Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 23, 14:40)
Tiesa, ar nepastebėjot, kiek nemažai keliuose atsirado žalialapių, kurių lapas gražiai mėlynas bigsmile.gif 

geras, nepastebėjau kad pamėlynuotų pas ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 23, 19:42)
o man tai patinka gaaaarsiai klausytis muzikos, kai vairuoju. dar čia užvakar draugas parduotuvėj papigiai nusipirko mp3 siųstuvą mašinai šūstrą visokį, tai iš viso važiavau kad ir kelis kilometrus iki Cinamono Klaipėdoj ir vis perijunginėjau visa laiminga dainas savo  biggrin.gif  biggrin.gif

O man tai labai nepatinka, kai būnu priversta klausytis ne savo muzikos, o kažkieno kito, ant viso rajono pasileidusio blush2.gif Ypač dabar, kai daugumos ,,muzikantų" langai atdari. Bet kai gerai užleista net ir pro uždarus šalia stovint žemi dažniai kala. Kažkaip visada tokį muzikos klausymąsi prilyginu garsiam kalbėjimui telefonu, kai visi aplinkiniai žino kas kiek išgėrė, arba kokioj spintoj ieškot kojinių doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 08 23, 21:21)
geras, nepastebėjau kad pamėlynuotų pas ką  biggrin.gif

Aš ir tokių nemačiau g.gif Manieji nei kiek nenubluko rolleyes.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 23, 21:23)
O man tai labai nepatinka, kai būnu priversta klausytis ne savo muzikos, o kažkieno kito, ant viso rajono pasileidusio  blush2.gif  Ypač dabar, kai daugumos ,,muzikantų" langai atdari. Bet kai gerai užleista net  ir pro uždarus šalia stovint žemi dažniai kala. Kažkaip visada tokį muzikos klausymąsi prilyginu garsiam kalbėjimui telefonu, kai visi aplinkiniai žino kas kiek išgėrė, arba kokioj spintoj ieškot kojinių doh.gif  blush2.gif

Priminei lotuliukas.gif Sesės vyras, italas, kartą pas mus vasarą viešėjo. O čia Palangoj aišku visi važinėja laaaabai lėtai ir gaaaaarsios muzikos klausydamiesi doh.gif Tai tas italas stebėjosi iš kur pas mus tiek daug neapoliečių lotuliukas.gif Pas juos tik Neapolyje tokia mada.
Šiaip tai vasarą mane irgi erzina toks reiškinys. Nes pastoviai naktimis po langais sustoja kelios mašinos, kol vairuotojai plepasi griaudėja muzika iš mašinų doh.gif Ir dar iš kelių skirtingi gabalai ir taip riaumoja, kad langai dreba doh.gif
Atsakyti
nu naktim nevažinėju, nėra ko vairuot biggrin.gif ir tas garsiai gal kiek per vaizdingai nuskambėjo biggrin.gif biggrin.gif nesiklausau jau taip, kad langai dūžtų biggrin.gif tiesiog mėgstu sau klausytis ir galvos nekvaršint. man net vairavimą veikia muzika mano, atsipalaiduoju, nebe taip įtemptai mąstau apie viską ir nepadarau kvailų kliurkų... ax.gif o šiaip manau, kad man labai pasisekė su mano aplinkos žmonėmis: tėtis klausosi bet kokios muzikos, jam tai fonas tiesiog, o draugas irgi neturi pretenzijų dėl mano mėgiamos muzikos, o dar jei kai kurios dainos iš jo "raciono", tai iš viso abu laimingi sėdim bigsmile.gif o šiaip čia kieme turiu tokių šūstruolių draugelių, kurie trečią ryto pasileidžia savo nesveiką aparatūrą ir klausosi muzikos taip, kad susimąstau, ar čia ne pas mane groja biggrin.gif
p.s. kažkaip jaučiuos, lyg veltai labai rašyčiau viską, bet kad sergu šiek tiek, tai nelabai pavyksta normaliai sudėliot tuos sakinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 23, 20:23)
O man tai labai nepatinka, kai būnu priversta klausytis ne savo muzikos, o kažkieno kito, ant viso rajono pasileidusio  blush2.gif 

man irgi nepatinka kitų girdėti schmoll.gif
pati garsinu tiek, kad mašinoje sėdintys girdėtų, o ne pusė miesto

dar patinka, kai paleidžiu draugo kokią mėgstamą dainą, tada jis ima dainuoti ir aš prisidedu biggrin.gif
Atsakyti
O man kuo toliau tuo labiau patinka vairuot tyloje. Mėgstu mašinos garsą ir jaukiau jaučiuosi ją girdėdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 08 23, 22:41)
O man kuo toliau tuo labiau patinka vairuot tyloje. Mėgstu mašinos garsą ir jaukiau jaučiuosi ją girdėdama ax.gif

aš tai manau, kad mane išgąsdintų visokie bildėjimai, nes pradėčiau galvot, kad nebenuvažiuosiu iki tikslo... o kol neturiu savo mašiniuko, tai ir nekvaršinu galvos klausydama jo burzgimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 08 23, 21:21)
geras, nepastebėjau kad pamėlynuotų pas ką  biggrin.gif

o as apie INVALIDO LAPUKUS blush2.gif
as pastebejau ,dar besimokindama pas instruktoriu klausiau,kodel tiek daug su melinais(invalido)zenkliukais,m=nors zinau,kad sveikas,bet jis taip ir nepaaiskino,o dabar kuo toliau tuo ju daugiau,net kieme viena(dzipa lotuliukas.gif ) (is penkiu masinu) turiu toky biggrin.gif sakiau eisiu paklaust ,kokios lengvatos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji Misss: 24 rugpjūčio 2009 - 09:20
QUOTE(Mažoji Misss @ 2009 08 24, 10:16)
as pastebejau ,dar besimokindama pas instruktoriu klausiau,kodel tiek daug su melinais(invalido)zenkliukais,m=nors zinau,kad sveikas,bet jis taip ir nepaaiskino,o dabar kuo toliau tuo ju daugiau,net kieme viena(dzipa lotuliukas.gif ) (is penkiu masinu) turiu toky biggrin.gif sakiau eisiu paklaust ,kokios lengvatos lotuliukas.gif

???? g.gif nu nieko nesupratau, kas per mintis čia parašyta doh.gif ax.gif
Atsakyti

blink.gif nu tikrai nueik ir paklausk,nenustebk jei gausi guzu

kazkada jau pykau vienoj temoj del tokiu nesamoningu minciu,
neigalusis dar nereiskia kad be kojos, vezimelyje ir tt, beje artimuju sarase ir turiu toki viena DZIPO vairuotoja su neigaliojo zenkleliu kuris is paziuros sveikas... o vat kad jo inkstai absoliuciai nefuncionuoja ir jis gavo teise i si zenkleli niekam neidomu... tylek ir dziaukis tyliai tyliai kad tau tokio zenklelio nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 24, 08:25)
aš tai manau, kad mane išgąsdintų visokie bildėjimai, nes pradėčiau galvot, kad nebenuvažiuosiu iki tikslo... o kol neturiu savo mašiniuko, tai ir nekvaršinu galvos klausydama jo burzgimo biggrin.gif

Manęs negąsdina biggrin.gif Man patinka tie garsai. Aišku kokioj autostradoj tai jau nebeįdomu, tada jau muzika ir kuo garsiau ir kiečiau biggrin.gif

Paklausi kokios lengvatos dėl to, kad neįgalaus ženklas mėlynas? g.gif Nu sorry, juokelis tikrai nevykęs. Duok Dieve, kad netektų tikrai išsamiai su tuo susipažint.
Išvis nesuvokiu kaip kyla noras juoktis iš tokių dalykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 08 24, 12:03)
blink.gif nu tikrai nueik ir paklausk,nenustebk jei gausi guzu
kazkada jau pykau vienoj temoj del tokiu nesamoningu minciu,
neigalusis dar nereiskia kad be kojos, vezimelyje ir tt, beje artimuju sarase ir turiu toki viena DZIPO vairuotoja su neigaliojo zenkleliu kuris is paziuros sveikas... o vat kad jo inkstai absoliuciai nefuncionuoja ir jis gavo teise i si zenkleli niekam neidomu... tylek ir dziaukis tyliai tyliai kad tau tokio zenklelio nereik  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti