Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 09 03, 22:13)
Magija, sakė gali būti daug variantų: mono įpurškimas, mechaninis įpurškimas, net karbiuratorius. Nu čia matomai ne viena bėda: viena bėda, kad kaista, kita, kad su kuro padavimu ar oro paėmimu kažkas negerai, kad užsigazuoja, tai gal orą traukia per kolektorių, arba įpurškimas grybauja. Kad kaista tai čia gal pečiukas užsikimšęs, gal vandens pompa nebesisuka ar koks termostatas užsikirtęs. Sakė vandens prisipilk ir bandyt važiuoti, tik stebėk temperatūrą.

aciu 4u.gif ziuresiu ryt,gal is bedos ir pas meistriuka koki pavaziuosiu,nors labai bijau...kazin del tokiu bedu variklis neuzkals? unsure.gif
Atsakyti
Nu šiaip tai tas kaitimas visumoj jau nėra gera, gal jau net ir perkaitę.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 09 03, 22:23)
Nu šiaip tai tas kaitimas visumoj jau nėra gera, gal jau net ir perkaitę.

tai reiskia,kad jau ir varikliui gali but sakes? doh.gif g.gif nu tada vyras manes tikrai nepagirs blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 03 rugsėjo 2009 - 21:26
Nu varikliui dar ne šakės, nes važiuoja, nesinervuok.

O ir dėl sugadino ką norėt, tokių metų, nėr čia ko tavęs barti, nes metai duoda savo, kilometrai pravažiuoti irgi, kartais tokių metų mašinų nė taisyt nebeapsimoka, būna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 09 03, 22:27)
Nu varikliui dar ne šakės, nes važiuoja, nesinervuok.

notworthy.gif nors tiek gerai...

greiciausiai as su tuo "padsosu" busiu kazka pridirbus,ar ne,kaip manot? ax.gif
Atsakyti
Numatai, čia jau kaip sako gedimai nelabai tarpusavyke susiję, tas kaitinimas, gazavimasis, taigi problema bus ne viena, ir jau gal iš seniau.

Kaip man prieš mėnesį pirmąkart sugedo tai irgi šokas buvo lengvas, ale nepasimečiau, išlipau, paprašiau vaikinų nustumt, atsidariau kapotą, pažiūrėjau, kad diželis, pažiūrėjau, kad generatoriaus, tada jau skambinau sakyt, kad gelbėtų smile.gif Ale vyrai žinokit kokie malonūs, kad pripuolė visa krūva, gal nutempt, gal namo parvežt hihihi.gif Sako kas yra, sakau dirželis, tai labai nustebo, kad va čia blondinė ir gedimą pati rado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 09 03, 22:35)
Numatai, čia jau kaip sako gedimai nelabai tarpusavyke susiję, tas kaitinimas, gazavimasis, taigi problema bus ne viena, ir jau gal iš seniau.

Kaip man prieš mėnesį pirmąkart sugedo tai irgi šokas buvo lengvas, ale nepasimečiau, išlipau, paprašiau vaikinų nustumt, atsidariau kapotą, pažiūrėjau, kad diželis, pažiūrėjau, kad generatoriaus, tada jau skambinau sakyt, kad gelbėtų smile.gif Ale vyrai žinokit kokie malonūs, kad pripuolė visa krūva, gal nutempt, gal namo parvežt hihihi.gif Sako kas yra, sakau dirželis, tai labai nustebo, kad va čia blondinė ir gedimą pati rado  lotuliukas.gif

saunuole,kad apie masinas nusimanai... mirksiukas.gif o kiek metuku stazas? rolleyes.gif as tai dar visiskai zalia doh.gif birzeli tik teisias gavau,o va jau kiek prisidirbau blush2.gif
Atsakyti
Nieko aš nenusimanau realiai, lapkritį bus metai kai turiu mašiną ir vairuoju. Kažkaip stengiuos įsidėmėt kas ką sako. Pati tepalus pasitikrinu ir piluos juos, vairo stiprintuvo skystį dasipilu, nu žodžiu biški pasiklausinėju kas kaip ir kodėl taip ne kitap, nors nuo mano klausimų kartais pakraupsta, kaip tokius sumąstau, nu bet man įdomu jei kyla klausimas ax.gif
Atsakyti
Stebiuosi ir pavydziu toms, kurios masinose susigaudo 4u.gif as pati net ne karto savo "kapoto" pakelus nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 09 03, 22:54)
Nieko aš nenusimanau realiai, lapkritį bus metai kai turiu mašiną ir vairuoju. Kažkaip stengiuos įsidėmėt kas ką sako. Pati tepalus pasitikrinu ir piluos juos, vairo stiprintuvo skystį dasipilu, nu žodžiu biški pasiklausinėju kas kaip ir kodėl taip ne kitap, nors nuo mano klausimų kartais pakraupsta, kaip tokius sumąstau, nu bet man įdomu jei kyla klausimas ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nusimanai matyt,jei gedimus randi thumbup.gif

o as zinau tik kur langu plovikli susipilt,antifryza ir viskas... doh.gif tevas rode kur vairo stiprintuvo skysti pilt,bet pamirsau blush2.gif ...tikiuosi ilgai nereiks,nes neseniai pripyle...birzeli,kai issilaikiusi teises vaziavau tevu lankyt biggrin.gif
Atsakyti
Nu mano irgi buvo atrodo dapilta stiprintuvo slysčio, bet va stiprintuvo siurblys parėjo, nuo jo guolis, nutraukė dirželį ir stabdžiai beveik nebeveikė.
O gedimus tai ir težianu dirželio trūkimą, kuris kaip tyčia ir nutrūkęs buvo, čia sutapimas kažkoks, nes pirmą mintis buvo gal dirželis, atsidarau, ogi tikrai.
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 09 03, 22:58)
Stebiuosi ir pavydziu toms, kurios masinose susigaudo 4u.gif as pati net ne karto savo "kapoto" pakelus nebuvau blush2.gif

as su kapotu vargau kol atsidariau doh.gif ...juokinga ir graudu,kas mate tai tikriausiai zvenge is manes susiriesdamas,nes krapsciausi dvi dienas...aisku su pertraukomis ax.gif ...bet uztat dabar jokiu bedu nekyla lotuliukas.gif
o bagazines niekaip neperprantu,ja teko daryt tik viena karta,bet uzsiknisau,tai isviso nedariau...reiks eit pasimokyt...tik nenoriu kaimynu juokint doh.gif blush2.gif
Atsakyti