QUOTE(magija.taro @ 2009 09 03, 20:52)
aciu uz pagalba
masina bulka 87 metu.taip toks jo pavadinimas- padsosas,uzmirsus buvau
ir ijungiamas rankiniu budu...kai as ji ispaudziau uzsidege ant skydelio lempute su zenkliuku,ji isjungus ji issijunge.manau,kad as ji isjungiau...
tai kas be ko,pas meistriuka reiks keliaut,bet as bijau su ja vaziuot,tikriausiai,teks prasyt ,kad nutemptu...
manai,kad tai labai rimta?
dekoju,kad atsiliepiai i mano pagalbos sauksma,stresas man didziulis,nes moku tik masinas gadint,neseniai duslerkia suvariau i auksta bardiura,paskui veidrodukas vairuotojo pusej sulauziau, ,atsitrenkus juo i tvora,o galiausiai ir si problema...masinos niokotoja
ne kitaip 

tai kas be ko,pas meistriuka reiks keliaut,bet as bijau su ja vaziuot,tikriausiai,teks prasyt ,kad nutemptu...
manai,kad tai labai rimta?
dekoju,kad atsiliepiai i mano pagalbos sauksma,stresas man didziulis,nes moku tik masinas gadint,neseniai duslerkia suvariau i auksta bardiura,paskui veidrodukas vairuotojo pusej sulauziau, ,atsitrenkus juo i tvora,o galiausiai ir si problema...masinos niokotoja

Tokių metų mašina ir negadinama genda, taip kad mažiau pergyvenk. Manau visos praėjom šį etapą, kai pradėjus gesti mašinai, kaltindavom tik save. O patirtis įgijama tik važiuojant ir deja tik daužant ar gadinant mašiną. Šaunu,kad pati domiesi, o ne numoji ranka.