus, grubletas. Viena dezute sendinta vienkomponenciu paprastuoju budu, kita - priterliota (nesivercia liezuvis sakyti pritapyta lotuliukas.gif ) pilkai baltai, ant jos klijuota plesyta servetele, ir uogytes pritapytos g.gif
nieko sudetingo isties. o kadangi dangteliai - permatomi, plastmasiniai, nelabai dailus, tai juos siek tiek papuosiau blush2.gif
Atsakyti
Pagarba Sobieskai ir jos "Pajacų karaliai"-2 dalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 25, 11:21)
Pagarba Sobieskai ir jos "Pajacų karaliai"-2 dalis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oooo,Pacios....aciuuser posted image...bet seniai ka nors mums rodei,nejau ir tu aptingai rolleyes.gif
Atsakyti
Rodausi su zadeta komodele - Obels zydejimas (akrilas, karpyta servet.pratrinta, pabaigai visas pavirsius dengtas aukso akrilu, bet kaip visada foto nesimato doh.gif )ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 08 25, 12:22)
Rodausi su zadeta komodele -

user posted image sakiau,kad tavo darbeliai savaip sarmingi,sakiau mirksiukas.gif ...sita komodele tik mano zodzius patvirtina
Atsakyti