Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(magija.taro @ 2009 09 03, 20:52)
aciu uz pagalba 4u.gif masina bulka 87 metu.taip toks jo pavadinimas- padsosas,uzmirsus buvau doh.gif  ir ijungiamas rankiniu budu...kai as ji ispaudziau uzsidege ant skydelio lempute su zenkliuku,ji isjungus ji issijunge.manau,kad as ji isjungiau...
tai kas be ko,pas meistriuka reiks keliaut,bet as bijau su ja vaziuot,tikriausiai,teks prasyt ,kad nutemptu...
manai,kad tai labai rimta?

dekoju,kad atsiliepiai i mano pagalbos sauksma,stresas man didziulis,nes moku tik masinas gadint,neseniai duslerkia suvariau i auksta bardiura,paskui veidrodukas vairuotojo pusej sulauziau, ,atsitrenkus juo i tvora,o galiausiai ir si problema...masinos niokotoja verysad.gif ne kitaip blush2.gif

Tokių metų mašina ir negadinama genda, taip kad mažiau pergyvenk. Manau visos praėjom šį etapą, kai pradėjus gesti mašinai, kaltindavom tik save. O patirtis įgijama tik važiuojant ir deja tik daužant ar gadinant mašiną. Šaunu,kad pati domiesi, o ne numoji ranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 04 rugsėjo 2009 - 09:45
Man kazkodel atrodo,kad ten koks elektronikos gedimas gali but,kad taip staigiai atsitiko viskas (ir dar ne vienoj vietoj problema),gal daviklis koks parejes bus....kartais tik del perdegusio saugiklio tokios nesamones pradeda darytis,visaip buna...Man karta darbinej begiai dingo,nebesijunge (automatas),uzgesinau-o jinai po to ir uzsivesti nebesiteike doh.gif Partempe ant buksyro mane ,ir viskas del sumauto perdegusio saugiklio doh.gif
Atsakyti
kaip as dziaugiuosi,kad cia tokia draugiska atmosfera,kad paguodet mane nuramino,kad pataret... smile.gif didelis didelis Jums ACIU 4u.gif

dabar papasakosiu kaip mano vakarykscios bedos isgaravo blink.gif
siandien ryte,Jusu patarimu,prisipyliau antifryzo,uzkuriau masina be "padsoso",uzsivede kuo graziausiai,neliko nieko panasaus is to kas buvo vakar,jokiu gazavimusi,jokio kaitimo ir panasiai...pirmiausiai del visa ko pastumdziau pirmyn atgal masina kieme,paskui galvoju reikia aplink namus ratuka apsukt,apsukau...nieko g.gif o veliau ir su vaikais i poliklinika nuvaziavau... rolleyes.gif
nu zinokit per nakti stebuklas ivyko ir viskas susitvarke... doh.gif thumbup.gif

kuria diena vesiu pas meistriuka,kad paziuretu,ar taip ar taip reikia dusliu tvarkyt,tai ir del sitos bedukes manau pasiziures g.gif
Atsakyti
Nu jo, geriau tegul pažiūri, nes bėda visvien yra ir nedings. Bet va kaip šaunu, o tiek streso thumbup.gif
Atsakyti
Nu va kaip gerai kad viskas susitvarke 4u.gif .Bet del viso pikto kol meistriukui neparodysi padsoso nejunk,pagazuoti ir su koja galima jei nores uzgesti smile.gif
Atsakyti
streso tikrai buvo daug doh.gif gerai,kad viskas gerai baigesi,bent kol kas,matyt ne tokia kalta as ir buvau ax.gif lotuliukas.gif ,tiesiog jei ne as,o kazkas kitas tuo kart butu prisedes jam lygiai tas pats butu nutike...tiesiog atsiduriau netinkamu laiku netinkamoj vietoj ... g.gif smile.gif

aciu mergaites,kad pagelbejot 4u.gif mirksiukas.gif
zinosiu i ka kreiptis jei nutiks panasi arba nepanasi beda blush2.gif
Atsakyti
O man dabar stresas buvo tamsoj važiuot, or kai kieme ratais sukaus, nebuvo kur parkuotis ohmy.gif Šakės, kaip nuo tamsos atpratau, plaukioju baseine ir mintys kaip važiuosiu, galvoju nešt reikia kudašių namo, kol ne juoda naktis visiškai doh.gif
Atsakyti
Aha, kai tamsu ir man kažkaip sunkiai važiuojasi, atrodo, ka dnieko nebematau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su savo mašina nevažiuoju kai tamsu schmoll.gif Kol maniškis nesutvarkys man šviesų, pasakiau, kad nevažinėsiu su savąja tamsoj tongue.gif Nes jau taip šviesas sureguliavo, kad du metrus į priekį apšviečia doh.gif Ir toks staigus lūžis gaunasi, ne tolumon išsisklaido šviesa, o staigiai taip kaip nubrėžta. Jeigu pakelia toliau tai iškart kitiems į akis spigina ir visi man mirksi, kad ilgąsias išsijungčiau doh.gif Niekaip nesugeba gerai sureguliuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 09 05, 13:07)
Aš su savo mašina nevažiuoju kai tamsu schmoll.gif  Kol maniškis nesutvarkys man šviesų, pasakiau, kad nevažinėsiu su savąja tamsoj tongue.gif  Nes jau taip šviesas sureguliavo, kad du metrus į priekį apšviečia doh.gif  Ir toks staigus lūžis gaunasi, ne tolumon išsisklaido šviesa, o staigiai taip kaip nubrėžta. Jeigu pakelia toliau tai iškart kitiems į akis spigina ir visi man mirksi, kad ilgąsias išsijungčiau doh.gif  Niekaip nesugeba gerai sureguliuot doh.gif

Tai cia jei opeliukas-tai ir apsvietimas prastokas,maniske ir pirma prastai kelia apsviete,ir dabartine astrute taip pat,keli metrai i prieki ir viskas,o kaire irgi kaip nukirsta,bet sureguliuota pas mane gerai,technikine juk praejau,kaire dar prie ju pati pareguliavau doh.gif Na,pripratau ir vazineju taip,jei jau labai reikia kad kelkrascius apsviestu-isijungiu "padfarnikus" ax.gif
Atsakyti
sveikos vairuotojos 4u.gif

nevazinejau pora menesiu ir kaip baisu vel sestis prie vairo doh.gif o dar ir tamsa savo daro doh.gif tai vakar vos isvaziavau is kiemo blush2.gif
Atsakyti
o as jau nebijau tamsos rolleyes.gif tik kai vaziuoju kokiais neapsviestais keliukais tai baisoka kad koks neblaivus issoks i kelia ar koks gyvunelis sumastys perbegti kelia
Atsakyti