Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbų parodėlė (pagyrų puodas)

sveikutes

grizau biggrin.gif

perziurejau viska ka buvau praleidus. suskraidiau i uk. buvau vestuvese biggrin.gif

ziauriai daug graziu darbeliu kad visu neprisiminsiu neisvardinsiu. bet tikrai visoms visoms 4u.gif

as parodysiu kelis savo senesnius darbelius ax.gif

papuosaline. tikiuosi kazka ja labai dziaugiasi blush2.gif

user posted image

sita dariau vyro sesei. labai megsta angelus

user posted image

o sita mano. man paciai labai patinka. ir visos drauges bando iskaulint doh.gif

user posted image
Atsakyti
Nu merginos pavarot.. bigsmile.gif ..Aš jaučiuosi tokia atitrūkusi dabar (visgi daugiau nei du mėnesiai be teptuko rankose, ką ten teptuko..net be interneto..savo noru ilsėjausi.. biggrin.gif )..kelis puslapiukus perverčiau, pasigrožėjau..nu nuostabūs darbeliai..visų ir neišvardinsiu.. 4u.gif 4u.gif
Reikės ir man imtis darbo.. doh.gif ..Nu šaunuolės jūs.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2009 08 25, 23:44)

Koks groooozis...Grite,ar matai-tavo norai issipilde su kaupu....o paskutine drugeliuota dezike... wub.gif wub.gif wub.gif ...cia toks grazus paveikslelis ar servetuke...nu labai grazus motyvas user posted image
Atsakyti
Aciu jeniffer 4u.gif

Jeniffer tavo remelis labai subtilus, tiesog grazus ir tiek , pratrynimai labai dera 4u.gif

Nola man labiausiai su angelais dezute patiko ir ta su pieva ir drugiais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 25 rugpjūčio 2009 - 23:00
QUOTE(Salne @ 2009 08 25, 23:52)

Reikės ir man imtis darbo.. doh.gif ..

user posted image nu labutis...tai jau idejos po galva laksto tiktai taip,ania mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 25, 23:55)
Koks groooozis...Grite,ar matai-tavo norai issipilde su kaupu....o paskutine drugeliuota dezike... wub.gif  wub.gif  wub.gif ...cia toks grazus paveikslelis ar servetuke...nu labai grazus motyvas user posted image

cia paveiksliukas. idejau paveiksliuka parodyt, nes spalvos fotkinant ne tokios gavosi ax.gif
Atsakyti

nola tavo dezute pieva,fantastine wub.gif :
Atsakyti
*Nolla*, dėželė su pieva nerealiii bigsmile.gif
Atsakyti
*Nolla*, tiesiog pritrenkiancia dezute su drugeliais swoon.gif yess.gif
o paveiksliukas spausdintas ar cia ryzinis/deko poperius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 08 25, 13:55)
butelys viskiui 4u.gif
user posted image

galiu paklaust kaip ant permatono stiklo trukius padaret? labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 08 26, 12:31)
galiu paklaust kaip ant permatono stiklo trukius padaret? labai patiko  4u.gif

speju,kad cia jau tokia pati butelio struktura...o trukiai su dvikomponenciu sendintoju padaromi (be jokiu gruntu,dazu-tepama tiesiai ant skaidraus butelio)paskui galima juos itrinti norima spalva
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 08 26, 12:31)
galiu paklaust kaip ant permatono stiklo trukius padaret? labai patiko  4u.gif

cia toks butelys buvau jau ax.gif ta pati galima su dvikomponenciu padaryt sendintoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 26 rugpjūčio 2009 - 12:27