Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Bonifacija @ 2009 08 31, 19:34)
Sveikos, mergaites,
jungiuosi prie jusu ir as smile.gif penktadieni pasiemiau savo teises ir kazkokiu stebuklingu budu visi aplinkiniai vairuotojai pasidare "parazitais", kurie maiso vaziuot  lotuliukas.gif 
siandien pirma karta isvaziavau i miesta pati, masina remontuot variau. vyras is pradziu dvejojo, bet sakau "koks skirtumas, daugiau ar maziau sudauzyta bus"", tai ir sutiko biggrin.gif (musu masinukas po avarijos, kale mums i uzpakali, tai minimum savaite be masinos dabar  verysad.gif  )

Sveika prisijungusi

sveikinu su teisemis

o del masiniuko uzuojauta 4u.gif

kaip vaziavosi pirma karta vienai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 01, 08:47)
kaip vaziavosi pirma karta vienai? bigsmile.gif

geriau, nei, kai kas pasonej sedi ir burba lotuliukas.gif man patinka vairuoti, tiek daug prisivazinejau per paskutini menesi, kad jau nebaisu buvo ir vienai i gatve isvaziuoti. thumbup.gif dziaugiuosi tuo, kad issilaikius teises, nepasidejau jas i sona, o toliau minu pedalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 09 01, 09:05)
geriau, nei, kai kas pasonej sedi ir burba  lotuliukas.gif  man patinka vairuoti, tiek daug prisivazinejau per paskutini menesi, kad jau nebaisu buvo ir vienai i gatve isvaziuoti.  thumbup.gif  dziaugiuosi tuo, kad issilaikius teises, nepasidejau jas i sona, o toliau minu pedalus  smile.gif

drinks_cheers.gif pamenu man irgi labai patiko vienai isvaziuoti, o dabar tai jau nera skirtumo viena ar ne vaziuoju thumbup.gif
Atsakyti
ir dar, pastebejau, kad vaziuojant be klevo lapo, tai kiti vairuotojai ramiau reaguoja, jei kazkur eisma netyia uzkisi biggrin.gif nu bet jei jau su klevu, tai neduok dieve.. visi signalina ir keikiasi. gerai, kad man to klevo nereikia, nes kiek nervu sutaupo.. karsta.gif
Atsakyti
arba aš eismo neužkišinėju, arba man nėra signalinę taip jau labai biggrin.gif biggrin.gif arba pamiršau jau kaip būna kely, nes jau kokius du mėnesius nebesiveržiu vairuot doh.gif mama jau sako turbūt parišo policija mane kažkada, kad taip nebenoriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 09 02, 08:34)
arba aš eismo neužkišinėju, arba man nėra signalinę taip jau labai  biggrin.gif  biggrin.gif arba pamiršau jau kaip būna kely, nes jau kokius du mėnesius nebesiveržiu vairuot  doh.gif  mama jau sako turbūt parišo policija mane kažkada, kad taip nebenoriu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nelabai kertu, kaip galima nenoret biggrin.gif as tokia laisva ir nepriklausoma pasijutau, kai teises gavau. vaziuoji kur nori, atstumas ne problema, nieko prasyt nereikia, kad paveztu...

Kas del signalinimo, tai man sunku buvo nuo dizelio ant benzo pereit. o dar pas mus civicas, kad tik prisilieti ir vaziuoja, iki siol su juo nemoku ant kalniuko pajudet is vietos, gesta man jis ir viskas doh.gif

aj sakiau, uzklijuosiu lipduka "nesignalink, telefono nedalinu" flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 09 02, 09:45)
nelabai kertu, kaip galima nenoret biggrin.gif as tokia laisva ir nepriklausoma pasijutau, kai teises gavau. vaziuoji kur nori, atstumas ne problema, nieko prasyt nereikia, kad paveztu...

nežinau, atsivažinėjau... seniau, kai tik gavau teises, būdavo tik pasitaiko proga vairuot, tai aš iškart už vairo ir į trąsą. net per progas kokias negerdavau nieko, kad tik pavairuot. o dabar tai jau ir kokteiliukais leidžiu sau pasimėgaut, vis tiek nėra būtinybės vairuot biggrin.gif biggrin.gif labai didelis polėkis ir noras buvo seniau, tai greit ir išgaravo matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 09 02, 09:30)
ir dar, pastebejau, kad vaziuojant be klevo lapo, tai kiti vairuotojai ramiau reaguoja, jei kazkur eisma netyia uzkisi biggrin.gif nu bet jei jau su klevu, tai neduok dieve.. visi signalina ir keikiasi. gerai, kad man to klevo nereikia, nes kiek nervu sutaupo..  karsta.gif

O kodėl nereikia? Juk, kaip supratau, teisęs gavot visai neseniai?
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 02, 13:07)
O kodėl nereikia? Juk, kaip supratau, teisęs gavot visai neseniai?

Man tas irgi uzkliuvo! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2009 08 31, 20:34)
Sveikos, mergaites,
jungiuosi prie jusu ir as smile.gif penktadieni pasiemiau savo teises

QUOTE(Bonifacija @ 2009 09 02, 09:30)
gerai, kad man to klevo nereikia, nes kiek nervu sutaupo..  karsta.gif

g.gif g.gif
Atsakyti
Bonifacija, tai kaip ten yra? smile.gif

na man nereikia, nes as ne LT, o tau?
Atsakyti
As zenkliuka nusiemiau tik tada,kai gatvese jauciausi geriau kaip namie,ir kai gera pusmeti nebegirdejau man adresuoto pypsenimo... ax.gif Zenkliukas tikrai netrukdo,o tik padeda-ir paciam vairuotojui,ir aplinkiniams.
Atsakyti