va ta zvaigzdute
Kažkaip man tai gaila labai jos
QUOTE(comep @ 2009 09 15, 19:43)
tai ji atbulynka taip įvarė
QUOTE(Aga @ 2009 09 15, 19:57)
nu nesmagu jai tai tikrai
QUOTE(staselė @ 2009 09 15, 19:11)
Tai jau taip
Aha, man irgi. Įsivaizduoju, kaip reikia jaustis sumalus parduotuvę ir sėdint tame jovale su visa mašina
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 15, 20:39)
Tai jau taip
, galėtume nusidriekti antrąja juosta kokį kilometrą glaudžia vorele ir važiuoti griežtai iki 50
būtume tos dienos "žvaigždės"
QUOTE(Atogrąža @ 2009 09 15, 19:39)
Tai jau taip
, galėtume nusidriekti antrąja juosta kokį kilometrą glaudžia vorele ir važiuoti griežtai iki 50
O tiems, susiraukėliams, kam ne smagu matyt, o pikta būtų, tegu užsipypina
QUOTE(Aga @ 2009 09 15, 20:02)
Vakar girdėjau per radiją bajerį, kai moteriškė nepamenu iš kokio miesto, jau antrą kartą per kelis metus įlėkė į parduotuvę netyčia su mašina. Nu ot pavaro lietuvė, pagarsėjo gerai
Nu vienąkart suprantu, nu pasitaiko visko, bet kai antrą kartą pasitaiko 
Kai perskaiciau sia zinute, tai pasidare kazkiek juokinga (
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 20:02)
ta pati norejau parasyti
sian teko stebeti kaip kai kurie vairuotojai (siuo atveju buvo vairuotoja,bet taip nutinka turbut ir vyrams) nieko nemato aplink save
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 17:15)
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 18:00)
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 15, 20:06)
tai ji atbulynka taip įvarė
o dar komentarų kiek ir kokių..
Nu man tai visai negaila. Pirmą kartą 2007 metais ji įvarė priekiu ir nedaug trūko, kad būtų numušus kelis žmones (atsitrenkė į parduotuvės duris), dabar įvarė atbula ir sužeidė darbuotoją. Ant kiek reikia būti žioplam, kad nesuprastum jog mašina juda atgal, o ne į priekį arba atvirkščiai. Nes būtent taip ji aiškinosi pirmą kartą, kad sumaišė pavaras ir to nepastebėjo, o kai pastebėjo nuspaudė gazą, o ne stabdį. Aš tai manau, kad tokiem žmonėm nereikia duoti teisių. Pajudėti aikštelėje neišmynus stabdžio ar sankabos, tai yra viena, tikrai nieko nesužeisi ir nuostoliai bus minimalūs. O vat sumaišius pedalus, pasekmės gali būti labai skaudžios. Tokių klaidų kelyje daryti negalima.
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 16, 08:40)
Tokių klaidų kelyje daryti negalima.
na taip, tokie atvejai, tai ne šiaip sau koks brūkštelėjimas. bet pagalvojus apie save jos vietoje, na tikrai nelaimingas jai vairavimas
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 08:43)
na taip, tokie atvejai, tai ne šiaip sau koks brūkštelėjimas. bet pagalvojus apie save jos vietoje, na tikrai nelaimingas jai vairavimas 
Tokiu atveju reikia pagalvoti ar aplamai reiktų vairuoti.
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 16, 09:07)
Tokiu atveju reikia pagalvoti ar aplamai reiktų vairuoti.
aš po vieno tokio įvykio ilgam teises padėčiau, o jei ir dar kartą taip nutiktų- visai nebevairuočiau. dar kai tik galvojau laikytis teises ir nė karto nebuvau sėdusi už vairo, kai dar nežinojau kaip man seksis už vairo, pasakiau sau:"jei laikydama vairavimo egzaminą, jo neišlaikyčiau iš pirmo karto, antram dar ryžčiausi, bet jei ir antras kartas būtų nesėkmingas, tada atsisakyčiau galimybės dar kartą laikyti vairavimo egzaminą. nes vadinasi man nelemta vairuoti, nes netikiu, kad jei per egzą susikirtau n kartų, tai bandysiu tol kol gausis, o po to tikrai važiuosiu geriau"